Ana1305 bit će da majke istu tu tvar otpuštaju dok je dijete u vanjskom svijetu, a mama sjedne popit kavu 😅😂😂😂
Ja imam sutra pregleeeeed, malo sam nervozna.
Imam onaj mliječno bijeli iscijedak koji se pojača samo ako nisam imala redovno stolicu :( ali bas me nervira.
I obavezno BH kontrakcije, budem ga zamolila da mi izmjeri cerviks.
Jutro 💋
Dobro jutro/Dobar dan svima
evo liste, nadam se da nisam što propustila, od zadnje liste smo ispisali 25 stranica ali ne stignem listati sada pa ako sam što preskočila javite, pročitat ću stranice kasnije nadam se da sve štima.
29 Curica 💜 34 Dečko 💙 13 🌞 = 76 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.08. Curica 💜 Split
Slatke_brige 22.8. Dečko 💙 Čakovec
Skakavac 27.08.🌞 Split
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko 💙 Merkur (Zg)
LUX 30.08. Curica 💜
Hannica0 04.09. Curica 💜
Tejić 05.09 Dečko 💙 Varaždin
Mara1992 05.09 Dečko 💙 Slavonski Brod
Princess Mimi 06.09. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
tashee 08.09. Dečko💙 Vinogradska (ZG)
ela32 08.09. Curica💜
_ana_ 11.09. Dečko 💙
LoMa 15.09. Dečko 💙 Petrova
Malisa 15.09.🌞
Talija 17.09. Dečko 💙 Zabok
StizeBeba2020 17.09. Curica 💜
Ivana_Du 17.09. Dečko 💙 Dubrovnik
Ninche9 18.09. Curica 💜
Mona1309 18.09. Curica 💜 Osijek
mc_mouse 19.09. Dečko💙 Virovitica
Sanja* 19.09. Dečko💙 Koprivnica
Marta 20.09.Curica 💜
Onka 21.09. Dečko 💙 Merkur (Zg)
Ana1305 21.09.Curica 💜 Virovitica
Bulba 23.09. Dečko 💙 Petrova (ZG)
Starfish 23.09. Curica 💜 Merkur (Zg)
Judita 24.9. Curica 💜 Zadar
2020 25.09. Curica 💜Dubrovnik
Dinosaurus 26.09. Curica 💜 Zadar
Kokica37 26.9 🌞
Rosha 27.09. Dečko 💙 Petrova
Lepepa 28.9. Curica 💜 Sveti Duh(ZG)
Napokon2804 30.09. Dečko 💙
Ivy88 01.10. Dečko 💙 OB Zabok
Happymom 01.10. Dečko 💙 Split
Marija1207 01.10. Curica 💜 Split
Sif 03.10. 🌞 Varaždin
Bebacica 04.10.🌞 Zabok
Demetria 06.10.🌞 Split
Zel 06.10. Dečko 💙 Petrova
nada23 07.10. Dečko 💙 Dubrovnik
happy_m 08.10. Curica 💜 (ZG)
Crwena 08.10. Dečko 💙 Sveti Duh(ZG)
Makarska 10.10. Curica 💜 Šibenik
DoraGucci 10.10. Curica 💜 Split
Leia91 11.10. Dečko 💙 Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10.Curica 💜 i Dečko 💙
Martina1988 20.10. Curica 💜 Pula
Orangina 21.10.🌞
Plavo_nebo 21.10.🌞 Vinogradska (ZG)
Ketty1309 22.10. Curica 💜 Koprivnica
Ledolina 22.10. Dečko 💙 Osijek
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞 Rijeka
Gonal 26.10. Curica 💜 Gospić
Kikic 27.10. Dečko 💙 Split
Bosco 30.10. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Teica30 30.10. Curica 💜 Osijek
Mina 29 31.10. Dečko 💙 Zabok
Zojo 02.11. Dečko 💙 Pula
Matea2111 02.11 Curica 💜 Nova Gradiška
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica 💜 Zabok
SmileA 05.11. Dečko 💙 Vinogradska (ZG)
Malamala 06.11. Curica 💜 Koprivnica
Jesenica 06.11. Dečko 💙
Vita26 07.11. Dečko 💙 Osijek
Halila 07.11 🌞 Koprivnica
Unakit 09.11 Curica 💜
Minie 09.11. Curica 💜
Hip_hopsica 13.11 Dečko 💙
Larisa04 18.11 🌞
Shine 19.11. 🌞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I ja imam sutra popodne pregled sretno svima!
