Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    31. Svibanj 2020. 19:37

Curke tko je rekao da je kupio balios s kolica? Sad sam za njih zapela pa me zanima tko je kupio kako vam se cine?

Marta14
    31. Svibanj 2020. 19:44

Teica super je robica, gdje si uzela?
    Balios cu ja kupiti, kosara je uza nego kod nekih drugih.. Prodale mi foru kao da je babama bolje jer su kao ususkane 😅 a i mozes prije,sa 5 mj vec u sportski (ide skroz dole) jer ce nam taman proljece i lijepo vrijeme..Demetria ih ima doma..

plavo_nebo
    31. Svibanj 2020. 19:54

Marta14

Balios cu ja kupiti, kosara je uza nego kod nekih drugih.. Prodale mi foru kao da je babama bolje jer su kao ususkane 😅 a i mozes prije,sa 5 mj vec u sportski (ide skroz dole) jer ce nam taman proljece i lijepo vrijeme..Demetria ih ima doma..

Morat cu ih ic vidjet uzivo ovih dana hahaha.. a prvo sam mislila peg perego ali kazu da su glomazna i da ih visoki tesko voze pa sad gledam balios.. 

Marta14
    31. Svibanj 2020. 20:01

Imam ja peg perego.. Kosara je veca,komotnija.
    Moj muz je visok i vozio je normalno.. 
    I pp su laksa kilu od baliosa.. Ali ova B. su nekako manja kad ih gledas, onak minimalno sve🙈
    Svakako odi uzivo vidjeti, ja bi mozda i odustala zbog kosare ali sad je muz zapeo za njih haha

plavo_nebo
    31. Svibanj 2020. 20:02

Jel znas gdje ih ima? Sad gledam babycenter nema na zalihi :(

Marta14
    31. Svibanj 2020. 20:04

Joj ne znam, nisam ja u Hr. Demetria ce mozda znati

Demetria
    31. Svibanj 2020. 20:12

plavo_nebo

Jel znas gdje ih ima? Sad gledam babycenter nema na zalihi :(

Mi smo ti isli gledati peg perego u babycentar, na kraju nam pokazala balios i to crna i ja se zaljubila.
    Kupili smo balios s siva i danas je cura na plaži šetala i vozila bebu u košari. Istina košara ti je uska ali kad ju ionako kratko koristimo pa valjda će biti dobra.
    I da teža su od peg perega za 0.7-0.8kg.
    Kupili smo jaje jedino cloud z i-size

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    31. Svibanj 2020. 20:13

Vidjela sam da su oboja kolica i xxlesnina imali ne znam imaju li i sada 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

plavo_nebo
    31. Svibanj 2020. 20:22

Ja sad gledam babycenter pise nema na zalihi.. a morat cemo do tamo onda :D

teica30
    31. Svibanj 2020. 20:51

Marta14

Od svagdje ima ... Takko, Kik, H&M, C&A ... Gdje mi se sta svidi 😂 
    Sad Prestajem dok ne nađem Komodu za bebu 😊😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.