Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mona1309
    01. Lipanj 2020. 13:18

Ledolina

Cure, ja se ubacujem ovak na brzinu, idem u šoping napokon 😁😁 jel znate jel H&M prima odjeću za reciklažu? Znam da inaće da, ali ne znam jel možda ima nekih promjena zbog korone…

Nešto sam pratila na stranici H&M-a i u odgovorima nekome je H&M pisao kako se i dalje prima odjeća, tako da vjerujem da bi to trebala biti točna info :)

Tejic
    01. Lipanj 2020. 13:26

Sretno svima na pregledima danas, i naravno ocekujemo vas sa lijepim vijestima i slikicama 😊❤️
    Zaspali smo opet evo oko 10h i probudili se malo prije al i dalje je imao svoje aktivnosti 😅 spavala sam na lijevom boku i kad sam se probudila trbuh mi stajao u spic i bio sav tvrd, valjda je guzu izbacio prema van i tak se smjestio 😳😳🙈 i kad sam se promeskoljila onda je i on zauzeo drugaciji polozaj hahaha ovo sam prvi put sad dozivjela a znam da ce tog sad biti sve cesce 😀
    Ma neka se on vrti i ima svoje akrobacije samo sam se uplasila u jednom trenu da mu mozda nesto ne pase kad je bas tak jako aktivan 😀
    Ljubimci mi imamo jednu micu macu i ona je gazda u stanu tak da pesek nam trenutno nebi bio dobro dosao iako ih obozavamo 😊
    Princess Mimi moze salji mi popis hehehe 😀mateja.tome2@gmail.com i Nada mozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice) 

Demetria
    01. Lipanj 2020. 13:31

Tejic

..i..Nada mozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice)

Ideš skroz na dno stranice i pokazati će ti se pdf i na njega klikneš. Samo sto im stranica danas ne radi.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    01. Lipanj 2020. 13:46

Demetria

Tejic

..i..Nadamozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice)

Ideš skroz na dno stranice i pokazati će ti se pdf i na njega klikneš. Samo sto im stranica danas ne radi.

Demetria eh da to je bio problem i prije par dana kad sam pokusala skinuti, nije radila stranica🤔 ali evo dobila sam knjigu ❤️❤️

Tejic
    01. Lipanj 2020. 13:47

Demetria

Tejic

..i..Nadamozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice)

Demetria eh da to je bio problem i prije par dana kad sam pokusala skinuti, nije radila stranica🤔 ali evo dobila sam knjigu ❤️❤️

nada23
    01. Lipanj 2020. 13:49

Ivana_Du hvala na informaciji. Ja sam se raspitivala za tečaj u DZ ( Patronaza Dubrovnik), ali oni još nisu krenuli niti se zna kad će. Sad me zanima koja je razlika između tečaja u bolnici i DZ? Ja bih krenula tek u 8.mj.tako da mi još sve bude svježe pred porod.
    Tejic poslala sam ti knjigu na mail. 😊
    Mi nemamo psa ali imamo macu koju obožavamo i koja spava s nama u krevetu. ☺️ Kada dođe beba, bit će mi žao otjerati je iz sobe, a niti će ona to dopustiti, tako da će sigurno ostati s nama. Pazit ću samo da ne ide u krevetić. Svakako smatram da je dobro djecu naučiti na ljubimce od samog starta. ☺️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

AngelEyes
    01. Lipanj 2020. 14:11

Demetria vidjela sam da na Rodine online tečajeve primaju nakon 28og tjedna.
    Nada ne znam razliku, htjela sam na tečaj u DZ radije nego u OB ali vidim da ništa ne objavljuju. Po prošlim godinama sam skontala da nisu imali preko ljeta tečaj pa sam mislila bolje poći makar na ovaj u bolnicu, da ne ostanem bez ijednog  kasno mi je cekati 9.mj.

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• LoMa
    01. Lipanj 2020. 14:30

H&M reciklaža , primaju odjecu za recikliranje, ja sam nosila prošli tjedan...i odmah se može iskoristit 🙂
    Pas mi smo imali samojedicu divnu 😔 ali ja sam došla kod muza kad je ona imala već 6 godina pa nisam imala prilike biti kad je bila štene...tak da nemam osobno bas nekog iskustva sa štencima... pas je aljaski Malamut pa ni ne znam koliko on uopće stane u kuću,ono da ne zapne negdje 🙈. Da, da svakako ga mislim voditi u šetnje, svi skupa se budemo šetali, jedino mi se zasad malo gadi skupljati drekece za njim, ali to bum usavršila jer me valjda čeka puno drekece u narednom periodu... 😂   Ali da, slažem se da nema ljepšeg nego odrastanja s pesima...ovo mi se ne čini loše da mu se nosi malo da njuška prije dolaska iz bolnice da se previše ne uzbudi jer će biti svega 4 mjeseca star pasic...

Tejic
    01. Lipanj 2020. 14:57

nada23

Ivana_Du hvala na informaciji. Ja sam se raspitivala za tečaj u DZ ( Patronaza Dubrovnik), ali oni još nisu krenuli niti se zna kad će. Sad me zanima koja je razlika između tečaja u bolnici i DZ? Ja bih krenula tek u 8.mj.tako da mi još sve bude svježe pred porod.
    Tejic poslala sam ti knjigu na mail. 😊
    Mi nemamo psa ali imamo macu koju obožavamo i koja spava s nama u krevetu. ☺️ Kada dođe beba, bit će mi žao otjerati je iz sobe, a niti će ona to dopustiti, tako da će sigurno ostati s nama. Pazit ću samo da ne ide u krevetić. Svakako smatram da je dobro djecu naučiti na ljubimce od samog starta. ☺️

Hvala ti jos jednom ❤️❤️😊

Marta14
    01. Lipanj 2020. 15:04

Kad smo kod drekeca, ja skupljam za svojim naravno, ali sad u trudnoci cucnem pokupiti i jedva se dignem 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.