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Žene moje, evo mene frisko iz Lidla...išla sam ranom zorom u lov na one hlačice,2komada 33kn...uzela sam odmah 4 paketa 🙈 i sad stvarno stajem s robicom...ima toga sada..kad se muž oporavi od stalnih dolazaka dostave bacam se na kupnju komode i ormara iz ikee i tam mislim da ću uzimati i ručnike i plahte...mooooozda u međuvremenu kupim dječju kozmetiku, pelene koje i mogla bi isto lagano torbu za rodilište spremat...
Ima koja od vas koje već imaju klince i psa?
Muž i ja uz bebu očekujemo i pesa da nam dođe kroz mjesec dana (starog smo morali uspavati od starosti, a bez pesa nemremo biti)....i i sad me lagano hvala panika , nisam nikad bas imala štenca i onda će mi beba doći za 2mjeseca...psa mislim imati poglavito u dvorištu, ne mislim ga puštati u kuću dok je beba mala...eventualno u stubište, ali nikako u prostorije di mi boravimo s bebom...
Možda nije bas najpametnija odluka uzimat sad pesa,ali htjela sam ga imati maloga dok sam doma, a ne da bude sam po cijele Dane ko štene...
Jutto!
Ja imam psa, imao je godinu dana kad se mali rodio. U stanu je sa nama, ali ima granice.
Ne vidim problem pogotovo ako je u dvoristu ☺️Djeca vole zivotinje.. A i ti imas mjesec dana fore da ga nesto naucis 😝
Dobro jutro cure ! Evo i mi da se javimo danas nam je pregled u 16:30 i jedva čekam . Povest ću i zaručnika da pitam da li i on može ući da napokon vidi našeg princa . Sto se tiče robice navaljuju sa svih strana da bi nešto dali ali mi smo odlučili posto nam je prvo dijete da ćemo si za njega sve sami kupiti novo. Tako da robice imam već dosta budem slikala kasnije. Kroz dva tjedna nam stižu i kolica i bas me zanima kakva će biti uživo veselim se . Sto se tiče kinderbeta to još nismo ali budemo mjesec dana prije da nam ne smeta . Ispričavam se na dugom postu i svima koji idu danas želim sreću i lijep i ugodan ostatak dana 🥰
Dobro jutro :)
I moj je mali jučer cijeli dan lupao, nedjeljom je najaktivniji 💕
Ni ja nisam protiv polovne ribice i opreme, sve dobro dođe kad odjednom treba toliko toga kupiti, ali naravno i mi ćemo kupiti puno robice. Ipak mi je draže kad sama izaberem što mi se sviđa.
Ja bi isto voljela imati više djece, makar 3 ali sretna sam i s jednim s obzirom koliko godina imamiako se nadam naravno da ćemo ipak uspjeti uskoro opet.
Hvala svima na super savjetima, puno mi znači što imam s kim podijeliti ove trenutke, nemam ni ja u blizini još neku trudnicu ❤
Ugodan tjedan svima želim, nadam se da će nam se i vrijeme popraviti ☀
Draga kolko godina imaš
Muž i ja uz bebu očekujemo i pesa da nam dođe kroz mjesec dana (starog smo morali uspavati od starosti, a bez pesa nemremo biti)….i i sad me lagano hvala panika , nisam nikad bas imala štenca i onda će mi beba doći za 2mjeseca…psa mislim imati poglavito u dvorištu, ne mislim ga puštati u kuću dok je beba mala…eventualno u stubište, ali nikako u prostorije di mi boravimo s bebom…
Možda nije bas najpametnija odluka uzimat sad pesa,ali htjela sam ga imati maloga dok sam doma, a ne da bude sam po cijele Dane ko štene…
Mi imamo 2 mlada psa. I vani su i unutra. Želim da mi djete raste sa životinjama. Na početku bude malo teže jer se jako vesele bebama i djeci pa skaču, ali bude 😊😊😊😊
Muž i ja uz bebu očekujemo i pesa da nam dođe kroz mjesec dana (starog smo morali uspavati od starosti, a bez pesa nemremo biti)….i i sad me lagano hvala panika , nisam nikad bas imala štenca i onda će mi beba doći za 2mjeseca…psa mislim imati poglavito u dvorištu, ne mislim ga puštati u kuću dok je beba mala…eventualno u stubište, ali nikako u prostorije di mi boravimo s bebom…
Možda nije bas najpametnija odluka uzimat sad pesa,ali htjela sam ga imati maloga dok sam doma, a ne da bude sam po cijele Dane ko štene…
Mi imamo 2 mlada psa. I vani su i unutra. Želim da mi djete raste sa životinjama. Na početku bude malo teže jer se jako vesele bebama i djeci pa skaču, ali bude 😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji