Ivana_Du Svakako je bolje ne čekati 9.mj. ☺️ Nazvat ću sutra bolnicu da provjerim hoće išta biti u 8.mj. Ako neće, onda ću i ja krenuti 3.6. Šteta ako DZ ne drži tečaj ljeti. 😔 Rodin online tečaj mi zvuči super. Nadam se da će ga još biti kada prođem 28.tj. ☺️
Ne znam da li znaš, ali imaš na Fejsu grupu “trudnoća i porod su bitni- Dubrovnik”. Ima dosta korisnih informacija i raznih iskustava o trudnoći, porodu, radionicama i sl.
Martina i slatke_brige knjiga je poslana ☺️
Marta i Napokon divne steee trudnice 😍😍😍 Sve smo mi različite i posebne, kao i naše bušice i bebice. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Knjigica stigla
Hvala puno🥰
Danas imam zanimaciju😉
Superrr 😍 Nema na čemu 😉
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sretno svima na pregledima danas, i naravno ocekujemo vas sa lijepim vijestima i slikicama 😊❤️
Zaspali smo opet evo oko 10h i probudili se malo prije al i dalje je imao svoje aktivnosti 😅 spavala sam na lijevom boku i kad sam se probudila trbuh mi stajao u spic i bio sav tvrd, valjda je guzu izbacio prema van i tak se smjestio 😳😳🙈 i kad sam se promeskoljila onda je i on zauzeo drugaciji polozaj hahaha ovo sam prvi put sad dozivjela a znam da ce tog sad biti sve cesce 😀
Ma neka se on vrti i ima svoje akrobacije samo sam se uplasila u jednom trenu da mu mozda nesto ne pase kad je bas tak jako aktivan 😀
Ljubimci mi imamo jednu micu macu i ona je gazda u stanu tak da pesek nam trenutno nebi bio dobro dosao iako ih obozavamo 😊
Princess Mimi moze salji mi popis hehehe 😀mateja.tome2@gmail.com i Nada mozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice)
Poslan popis 🤗
Mimi hvala tii 😊❤️
Napokon bas ti lijepo stoji busica i svida mi se kosulja 😍 cure tak ste mi sve lijepe i zgodne trudnice 😍 pratim malo kakvu oblekicu nosite jer ja sto god obucem tak nesto sire osjecam se ko trokrilni ormar 🙈😂 😂
Martina evo prosljedujem popis 😊
Tako se i ja osjećam...cure su prekrasne a ja izgledam kao tinejdžerka s pupom 🙈🙈🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sretno svima na pregledima danas, i naravno ocekujemo vas sa lijepim vijestima i slikicama 😊❤️
Zaspali smo opet evo oko 10h i probudili se malo prije al i dalje je imao svoje aktivnosti 😅 spavala sam na lijevom boku i kad sam se probudila trbuh mi stajao u spic i bio sav tvrd, valjda je guzu izbacio prema van i tak se smjestio 😳😳🙈 i kad sam se promeskoljila onda je i on zauzeo drugaciji polozaj hahaha ovo sam prvi put sad dozivjela a znam da ce tog sad biti sve cesce 😀
Ma neka se on vrti i ima svoje akrobacije samo sam se uplasila u jednom trenu da mu mozda nesto ne pase kad je bas tak jako aktivan 😀
Ljubimci mi imamo jednu micu macu i ona je gazda u stanu tak da pesek nam trenutno nebi bio dobro dosao iako ih obozavamo 😊
Princess Mimi moze salji mi popis hehehe 😀mateja.tome2@gmail.com i Nada mozes mi poslati onu knjigu? 🙂 Ne znam jel sam smotana al ne mogu ju skiniti (mislim da si ti pisala o knjizi s rodine stranice)
Poslan popis 🤗Mimi hvala tii 😊❤️
Napokon bas ti lijepo stoji busica i svida mi se kosulja 😍 cure tak ste mi sve lijepe i zgodne trudnice 😍 pratim malo kakvu oblekicu nosite jer ja sto god obucem tak nesto sire osjecam se ko trokrilni ormar 🙈😂 😂
Martina evo prosljedujem popis 😊
Tajice i samo tajice hahahaha
Bas kad izlazim iz kuce nesto sto prekrije guzicu obucem jer me strah da mi se tajice ne provide 😂😂😂
Neka je narucila nesto sa dada&rocco? Preko stranice na netu ili ste pisale na instagram, fejs?
2020 normalno, ne isplati se toliko putovati zbog tečaja.
Nada vidjet cu sutra za Dom zdravlja, možda će imati tečaj i ljeti s obzirom nije mjesecima bio. Nekako bi radije tamo da upoznam patronažne sestre. A i nadam se da će biti još Rodinih online, i na to bi. Na kraju ću na sva tri poći nisam znala za tu fejs grupu, hvala!
Napokon predobra stvar za pojas, poceo mi je užasno smetat i na malim relacijama. Super izgledas!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Zuwit Abdominal Belt, Pregnancy Safety Belt Regulator, Comfort and Safety for the Abdomen of Pregnant Mothers, Protects the Unborn Baby, A Must-Have For Expectant Mothers Black ovo mi stoje kao kljucne rijeci pa mozda uspijete pronaći i u hrv nesto slicno...
Sortiraj odgovore
Najstariji