30 Curica 💜 34 Dečko 💙 12 🌞 = 76 bebice naše lijepe jesenske
*
Jedno glupo pitanje, jedete li trešnje onako samo u usta hop ili gledate ima li crva?
Ja evo već danima svaku režem gledam, samo ide mi na živce kako mi nokti i prsti poslije izgledaju ružno neuredni i nemožeš dobro oprati oko zanoktice.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Radila danas ogtt. Rezultati:
Nataste: 4.4;
Nakon 1h: 10.5;
Nakon 2h: 7.5;
Smijesi mi se gastacijski dijabetes i dijeta do kraja trudnoce 😕
Marija1207 bome neka velika beba,moj je u 24 tj imao 630 grama i rekla je da je to idealna gramaza pa sam se sad uplašila malo kad sam vidla da ti imaš već tako veliku bebicu
Drage mamice. Imam jedno pitanje za vas posto ste sve ovdje vec dobrano trudne i možda bi mi mogle pomoći. Ugl, trudna sam 17+5 po m, uzv danas pokazao 18+5. Sa našom malom curom je sve super i odlično napreduje. Zabrinulo me kada mi je doktorica rekla da sam se počela otvarat i da ćemo morat do sljedeceg pregleda razmislit o serklaži. Nalaz je sljedeci: porcija je skraćena na 3/4 članka, c kanal uloživ za vršak prsta.
Da li je neka od vas imala ili ima sličnu situaciju? Hvala unaprijed na odgovoru. 🍀💜
Nema crva u trešnjama, to su glasine 🤭 pogotovo navečer.
Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija... možda previše kave danas. ✌
Prnje samo octom a bez deterdženta, ne znam, ni ruke oprane u cistoj vodi nisu ciste, stavis sapun i tek onda ode prljavstina, ja mislim da treba stavit malo neceg, a sad omeksivac ja obozavam taj miris al to je kemija, ne znam kolko je uopce potreban?
Al volim kad kuca zamirisi😅
Mala recenzija na tetre iz Pepca, oprane maksimalno 7-8puta.. Nove su bile kockaste a sad..
https://ibb.co/hBd4yfQ
Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija… možda previše kave danas. ✌
Sanja 🤭😂😂😂😂hahaah bas si me nasmijala, super ideje!😁🤭 Ja isto ne cistim samo trpam🍒🍒🍒🍒
🌈💙👣🙏
SmaliA
Nadam se da ce bakterija biti rjesana 😘slatko izbaci,ako jedes.
Ja imam pregled iza tebe dva dana i ja jedva cekam taj pregled radice mi Anomaly ultrazvuk ,i kad to prodje onda ja mogu rec da sam mirna.
Osjetim bebicu i ja tu i tamo ali su to jos slabi udarci vise kao unutra lupka.meni je jako bitno da je sve uredu kao i svima .dok ne rodiš brige i posle toga opet briga 😂😂😂😂ali dobro nek je samo zdravo ❤️
Moj si ce se zvati Tin🤗
Vita26 i ja se nadam da je nece biti🤞u biti inace ni ne jedem puno slatkog, pa ni sad u trudnoci me ne trazi, i pijem vecinom samo vodu i to puno po litru i pol do dvije dnevno, pa se nadam da bude dobro🤗
Vjerujem ti da jedva cekas pregled, i ja si sad jedva cekam da si vidim bebana...uvijek nakon pregleda mislim a dobro je lako cu sad dalje, a ona prode tjedan i ja opet u novim brigama i iscekivanju da ga vidim😃ali to je tako kao sto si rekla i kasnije i uvijek ima brige🤗
Sto se tice lupkanja zadnjih dana je bio malo mirniji, a danas evo lupa kao lud🥰a ja presretna!😁 Moj muz je jako htio ime Tin za sina ali meni to nikako ne odgovara za nas..prvo smo rekli Mark, pa Gabriel i sad na kraju Leon😅 mislim da ce na kraju biti Leon ili Mark
🌈💙👣🙏
Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija… možda previše kave danas. ✌
tako i ja, samo trpam. jedem domaće direkt s grane. i onda se muž i ja natječemo tko je dalje pljunut
Ninche, hvala na osvrtu. sad znam da će biti samo za prebacit preko ramena
Sortiraj odgovore
Najstariji