2020 normalno, ne isplati se toliko putovati zbog tečaja.
Nada vidjet cu sutra za Dom zdravlja, možda će imati tečaj i ljeti s obzirom nije mjesecima bio. Nekako bi radije tamo da upoznam patronažne sestre. A i nadam se da će biti još Rodinih online, i na to bi. Na kraju ću na sva tri poćinisam znala za tu fejs grupu, hvala!
Napokon predobra stvar za pojas, poceo mi je užasno smetat i na malim relacijama. Super izgledas!
Od viška glava ne boli. 😂 Ima i 4.tecaj “Porod bez straha- radionica za trudnice”. Možeš naći više info u Fejs grupi. 😃
Javi ako saznaš što novo vezano za DZ. 

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?
Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???
Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?
Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊
Ok hvala, i mislila sam da je do mene, ja sam u At pa ne mogu nikako odabrati Hrvatsku.. Sad sam im pisala valjda ce mi se javiti 😊
Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???
Meni su kao leptirici skroz nisko bili u donjem dijelu trbuha. Uglavnom kad bi ležala skroz mirno. Sumnjam da bi osjetila dok se krećeš jer tako se teže osjete i ovi jači pokreti. Budeš vidjela kad legnes spavati možda se javi 😊
U kojem si sad tt?

20 tjedan, prvo djete
Dosao popis, ajme koliko toga..moram ga isprintati jer bi mogla puno toga zaboraviti
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji