Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    31. Svibanj 2020. 11:46

Skakavac sjedim na plaži promatram trudnice i tražim tvoju crvenu haljinu.
    Robica vam je preslatka. Morati ću i ja napraviti neki popis jer mi se čini da ćemo zaboraviti nešto i bitno.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ketty1309
    31. Svibanj 2020. 12:28

Hej, cure! Evo ja sam konačno uhvatila malo vremena za odmor i da vam se javim. Sezona povrtlarstva je u punom jeku i od jutra do mraka sam u poslu pa stvarno ne stignem.
    Jeste se raspisale! Jedva sam uspjela pročitati zaostatke.
    Želim dobrodošlicu svim novim curama (vidim imamo i blizance 🤩 - uvijek sam si želila imati blizance)!
    Čestitam na uspješnim pregledima! Neke ste već stigle do 28. tjedna 😍!
    Ja sam još u srijedu bila na pregledu i imamo 236 g i doktor je potvrdio da stiže CURKA, zvat će se Helena 🥰!  Velika seka i mali braco su željeli još jednog bracu ali ovaj put će se ispuniti želja tati i velikom braci te maloj seki!
    Vidim da ste se već gotovo u potpunosti opremile i uživam u slikama jer mi ćemo tek negdje u 8. i 9. mjesecu vjerojatno dok budemo opremali i školarce za novu školsku godinu i dok krene prodaja povrća jer sad sve ulažemo u proizvodnju. Pošto imam već 4 klinca većina stvari je dala svoje i planiram kupovati sve od početka pa će biti ko i s prvim djetetom. Radujem se. Uzimat ću isto neutralno u većini slučajeva jer sam ziheraš po prirodi a i potajno se nadam, ako sad sve prođe u redu, da ćemo imati još jedno ubrzo poslije ovog da odrastaju zajedno. Nakon toga, dolazi vrijeme za unuke 😁. 
    Uživajte u danu! Mene muž i djeca danas spremili u krevet i ne ustajem osim na jelo - cure kuhaju! Jučer sam prehodala 21 km po njivama i danas me ubijaju stopala, morat ću nabaviti neke uloške za cipele ili nešto jer me stvarno znaju užasno peći i boljeti stopala i noge al noge splasnu do jutra a stopala bole i drugi dan i smeta pri hodanju. Inate neki savjet ili iskustvo? 

nada23
    31. Svibanj 2020. 12:34

Hej cure, robica vam je superrr! 👌😍 Vi ste se već dobro opskrbile. 😊 Ja ću prvo početi sa popisom pomalo. Kako mi se čini, čekat ću zadnji čas a onda ću navaliti na sve odjednom 😂 
    Jučer sam se slikala pa sam se zabavila uređivanjem slika i kolaža... Sada se konačno bolje primjeti razlika u veličini trbuha. Baš je lijepo primjetiti napredak i rast ❤️❤️❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 12:43

Cure sve je predivno i prekrasno i ja bih nonstop bila u toj robici i slagala ju 😍😍😍
    Nada aimeeee kak se vidi razlika. Prekrasno 😍😍😍

nada23
    31. Svibanj 2020. 13:00

Napokon 😍😍😍
    Ketty čestitam na curici! 🌸🥳💐 Helena mi je prelijepo ime. Neka te samo muž i djeca paze i maze, a ti odmori. ❤️ Zaslužila si.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    31. Svibanj 2020. 13:33

Ketty 😍Bas mi je bilo lijepo ovo procitati, da se potajno nadas.. I ja planiram isto tako. Cestitam na curici, Helena je divno ime ☺️

Nada 😍Lijepa si! Bas se vidi razlika 

Marta14
    31. Svibanj 2020. 14:01

Mare jesi kupila kadu mozda?

Meni nisu jos nista govorili, ja nisam bas neka slatka pa se boje valjda 🙈 Cak su me mama i baka pitale da sta cekam.. Tak da idem ovaj tjedan u shopping.

Samo ona luda susjeda koja se bavi mojim kilama je komentirala da je plela papucice ali da je nesreca prije davati kupovati i sl.. 

Unakit
    31. Svibanj 2020. 14:04

Napokon 2804

Cure moje, jedini san koji sam imala nocas je od 11 do 2. Takva tezina u zeludcu, kuhanje, zgaravica, bh kontrakcije, od toliko magnezija na kraju sam sjedila i na wc-u… Nešto pre strasno. Sad se recimo smirilo, želudac i dalje gori, pa cu pokušati bar jos sat vremena odspavat

Napokon,sve te razumijem, ja od sinoc imala proljev dok se nisam skroz ispraznila. Mislim da je od kombinacije magnezija, vitC iz gomile voca koje jedem I ko zna cega jos, mozda neceg drugog. Jedem do daljnjeg pilece bijelo I rizu, crni caj. A kilo jagoda ceka u frizideru ali to je sto je, mogu eventualno pecenu jabuku 🍎

Minie
    31. Svibanj 2020. 14:08

Ketty, cestitam na curici!! 💕
    Ja sam danas usla u 17. Tjedan i ovo mi je prva trudnoca. Zanima me kada ste vi u prvoj trudnoci osjetila pokrete bebe?
    Jutros sam osjetila, iznad stidne kosti kao da se napuhnuo neki balon, pa ispuhnuo. Nisu plinovi. Da li je moguce da je beba?
    U utorak idem na pregled nakon mjesec dana, i ne mogu docekati 🥰🥰

Marta14
    31. Svibanj 2020. 14:12

Minie tako nekako je beba, kao plinovi ☺️U prvoj sam sa 18 tjedana osjetila..

Kada, meni je to nocna mora.. Morat cu sama prat dijete i ako bude na brata necu ju ni prat 😅Sa njime je kupanje bilo opasno po zivot..
    Moram uzet neku koja ce ju malo pridrzavat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.