Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    10. Lipanj 2020. 17:05

30 Curica 💜 34 Dečko 💙 12 🌞 = 76 bebice naše lijepe jesenske
    *
    Jedno glupo pitanje, jedete li trešnje onako samo u usta hop ili gledate ima li crva?
    Ja evo već danima svaku režem gledam, samo ide mi na živce kako mi nokti i prsti poslije izgledaju ružno neuredni i nemožeš dobro oprati oko zanoktice.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Talija
    10. Lipanj 2020. 17:17

Radila danas ogtt. Rezultati:
    Nataste: 4.4; 
    Nakon 1h: 10.5; 
    Nakon 2h: 7.5;

Smijesi mi se gastacijski dijabetes i dijeta do kraja trudnoce 😕

10. Lipanj 2020. 17:31

Marija1207 bome neka velika beba,moj je u 24 tj imao 630 grama i rekla je da je to idealna gramaza pa sam se sad uplašila malo kad sam vidla da ti imaš već tako veliku bebicu 

• Pepa14
    10. Lipanj 2020. 17:45

Drage mamice. Imam jedno pitanje za vas posto ste sve ovdje vec dobrano trudne i možda bi mi mogle pomoći. Ugl, trudna sam 17+5 po m, uzv danas pokazao 18+5. Sa našom malom curom je sve super i odlično napreduje. Zabrinulo me kada mi je doktorica rekla da sam se počela otvarat i da ćemo morat do sljedeceg pregleda razmislit o serklaži. Nalaz je sljedeci: porcija je skraćena na 3/4 članka, c kanal uloživ za vršak prsta.
    Da li je neka od vas imala ili ima sličnu situaciju? Hvala unaprijed na odgovoru. 🍀💜

10. Lipanj 2020. 17:50

Nema crva u trešnjama, to su glasine 🤭 pogotovo navečer.
    Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija... možda previše kave danas. ✌

Ninche9
    10. Lipanj 2020. 17:52

Prnje samo octom a bez deterdženta, ne znam, ni ruke oprane u cistoj vodi nisu ciste, stavis sapun i tek onda ode prljavstina, ja mislim da treba stavit malo neceg, a sad omeksivac ja obozavam taj miris al to je kemija, ne znam kolko je uopce potreban?
    Al volim kad kuca zamirisi😅

Ninche9
    10. Lipanj 2020. 18:02

Mala recenzija na tetre iz Pepca, oprane maksimalno 7-8puta.. Nove su bile kockaste a sad.. 

https://ibb.co/hBd4yfQ

• SmileA
    10. Lipanj 2020. 18:10

Sanja*

Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija… možda previše kave danas. ✌

Sanja 🤭😂😂😂😂hahaah bas si me nasmijala, super ideje!😁🤭 Ja isto ne cistim samo trpam🍒🍒🍒🍒

🌈💙👣🙏

• SmileA
    10. Lipanj 2020. 18:17

Vita26

SmaliA
    Nadam se da ce bakterija biti rjesana 😘slatko izbaci,ako jedes.
    Ja imam pregled iza tebe dva dana i ja jedva cekam taj pregled radice mi Anomaly ultrazvuk ,i kad to prodje onda ja mogu rec da sam mirna.
    Osjetim bebicu i ja tu i tamo ali su to jos slabi udarci vise kao unutra lupka.meni je jako bitno da je sve uredu kao i svima .dok ne rodiš brige i posle toga opet briga 😂😂😂😂ali dobro nek je samo zdravo ❤️
    Moj si ce se zvati Tin🤗

Vita26 i ja se nadam da je nece biti🤞u biti inace ni ne jedem puno slatkog, pa ni sad u trudnoci me ne trazi, i pijem vecinom samo vodu i to puno po litru i pol do dvije dnevno, pa se nadam da bude dobro🤗
    Vjerujem ti da jedva cekas pregled, i ja si sad jedva cekam da si vidim bebana...uvijek nakon pregleda mislim a dobro je lako cu sad dalje, a ona prode tjedan i ja opet u novim brigama i iscekivanju da ga vidim😃ali to je tako kao sto si rekla i kasnije i uvijek ima brige🤗 
    Sto se tice lupkanja zadnjih dana je bio malo mirniji, a danas evo lupa kao lud🥰a ja presretna!😁 Moj muz je jako htio ime Tin za sina ali meni to nikako ne odgovara za nas..prvo smo rekli Mark, pa Gabriel i sad na kraju Leon😅 mislim da ce na kraju biti Leon ili Mark 

🌈💙👣🙏

tashee7
    10. Lipanj 2020. 18:17

Sanja*

Direkt s grane (ili zdjelice) u usta. I onda primiš košticu između palca i kažiprsta i stisneš da odleti, pa se natječete ko bude dalje lansiral. Ili ko prvi pogodi deblo, pogotovo ak je mlada trešnja. Ili spremaš koštice u ustima kolko god stane pa onda ko u vješticama iz eastwicka fuuuuu sve van odjednom pljuneš 🤭🙄 ah kakva inspiracija… možda previše kave danas. ✌

tako i ja, samo trpam. jedem domaće direkt s grane. i onda se muž i ja natječemo tko je dalje pljunut 
    Ninche, hvala na osvrtu. sad znam da će biti samo za prebacit preko ramena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.