Evo da se i ja javim... Što se tiće pranja robe, s prvim djetetom prala sve odvojeno do 2.g. Inaće, tetre i ručnike na 95, posteljina i odjeća na 60. Tako prvih godinu dana, i bez omekšivač. kasnije odjeću na 40, na 60 ako su bile neke veće mrlje od hrane. Tako mialim i sad, jedino ne znam koji ću prašak, ariel ne volim, miris mi se ne sviđa jer me podsjeća na mučnine pa ga nikako ne mogu smislit 😂 vjerojatno persil, a probala bi becutan ili frosh
Također se javljam kao veliki ljubitelj sladoleda općenito, iz Lidla pogotovo. Pojedem bar jedan svaki dan 🙊sad kak sam trudna, morat ću malo smanjit, jer idući mjesec idem na ogtt. Inaće nema kod mene jel ljeto ili zima, jede se svakako 🍦🍧🍨😁
A sladoled se izgleda i bebi sviđa jer se svaki put javi kad pojedem, tak da imam i opravdanje 😁😊
Evo i mene da se javim nakon pregleda, dolazi nam cura 95%, sljedeci put ce mi potvrdit jos! sve je super i sve je kako treba bit, od bebe, cerviksa i nadalje... 👧🏼❤️
Roba prala odvojeno od naše do godinu dana, koristila sam violeta double care deterdžent za bebe i omekšivač isto. Sad sam uzela u lidlu lupilu pa ću vidjeti kako će biti s njima. Bijelo sam prala tekućim ariel baby.
url=https://lilypie.com]
Evo i mene da se javim nakon pregleda, dolazi nam cura 95%, sljedeci put ce mi potvrdit jos! sve je super i sve je kako treba bit, od bebe, cerviksa i nadalje… 👧🏼❤️
Cestitam na curki 💜💜Super za pregled!
Evo i mene da se javim nakon pregleda, dolazi nam cura 95%, sljedeci put ce mi potvrdit jos! sve je super i sve je kako treba bit, od bebe, cerviksa i nadalje… 👧🏼❤️
Shine cestitaam!😃💖🎀 Super da je sve u redu☺️Znaci stize ti jos jedna curica ako sam dobro zapamtila🤗
🌈💙👣🙏
Cure, sinsay ima 20% na dječju robicu, uključeni su kombinezoni, hlačice, haljinice.. I dostava besplatna 😁 sva sreća pa nema prevelik izbor veličina haha inaće bi bilo veselo za novčanik 😁
Evo mene padobranca🙈
Radila ogtt u pon nataste 4.4,nakon 60min 5.0 pa nakon 120 3.2 sve superrr 😁😁
Danas bia pregled 23+6 bebuska 840gr 😃😃😃
Evo i mene da se javim nakon pregleda, dolazi nam cura 95%, sljedeci put ce mi potvrdit jos! sve je super i sve je kako treba bit, od bebe, cerviksa i nadalje… 👧🏼❤️Shine cestitaam!😃💖🎀 Super da je sve u redu☺️Znaci stize ti jos jedna curica ako sam dobro zapamtila🤗
Daa, seka je najsretnija ❤️
Cure, sinsay ima 20% na dječju robicu, uključeni su kombinezoni, hlačice, haljinice.. I dostava besplatna 😁 sva sreća pa nema prevelik izbor veličina haha inaće bi bilo veselo za novčanik 😁
Ne vidim na stranici popust 20%?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji