Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Talija
    01. Lipanj 2020. 21:10

Moze i meni popis? Hvala!
    tamara.pticar@gmail.com

nada23
    01. Lipanj 2020. 21:30

Ivana_Du

2020 normalno, ne isplati se toliko putovati zbog tečaja.
    Nada vidjet cu sutra za Dom zdravlja, možda će imati tečaj i ljeti s obzirom nije mjesecima bio. Nekako bi radije tamo da upoznam patronažne sestre. A i nadam se da će biti još Rodinih online, i na to bi. Na kraju ću na sva tri poćinisam znala za tu fejs grupu, hvala!
    Napokon predobra stvar za pojas, poceo mi je užasno smetat i na malim relacijama. Super izgledas!

Od viška glava ne boli. 😂 Ima i 4.tecaj “Porod bez straha- radionica za trudnice”. Možeš naći više info u Fejs grupi. 😃
    Javi ako saznaš što novo vezano za DZ. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    01. Lipanj 2020. 21:32

slatke_brige

Stigla knjigica hvala 😍😍😘

Nema na čemu. 🥰🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Gonal
    01. Lipanj 2020. 21:38

Marta14

Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?

Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Martina1988
    01. Lipanj 2020. 21:45

Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
    Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???

Princess Mimi
    01. Lipanj 2020. 21:51

Talija

Moze i meni popis? Hvala!
    tamara.pticar@gmail.com

Poslano! 😊

Marta14
    01. Lipanj 2020. 21:52

Gonal

Marta14

Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?

Ja sam narucivala preko stranice na netu, isporuka 3-4 dana 😊

Ok hvala, i mislila sam da je do mene, ja sam u At pa ne mogu nikako odabrati Hrvatsku.. Sad sam im pisala valjda ce mi se javiti 😊

Princess Mimi
    01. Lipanj 2020. 21:53

Martina1988

Cure, kako vam je bilo prvi put kad ste osjetile bebu?
    Ja danas lezala popodne na stranu i odjednom kao da mi je majca presla preko stomaka ispod pupka, onako me zaskakljalo..popravim majcu i zaboravim..onda sam isla raditi veceru i opet osjetila kao da me nesto skaklja iznutra..i sad legla i opet to..bas kao neko lagano skakljanje..sta je moguce da se to bebica konacno javlja???

Meni su kao leptirici skroz nisko bili u donjem dijelu trbuha. Uglavnom kad bi ležala skroz mirno. Sumnjam da bi osjetila dok se krećeš jer tako se teže osjete i ovi jači pokreti. Budeš vidjela kad legnes spavati možda se javi 😊
    U kojem si sad tt?

Martina1988
    01. Lipanj 2020. 21:54

20 tjedan, prvo djete
    Dosao popis, ajme koliko toga..moram ga isprintati jer bi mogla puno toga zaboraviti

Martina1988
    01. Lipanj 2020. 21:56

Mozda sam od silne zelje umislila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.