20 tjedan, prvo djete
Dosao popis, ajme koliko toga..moram ga isprintati jer bi mogla puno toga zaboraviti
Nije nemoguće 😄 ja sam osjetila sa nekih 18 tt, isto prva trudnoća i posteljica sprijeda 😊
Cure sto se popisa tiče, nadam se da će vam pomoći! Naravno, ako se koja sjeti još nečega ili misli dani mogla dodati pišite! 🤗 Evo Marta je spomenula neki dan vlažni toalet papir, to je ful korisno u bolnici.
Ajme kako sam sretna! Sad cu nepomicno lezat dok ne zaspem ako bi se barem jos jednom javila..
Moja mala mrvica😍
Ajde kakav vam je taj popis, mogle ste ga tu staviti 😁 moze meni neka poslati? vlakancic89@gmail.com
.
Ja upravo gledam na amazonu i ne znam sta da narucim prije, ne znam sta je vazno/manje vazno😅
Zasad sam narucila set za njegu
I ovo
Ajde kakav vam je taj popis, mogle ste ga tu staviti 😁 moze meni neka poslati? vlakancic89@gmail.com
.
Ja upravo gledam na amazonu i ne znam sta da narucim prije, ne znam sta je vazno/manje vazno😅
Zasad sam narucila set za njegu
I ovo
Poslala sam ti! Ajme ovo je preeeeeslatkoooo 😍😍😍😍😍
Evo cure da se javim s pregleda nisam nikako stigla. Kaže da je beba školski, sve mjere kako treba. Težak je 623 grama i kaže da je jako aktivna bebica. Sve ostalo je kako treba i dobila sam uputnicu za sljedeći ultrazvuk u bolnici u kojoj planiram roditi...također dobila sam i uputnicu za ogtt kojeg me jako strah posto me danas Špotala i poslala na dijetu zbog dobivenih 12 kg do sada . Bas se bojim tog pregleda posto su baka i ujak s mamine strane dijabetičari i nije mi bas svejedno. S time da su mi vadili jučer krv i iz prsta i imala sam 10.0 ... ništa mi ne preostaje nego na dijetu i skroz izbaciti slatko i ostale stvari koje sadrže šećer ..
I ja bi popis please! vanjskimail@gmail.com
Muž je svirao gitaru daleku obalu i ja pjevala a bebita ništa.
Pa sam pustila baby shark, five little duck i show u pupi.
Baš show mislim da se rasplesala
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobra vecer drage zenice. 🙋♀️
Na pregledu smo bili danas, nazalost i dalje zabranjene pratnje. Bogu hvala, s bebom je sve uredu. Tezi oko 1200 gr i ginek kaze da sve ide kako triba. Pregledala me ovog puta i vaginalno. Zatvorena sam, a za iscjedak kaze da je tipičan i normalan. Ono sta me i je i nije iznenadilo, je moja kilaza. U mj dana dobila san 4 kg 🤯🤯🤯 trisnje su ucinils svoje. Kad bi vam rekla da san u tom periodu pojila oko 10 kg trisanja, pomislit cete da san luda. Ali da, imala san ih za sebe svakog dana, uopce se nisan kontrolirala. Koma, svjesna sam. I sama ginek je na to rekla da ne smin toliko, da ovakav prirast tezine ne smi bit praksa.. Skoro san usla u 7.mj i ukupno dobila 5 kg, sta je i vise nego super, alisvakako 4 kg su puno za misec dana.. Preglede ce sada radit svaka tri tjedna, pa cu s trisnjama na minimum. Bas me zanima kakva ce bit situacija s kilogramima. Rekla je da ce pocet sve veca nelagoda, rastezanja, bolovi i probadanja. Magnezij uzimat i dalje i to je to. E da, beba je trenutno na zadak.. Kaze da ima jos vrimena za sve, da se ima kada okrenit, ali da je to razlog Buden li cesto morala na wc.. Da beba skakuce po mjehuru 🤗😌
Mislila san ic kupit prve komade robice, ali ipak nisan.. Slijedeci pregled san u 30om tjednu pa cu na okrugli broj obavit prve kupovine 😍😅
Cestitam curama koje su imale uspješan pregled, isto zelin i svima onima koje preglede cekaju. Sta san se raspisala, ovo je ajme. 🤭
Onka i Skakavac super za pregled! I velike bebice 😊
Za kile cu rec da sam ja u prosloj izmedu pregleda (4tjedna) po 4 kg dobivala, ogtt savrsen, bila aktivna do samog kraja i poletna unatoc kilama..Ne mora odmah znaciti nesto lose, a i ako je pripazit cemo malo sa hranom i sve ce biti ok.
.
Mimi hvala! 💜Citam i kao da sam ja pisala, mislim kako moram pokazati muzu popis da padne u nesvijest, i kad sam dosla do imena Tomislav umrla sam.. I moj se tak zove 😝
Dobra vecer drage zenice. 🙋♀️
Na pregledu smo bili danas, nazalost i dalje zabranjene pratnje. Bogu hvala, s bebom je sve uredu. Tezi oko 1200 gr i ginek kaze da sve ide kako triba. Pregledala me ovog puta i vaginalno. Zatvorena sam, a za iscjedak kaze da je tipičan i normalan. Ono sta me i je i nije iznenadilo, je moja kilaza. U mj dana dobila san 4 kg 🤯🤯🤯 trisnje su ucinils svoje. Kad bi vam rekla da san u tom periodu pojila oko 10 kg trisanja, pomislit cete da san luda. Ali da, imala san ih za sebe svakog dana, uopce se nisan kontrolirala. Koma, svjesna sam. I sama ginek je na to rekla da ne smin toliko, da ovakav prirast tezine ne smi bit praksa.. Skoro san usla u 7.mj i ukupno dobila 5 kg, sta je i vise nego super, alisvakako 4 kg su puno za misec dana.. Preglede ce sada radit svaka tri tjedna, pa cu s trisnjama na minimum. Bas me zanima kakva ce bit situacija s kilogramima. Rekla je da ce pocet sve veca nelagoda, rastezanja, bolovi i probadanja. Magnezij uzimat i dalje i to je to. E da, beba je trenutno na zadak.. Kaze da ima jos vrimena za sve, da se ima kada okrenit, ali da je to razlog Buden li cesto morala na wc.. Da beba skakuce po mjehuru 🤗😌
Mislila san ic kupit prve komade robice, ali ipak nisan.. Slijedeci pregled san u 30om tjednu pa cu na okrugli broj obavit prve kupovine 😍😅
Cestitam curama koje su imale uspješan pregled, isto zelin i svima onima koje preglede cekaju. Sta san se raspisala, ovo je ajme. 🤭
A moj skakavac tako ti je i meni bilo prvoj trudnoci. Mislim da sam cak bila iste tjedne ka ti, dosla na pregled a ono +3kg,do tad uredno po pola kile ili sl. Cilo lito san trpala voce, jednostavno ne mogu odlit, od lubenice, cate, trisanja, a sad kad krenu nektarine ajme ajme.... Vec vidin isti scenarij 😂
Bitno da je bebo dobro, a ti probaj kalat malo sa vocem. Ali znam kako ti je, evo me, svaki dan cilu zdjelu trisanja pojeden 💁♀️🤷♀️🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji