Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    13. Lipanj 2020. 22:15

Marta najbolja stvar za desni je Tantum Verde sprej, pomaze kod upale desni, afti, upale grla..
    Ne znam za trudnice, provjeri jel smije al ako i ne smije mozes naspricati, promuckati i ispljunuti
    Znam da smiju i skroz mala djeca tak da vjerujem da nije zabranjen al eto provjeri
    I kupi curaprox cetkicu onu gdje pise 5 zisuca i nesto i promijeni pastu ak ti ova ne pase, mene u trudnoci jako muce desni, pomaze mi jedino to i pranje nakon svakog obroka i tantum verde
    Demetria denk mit je super prasak za bebine stvari

judita
    13. Lipanj 2020. 22:16

Mana_Mare

Ja znam da ima vaznijih stvari, ali mene zanima,lakira li koja sama nokte kod kuce. Ja sam inaace uvijek imala nalakirane nokte na nogama, otkad sam saznala da sam trudna nisam lakirala. I sad kako je vrijeme slapica i sandalica ja nemogu vidit nokte svoje, izgledaju mi skroz cudno bez laka. Jel to stvarno toliko stetno ili ih lakirate normalno kao i prije

Ja idem na trajni lak od pocetka trudnoce, i ruke i noge. Ja mislim da nije to stetno, al zato ne bojam kosu. A sad, neki se i farbaju i lakiraju i sve. 

Unakit
    13. Lipanj 2020. 22:57

Mana Mare I ja sam prestala ali bas kad krenu sandalice (ovdje I dalje nosim mokasine I balerinke) mislim da cu ih nalakirat. Sljedeci tjedan idem kod frizera radit pramenove, dr kaze da je to ok.

Demetria
    13. Lipanj 2020. 23:07

Prati ću robicu idući tjedan pa vam i slikam ako se šta da izbjeliti.
    I ja gledam te lakove i koji koristiti jer oba palca su mi katastrofa 🙈😠 
    Imam i ja problem s desnima, cesto mi se raskrvare.
    Majka i baka imaju paradontozu koju je i sestra dobila u trudnoći pa sam cijela istrašena da ću i ja.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    13. Lipanj 2020. 23:08

Tko je još u potrazi za kolicima, krevetićima... Cutie Cloud ima popuste 15.6. i 16.6. 🤗

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

tashee7
    13. Lipanj 2020. 23:28

Ja isto imam problem s krvarenjem desni, a baš imam mekanu cetkicu. Preventivno sam.bas bila na pregledu kod zubara, s desnima je sve ok, al imam neki karijes koji treba sanirati..jel mi smije dat anesteziju? 😁
    Mi isto danas bili u šopingu, sad imamo sve. Kupili kadicu,  podlogu za prematanje i ljuljacku 😁. Još sam se i ja opskrbila nekim sitnicama za bolnicu i to je to. Sad slijedi pranje svega 

Talija
    14. Lipanj 2020. 00:07

Ja lakiram lakom kao i prije trudnoce. Isto sam misljenja da je puno stvari kod nas svakodnevo stetno.. pogotovo konzumacija hrane iz ducana, nepoznatog podrijetla... i sve mi obozavamo nase bebice, ali mislim da ne trebamo bas svaki proizvod pod povecalo da li je stetno u trudnoci jer normalno da se i vecina proizvodaca na taj nacin ogranicava/osigurava, a pitanje koliko je testirano sve...
    Uzivajte u trudnoci! 🥰

Napokon 2804
    14. Lipanj 2020. 01:26

Lakiram nokte sasvim normalno, cak sam si radila u početku trudnoće i umjetne... Sad planiram otici na trajni lak...

Cure pitanje jedno, osjecate li se vi ne privlacno? Kao da više niste privlačne muzevima? Ja evo ne mogu zaspati i razmišljam o tome, cak sam i dusu is plakala jer se osjecam bas odvratno i ruzno iako mi muz govori da sam lijepa, a ja sam si zabrijala u glavi drugacije

Princess Mimi
    14. Lipanj 2020. 03:27

Lak za nokte, uzela sam u Mulleru Zoya lak za nokte, on je 10free ako se ne varam, najmanje štetan od svih. Čak piše da je baš za trudnice 😊
    Desni, pomogla mi je tvrđa curaprox četkica i Ispiranje vodicom.
    Napokon, imala sam i ja tu fazu, ima je svaka žena, a kamoli sad kad smo u drugom stanju, hormoni nas lupaju sa svih strana... Slušaj muža što ti priča. Njemu si sad najljepša, nosiš vašu bebu🥰  
    P.s. uvijek pomaže da si napraviš svoje male beauty tretmane, tipa piling, kremice, mozda frizura. Ti ćeš se sama osjećati zadovoljnije 😄
    *
    Mi smo još na Sv duhu, nalazi bi trebali doći sljedeci tjedan.
    Urinokultura i svi brisevi. Također, u ponedjeljak dolazi moj doktor pa budem znala više😊

klupko_srece
    14. Lipanj 2020. 05:48

Dobro jutro curke 🍀💙 još jedan prekrasan dan na vidiku 😊 uživajte 🌺🌺🌺 pozdrav od nas dvoje 💖💖💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.