Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    31. Svibanj 2020. 14:14

Da uzela bih i ja tako obicnu, sa malim sam ju imala.. Sad sam gledala mozda ovu, ali nigdje da ju uzivo vidim.. 

Minie
    31. Svibanj 2020. 14:22

Hvala na odgovorima ☺️
    Mozda stvarno je beba, jer je bilo kao plinovi, ali drugacije 🥰🥰

nada23
    31. Svibanj 2020. 14:29

Hvala cure. 😍 Nikad prije ne bi pomislila da ću se ovako veseliti rastu buše... 🥰
    Minie i ja sam u tvojim tjednima osjetila bebu kao balončiće... nekome prije, nekome kasnije. 😊
    Cure koje imate proljev zavidim vam! 😂 Meni je konstantno tvrda stolica što god popila/pojela. Da mi je barem dobro se isprazniti! 😂😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

mc_mouse
    31. Svibanj 2020. 14:35

Ja imam istu kadicu kao Mana_Mare ali sam uzela i onaj umetak sto ide u nju za male bebe. 
    I onda na umetak stavim tetra pelenu pa na to bebu. Nema šanse da sklizne. 

mc_mouse
    31. Svibanj 2020. 14:37

Marta ovaj umetak https://ibb.co/T494VNR

Marta14
    31. Svibanj 2020. 14:45

Ok budem i ja nesto takvo, ove mreze su mi nesigurne.. 

Princess Mimi
    31. Svibanj 2020. 14:48

Dobar dan ekipa, evo i nas danas:
    https://ibb.co/hVbnbdK
    .
    Kupujemo stvari za mene ovaj put, za bolnicu i za torbu pa se javimo navecer sa ulovom 😊 pusa svima 💕

Demetria
    31. Svibanj 2020. 14:56

Ako sam dobro zbrojila curka bi bila peta? Tako i ja imam puno braće i sestara. Meni je to prekrasno.
    Taman smo izašli iz h&ma i spustili su zaštitnu rešetku zbog sata dezinfekcije.
    Bebita je počela lupati čim smo plaćali robicu.
    Vjerojatno osjeti kako me to veseli i da je to za nju/njega.
    https://ibb.co/THv4Hbb
    Obećala sam ništa kupovati do iduće plaće. Ali ne i čije plaće 🙈🙈🙈🥰😍🥰😍🥰

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Dinosaurus
    31. Svibanj 2020. 14:58

Marta14

Ok budem i ja nesto takvo, ove mreze su mi nesigurne..

Ja imam Aquascale kadu. Malo je skuplja ali ima integriran termometar i takoder pokazuje kilazu. Bebu ne treba drzat unutra i nama je bila jako korisna. U njoj smo vagali maloga svaki tjedan pa nismo iscekivali patronaznu da nam kaze kako napreduje 😁 i super je kad ne moras mjerit temp vode sam nego odma dok punis pokaze. Pa eto ako kome koristi info 😊

Demetria
    31. Svibanj 2020. 15:00

I ne znam kako vi nađete te popuste meni se čini da samo mi sve platili u punoj cijeni. 🙈🙈🙈
    I vidim da mi h&m i c&a nisu iste veličine. Čini mi se h&m manji, ali duguljastiji, a takko najmanji i uži. Ispravite me ako griješim.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.