Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    31. Svibanj 2020. 15:08

Evo i nas danas iz setnjice 😊
    https://ibb.co/8P55wYh

Marta14
    31. Svibanj 2020. 15:10

Dinosaurus

Marta14

Ok budem i ja nesto takvo, ove mreze su mi nesigurne..

Ja imam Aquascale kadu. Malo je skuplja ali ima integriran termometar i takoder pokazuje kilazu. Bebu ne treba drzat unutra i nama je bila jako korisna. U njoj smo vagali maloga svaki tjedan pa nismo iscekivali patronaznu da nam kaze kako napreduje 😁 i super je kad ne moras mjerit temp vode sam nego odma dok punis pokaze. Pa eto ako kome koristi info 😊

Ja sam prvo i gledala tu ali sam procitala da moze biti uska ako je dijete vece? Koliko dugo je u lezecem bio? 

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 15:12

Demetria

Ako sam dobro zbrojila curka bi bila peta? Tako i ja imam puno braće i sestara. Meni je to prekrasno.
    Taman smo izašli iz h&ma i spustili su zaštitnu rešetku zbog sata dezinfekcije.
    Bebita je počela lupati čim smo plaćali robicu.
    Vjerojatno osjeti kako me to veseli i da je to za nju/njega.
    https://ibb.co/THv4Hbb
    Obećala sam ništa kupovati do iduće plaće. Ali ne i čije plaće 🙈🙈🙈🥰😍🥰😍🥰

Pocelo je tooooooooo 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 15:13

Cure prekrasne ste 😍😍😍😍

Marta14
    31. Svibanj 2020. 15:14

Lijepa robica i lijepe mame ☺️☺️

nada23
    31. Svibanj 2020. 15:18

Princess Mimi & Dinosaurus prekrasne ste trudnice! 🥰🥰🥰 Lijepo vas je vidjeti. 😊
    Kadica- mislim da ću i ja uzeti tu sa termometrom i kilažom jer je multifunkcionalna. 👍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    31. Svibanj 2020. 15:20

Napokon 2804

Demetria

Ti si kriva za moj bankrotirat hihi već smišljam što ću iduće.
    U Waikiki sam kupovala nama par puta odjeću i čini mi se kvalitetno a ne preskupo. I sinsay isto 
    Oni su idući na redu! Samo moram pogledati što mi fali od odjeće što treba kupiti čarapice štramplice i to.
    Prekrasne ste cure 🥰

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Dinosaurus
    31. Svibanj 2020. 15:24

Marta14

Dinosaurus

Marta14

Ok budem i ja nesto takvo, ove mreze su mi nesigurne..

Ja imam Aquascale kadu. Malo je skuplja ali ima integriran termometar i takoder pokazuje kilazu. Bebu ne treba drzat unutra i nama je bila jako korisna. U njoj smo vagali maloga svaki tjedan pa nismo iscekivali patronaznu da nam kaze kako napreduje 😁 i super je kad ne moras mjerit temp vode sam nego odma dok punis pokaze. Pa eto ako kome koristi info 😊

Ja sam prvo i gledala tu ali sam procitala da moze biti uska ako je dijete vece? Koliko dugo je u lezecem bio?

Pa nisam primjetila da je uska.. Bio je u lezecem sve dok se nije samostalno posjeo znaci do nekih cca 8mj. A tad je vec bio mislim oko 10kg. Jedino sta smo uvik nekako pazili da se ne nabije jajcima na onaj dolje nastavak koji sluzi za dodatnu sigurnost da dite ne klizne u vodu.
    Mislim kada ka kada sigurno je super i obicna. Ali evo nas je stvarno spasila ta vaga unutra jer smo ju cesto koristili

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 15:26

Demetria

Napokon 2804

Demetria

Ti si kriva za moj bankrotirat hihi već smišljam što ću iduće.
    U Waikiki sam kupovala nama par puta odjeću i čini mi se kvalitetno a ne preskupo. I sinsay isto
    Oni su idući na redu! Samo moram pogledati što mi fali od odjeće što treba kupiti čarapice štramplice i to.
    Prekrasne ste cure 🥰

Hahahaha moze, zeljno iscekujem sljedeći shopping 😍😍😍😍

2020
    31. Svibanj 2020. 16:13

💛💚💙💜 Nada, Princess i Dinosaur divne slike!! Baš mi je drago vidjet druge trudnice! U mom mjestu ih rijetko vidim, osim svoje prijateljice s kojom se družim svaki dan i neizmjerno mi je drago što osim s vama imam još nekog s kime mogu svakodnevno pričat o trudničkim temama 😁😅 Ona je uvijek govorila da će čekat mene da zatrudnim i stvarno nam se to ostvarilo, ona ima termin točno mjesec poslije mene ali nosi blizance pa možda i ranije rodi, bit ćemo par dana razlike! 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.