2020 normalno, ne isplati se toliko putovati zbog tečaja.
Nada vidjet cu sutra za Dom zdravlja, možda će imati tečaj i ljeti s obzirom nije mjesecima bio. Nekako bi radije tamo da upoznam patronažne sestre. A i nadam se da će biti još Rodinih online, i na to bi. Na kraju ću na sva tri poćinisam znala za tu fejs grupu, hvala!
Napokon predobra stvar za pojas, poceo mi je užasno smetat i na malim relacijama. Super izgledas!
Od viška glava ne boli. 😂 Ima i 4.tecaj “Porod bez straha- radionica za trudnice”. Možeš naći više info u Fejs grupi. 😃
Javi ako saznaš što novo vezano za DZ.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?
Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???
Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?
Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊
Ok hvala, i mislila sam da je do mene, ja sam u At pa ne mogu nikako odabrati Hrvatsku.. Sad sam im pisala valjda ce mi se javiti 😊
Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???
Meni su kao leptirici skroz nisko bili u donjem dijelu trbuha. Uglavnom kad bi ležala skroz mirno. Sumnjam da bi osjetila dok se krećeš jer tako se teže osjete i ovi jači pokreti. Budeš vidjela kad legnes spavati možda se javi 😊
U kojem si sad tt?
20 tjedan, prvo djete
Dosao popis, ajme koliko toga..moram ga isprintati jer bi mogla puno toga zaboraviti
Sortiraj odgovore
Najstariji