Ima koja od vas koje već imaju klince i psa?
Muž i ja uz bebu očekujemo i pesa da nam dođe kroz mjesec dana (starog smo morali uspavati od starosti, a bez pesa nemremo biti)….i i sad me lagano hvala panika , nisam nikad bas imala štenca i onda će mi beba doći za 2mjeseca…psa mislim imati poglavito u dvorištu, ne mislim ga puštati u kuću dok je beba mala…eventualno u stubište, ali nikako u prostorije di mi boravimo s bebom…
Možda nije bas najpametnija odluka uzimat sad pesa,ali htjela sam ga imati maloga dok sam doma, a ne da bude sam po cijele Dane ko štene…
Bolje da ne znas koliko mi pasa imamo u stanu 🤣
Što se tiče štenca, s njim samo biti dosljedan. Lako će ti bit naucit ga piškit i to vani pošto imas dvoriste, ali pls nemoj ga pretvoriti u dvorištara. Psima treba setnja bez obzira koliko hektara ima iza kuće :) ovo pišem dobronamjerno. I jel smijem pitat koja pasmina?
[link=https://lilypie.com][/link]
Slažem se... njima isto što se prije uvede socijalizacija to budu bolji psi i bude lakše, ali vidim da je imala starog psa pa sigurno sve zna.
Meni su štenci bili nešto najdraže u ionako punoj kući nas djece, samo što sa štencima nikad ne možeš spavati hihihi
Mi imamo mamu samojeda i imali smo hrpu štenića.
Sad ovdje u podstanarstvu ne možemo imati ništa, baš šteta.
Cure u splitu ovaj tjedan vam je u city žuti tjedan, napokon su skužili kakav si presing naprave sa žutom srijedom.
Sretno na pregledima, nama je tek za tri tjedna tko će to dočekati.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Jutro žene 😊
Ja sam isto najsretnija kad ga osjetim da lupka i okreće se ❤❤ nema ljepšeg
Torba za bolnicu - planiram ju pripremiti kroz 2 tjedna za svaki slučaj. Zbog tog mog mioma nikad ne znaš što se može dogoditi a želim biti spremna na sve. Jer ako pustim mog dragog da kupuje spavaćice i uloške sve me strah što bi mogao naći 😂😂
Robica - kupila sam već neke bodiće i hlačice i pidžamice, i naručila veliku dostavu s h&m-a neki dan jer su napokon dobili male brojeve. Kad to sve stigne vidjet ću točno koliko čega imam. Ponudili su mi prijatelji robicu i uzet ću jer mislim da to bebe stvarno malo nose. Izabrat ću što mi se sviđa i to je to. Ali svakako kupujem i sama jer sam jedva dočekala trenutak da mogu birati najslađu robicu na svijetu 😊💙 (i baš me briga što drugi kažu da je to previše robe!!)
Slatke brige 36
Demetria razveselila si me sa žutim tjednom jer u subotu planiramo doći u Split u shopping napokon nadam se da neće dotad sve nestati.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Muž i ja uz bebu očekujemo i pesa da nam dođe kroz mjesec dana (starog smo morali uspavati od starosti, a bez pesa nemremo biti)….i i sad me lagano hvala panika , nisam nikad bas imala štenca i onda će mi beba doći za 2mjeseca…psa mislim imati poglavito u dvorištu, ne mislim ga puštati u kuću dok je beba mala…eventualno u stubište, ali nikako u prostorije di mi boravimo s bebom…
Možda nije bas najpametnija odluka uzimat sad pesa,ali htjela sam ga imati maloga dok sam doma, a ne da bude sam po cijele Dane ko štene…
Što se tiče štenca, s njim samo biti dosljedan. Lako će ti bit naucit ga piškit i to vani pošto imas dvoriste, ali pls nemoj ga pretvoriti u dvorištara. Psima treba setnja bez obzira koliko hektara ima iza kuće :) ovo pišem dobronamjerno. I jel smijem pitat koja pasmina?
Mi imamo dva kucna ali dobro socijalizirana bichon frisea I pitamo se kako cemo ih sve zajedno vodit u djir 😂 Spavaju u svojim kreveticima u nasoj sobi. E sad, posto je soba velika premjesticemo ih u drugi kut sobe kad dodje bebac, ali cu prvo provjerit s doktorom. Procitala sam da je njima bitno da ostanu najedno s coporom, valjda I'm ostalo to otkad su bili vukovi 🐶👶🐶
Netko je ranije napisao da je samo dao bebu da omirise kad su se vratili iz bolnice I to je bilo to.
Cure vidila sam kako se piše o psima i bebama.
I mi imamo psa koji će ovaj tjedan napuniti godinu dana, a beba nam stiže za malo više od 3 mjeseca.
Naša je i u dvorištu i u kući kada smo mi kod kuće, ima svoje mjesto/krevetić u hodniku i tamo spava preko noći. Šetamo je svaki dan i socijalizirana je.
Tko ima iskustva s prvim upoznavanjima psa s bebom? Imate neke savjete kako to odraditi?
Gledala sam neke videe po youtubu i djeluje mi ok, samo da se ne uzbudi previše jer je jako razigrana
Mi imamo zlatnog retrivera koji je po danu u dvorištu a spava u kući u hodniku. Kod nas je prošle godine bio slučaj da je ljudima pas izgrizao bebinu glavu jer je uletio u sobu dok je beba zaplakala. Radilo se, mislim, o dogi. Iako su retriveri razigrani i umiljati psi razmišljam da ću ga preseliti van spavati jer se bojim pošto spava pred vratima naše sobe al vidjet ću još.
Sretno na pregledima danas
Sretno svima s pregledima!
Iman i ja psa, staford od 3 godine. Odličan je s ljudima, drugin pasima. Malo me isto brine to šta je puno razigran pa mislin da će prvih dana oko bebe bit previše uzbuđen, ali i da će se brzo naučit. Nedavno smo bili u šetnji s prijateljicon koja ima bebu i bia je odlican i lipo je seta uz kolica, a kad san uzela bebu u ruke gleda je u nju hipnotizirano, ali joj se nije tia približit. Ka da je sve razumia..
Mi smo ga cin smo vidili plus makli iz sobe da spava u dnevnome jer bi stvarno bilo nezgodno da smo svi u iston krevetu. To smo napravili tako rano da on to ne može povezat sa malenin, nemojte ni slučajno pasu uvodit tako drastične promjene nakon sta beba dođe nego šta prije to bolje.
Šta se tiče upoznavanja bebe i pasa gledala san i ja puno videa, čitala članke itd. Jedan mi se je puno svidia, opisuje 10ak načina kako su roditelji odradili to upoznavanje i zaključak je kako nijedan način nije kriv nego da triba zaključit kako ih upoznat na temelju karaktera pasa, a to najbolje znaju vlasnici.
Ima li neko konkretno iskustvo upoznavanja, kako su prolazili prvi dani?
Slatke brige 36Demetria razveselila si me sa žutim tjednom jer u subotu planiramo doći u Split u shopping napokon
nadam se da neće dotad sve nestati.
Draga ostvari svoje želje nikad nije kasno 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji