Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    30. Svibanj 2020. 22:00

I ja sam mislila mozda uzet nekoliko bodija kratkih jer cu vecinom u one tutice oblacit pa da nema 2 sloja duga.. Jer evo 6ti mj, danas sam se smrzavala vani u jakni pa mozda se budemo kuhali u 9tom mj 🙈

Napokon 2804
    30. Svibanj 2020. 22:25

Pa bas zbog tog divljeg vremena ne znam ni sta uzeti, ne znam kako bi se obukla... Npr prosle godine do sredine 10 mjeseca sam hodala u kratkom eventualno navece jaknicu... Jutros imala traper jaknu, popodne zimsku jaknu obukla jer mi je bilo zima... Tako da svakako sam planirama i kratke bodice uzeti i eto odlično ispalo ovi u c&a...
    Ja cu jos koju majcicu uzeti 56 i onda sam sa tom veličinom zavrsila, napadam na 62 i 68 bez obzira na to sto cu vjerojatno dobiti robice, ali moram imati neku zanimaciju... 

Shine
    30. Svibanj 2020. 22:34

Napokon 2804

Pa bas zbog tog divljeg vremena ne znam ni sta uzeti, ne znam kako bi se obukla… Npr prosle godine do sredine 10 mjeseca sam hodala u kratkom eventualno navece jaknicu… Jutros imala traper jaknu, popodne zimsku jaknu obukla jer mi je bilo zima… Tako da svakako sam planirama i kratke bodice uzeti i eto odlično ispalo ovi u c&a…
    Ja cu jos koju majcicu uzeti 56 i onda sam sa tom veličinom zavrsila, napadam na 62 i 68 bez obzira na to sto cu vjerojatno dobiti robice, ali moram imati neku zanimaciju…

Volim takvu zanimaciju ❤️✔️ Uzivam vas pratit i jedva cekam u pohode na ducane!

mc_mouse
    30. Svibanj 2020. 22:47

Jao divna robicaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍

Tejic
    30. Svibanj 2020. 22:48

Vecer drage moje! 😊 Ja evo kooonacno nakon dugih cca 2mj ostala malo sama sa svojim malim razbijacem 😆 muza otpremila van sa ekipom na cugu i sad imam vecer samo za sebe, iako mislim da cu vrlo brzo zavrsit u horizontali u snovima 🙈 danas smo imali posjetu od mojih i bili muževi roditelji i cijeli dan neka akcija.. Mama i svekrva me uvjeravale kako vec previse robice imam i onda dodem ovdje i vidim Napokon i svi njihovi pokusaji uvjeravanja padnu u vodu 😂 danas sam se ubila u mini princes krafnicama iz Lidla i maminom Tiramisuu tak da mislim da sljedecih tjedan dana ne smijem primirisati slatko 😂😂🙈🙈
    Robica i stvarcice su vam 😍😍😍 ja sad moram pobrojati sto sve imam od koje velicine da ne bi nesto slucajno usfalilo 🙈😆

Napokon 2804
    30. Svibanj 2020. 23:01

Tejic

Vecer drage moje! 😊 Ja evo kooonacno nakon dugih cca 2mj ostala malo sama sa svojim malim razbijacem 😆 muza otpremila van sa ekipom na cugu i sad imam vecer samo za sebe, iako mislim da cu vrlo brzo zavrsit u horizontali u snovima 🙈 danas smo imali posjetu od mojih i bili muževi roditelji i cijeli dan neka akcija.. Mama i svekrva me uvjeravale kako vec previse robice imam i onda dodem ovdje i vidim Napokon i svi njihovi pokusaji uvjeravanja padnu u vodu 😂 danas sam se ubila u mini princes krafnicama iz Lidla i maminom Tiramisuu tak da mislim da sljedecih tjedan dana ne smijem primirisati slatko 😂😂🙈🙈
    Robica i stvarcice su vam 😍😍😍 ja sad moram pobrojati sto sve imam od koje velicine da ne bi nesto slucajno usfalilo 🙈😆

Pusti selo neka priča, kazem vam, nikad nije previše. 😂😂😂😂

Demetria
    30. Svibanj 2020. 23:30

Mi smo bili kod svekrve na ručku i kad dam ushićeno pokazala sliku robice odmah je krenuo govor kako je prerano.
    Zanemariti ću to i u buduće neću ništa reći, a ako pitaju reći ću nek bebita hoda gola po svijetu.
    Desert su bile palačinke s jagodama koje su odsajale u šečeru(vidjela sam kad ih je zašečerila) prije ručka, te namazi i puding od vanilije.
    Jedva sam pojela jednu malu. Bilo je odmah pitanja zašto neću? Pa zato što je sve puno šečera! Jagode ću pojesti i kilu ali bez šećera. 
    Sve u svemu sutra se nadam suncu i kavi uz more, te jedva čekam ponedjeljak i 9h da odem i ja u hm po žutog tigrića 🥰😍

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 02:28

Demetria

Mi smo bili kod svekrve na ručku i kad dam ushićeno pokazala sliku robice odmah je krenuo govor kako je prerano.
    Zanemariti ću to i u buduće neću ništa reći, a ako pitaju reći ću nek bebita hoda gola po svijetu.
    Desert su bile palačinke s jagodama koje su odsajale u šečeru(vidjela sam kad ih je zašečerila) prije ručka, te namazi i puding od vanilije.
    Jedva sam pojela jednu malu. Bilo je odmah pitanja zašto neću? Pa zato što je sve puno šečera! Jagode ću pojesti i kilu ali bez šećera.
    Sve u svemu sutra se nadam suncu i kavi uz more, te jedva čekam ponedjeljak i 9h da odem i ja u hm po žutog tigrića 🥰😍

Uhhhhh sto bi ja ss tvojom svekrvom imala ratni odnos. Ona ocito ne zna da srecu čine male stvari. Draga, baci totalni ignore na nju 😘

Napokon 2804
    31. Svibanj 2020. 06:12

Cure moje, jedini san koji sam imala nocas je od 11 do 2. Takva tezina u zeludcu, kuhanje, zgaravica, bh kontrakcije, od toliko magnezija na kraju sam sjedila i na wc-u... Nešto pre strasno. Sad se recimo smirilo, želudac i dalje gori, pa cu pokušati bar jos sat vremena odspavat 

Demetria
    31. Svibanj 2020. 06:35

Napokon 2804

Cure moje, jedini san koji sam imala nocas je od 11 do 2. Takva tezina u zeludcu, kuhanje, zgaravica, bh kontrakcije, od toliko magnezija na kraju sam sjedila i na wc-u… Nešto pre strasno. Sad se recimo smirilo, želudac i dalje gori, pa cu pokušati bar jos sat vremena odspavat

Gadno... I meni je opet bio pritisak na prsa ali izgurala ssm bez rupuruta. 
    *
    Sanjala sam da igramo skrivača s našim sinom i mene uvijek nađe jer mene izda pupo koji opet raste 🥰😍
    Bilo bi to baš lijepo da se ostvari. Mislim spol mi nije bitan nego to da imamo više djece. Dijete sam iz velike obitelji.
    To mi je oduvijek želja, imati puno djece 🥰😍😍

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.