Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teica30
    31. Svibanj 2020. 20:52

Ja sam gledala Balios, i nekako mi se sve na njima činilo usko, cak i sjedeći dio... Iako me žena uvjeravala da su svi isti ... Ali nemoguće, jer PP je bas komotan i širok ...

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    31. Svibanj 2020. 20:53

Kod nas je odluka definitivno pala na stokke, jedino moramo odlučiti explory ili trailz. Gledali smo košaru uzeti svakako iz Slovenije jer je puno jeftinije nego kod nas, a za ostalo ćemo vidjeti 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Princess Mimi
    31. Svibanj 2020. 21:00

Tejic, u ljekarni sam uzela skoro sve. Ako hoces posaljem ti cijeli popis na mail 😊

Demetria
    31. Svibanj 2020. 21:22

Upravo sam shvatila da najviše robice imam 56 , i to iz c&a a mislim da ste rekle da oni imaju manje brojeve od h&ma

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    31. Svibanj 2020. 22:33

Ketty1309  cestitam na curici 🧚‍♀️🦄 baš kako si i rekla.. Zanemari što drugi kažu, svaka čast na odluci za 6 djece, nadam se da će vam se želja ostvariti kako si i planirate🤗  Imati braću i sestre je blagoslov, tako da vaša djeca imaju najbolje prijatelje čim se rode 😊 svu sreću želim 😘

teica30
    31. Svibanj 2020. 23:28

Ana u c&a je stvarno mali izbor bio ... A u h&m bodija svega od 62 nadalje... Isto tako većina kompleta. Ja idem sutra kupiti šogorici za babinje pa ti javim najnovije vijesti ... Iako mislim da ti je bolje otići u ZG, tako mi planiramo . 
    Ja sam bas danas usporedivala veličine, i hlacice 56 su skoro iste kao i hlačice 62 iz takko-a.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 23:36

Nisam protiv polovne robe, tako da osobno bih rasirenih ruku prihvatila sve sto mi se nudi, ali svakako da cu i ja kupiti dosta toga... 
    Ja bih bar 3 djece, ali sto vise to bolje, djeca su blagoslov ❤️
    Sve ovisi od trgovine do trgovine. Npr c&a slavonski Brod moze imati manji izbor nego Osijek, tako da svakako po meni ne kosta nista pogledati.. 

Moj malac je cijeli dan veseo, imam osjecaj da uopće nije spavao 😍

AngelEyes
    01. Lipanj 2020. 07:08

Dobro jutro :)
    I moj je mali jučer cijeli dan lupao, nedjeljom je najaktivniji 💕
    Ni ja nisam protiv polovne ribice i opreme, sve dobro dođe kad odjednom treba toliko toga kupiti, ali naravno i mi ćemo kupiti puno robice. Ipak mi je draže kad sama izaberem što mi se sviđa.
    Ja bi isto voljela imati više djece, makar 3 ali sretna sam i s jednim s obzirom koliko godina imam  iako se nadam naravno da ćemo ipak uspjeti uskoro opet.
    Hvala svima na super savjetima, puno mi znači što imam s kim podijeliti ove trenutke, nemam ni ja u blizini još neku trudnicu ❤ 
    Ugodan tjedan svima želim, nadam se da će nam se i vrijeme popraviti ☀

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Tejic
    01. Lipanj 2020. 07:31

Jutrooo svimaa! 
    Muz otisao na posao, od danas radi u ZG pa sam sama do cca 18h, a mi ne spavamo od pola 4 🥴 mali je ocito odlucio vjezbati gimnastiku i ne staaje.. Znaci imam potres u trbuhu takav da mi vise nije jasno da li stuca il se proteze i razgibava ili salto radi, samo znam da mi neda mira da odspavam bar jos malo 😳😴😴

AngelEyes
    01. Lipanj 2020. 07:54

Tejic    nije lako ne spavat, ali ja sam isto presretna kad ga osjetim pa makar to znacilo da mi ne da spavat cijelu noc. Muz me nekad uhvati usred noci budnu kako pricam i smijem se s bebicom 💕 Tko će izdržat na poslu 🥴

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.