PrincessMimi ni cut 😍💃
Da ne zab dragu Demetria 💞🙋♀️
Mana_Mare utjesi me i napisi da cu stic sve 🤯🙆♀️ moran uzimat neutralno zbog nepoznatog spola do poroda.. Cini mi se da ce to bit dobar izazov za nac
PrincessMimini cut 😍💃
Da ne zab dragu Demetria💞🙋♀️
Mana_Mare utjesi me i napisi da cu stic sve 🤯🙆♀️ moran uzimat neutralno zbog nepoznatog spola do poroda.. Cini mi se da ce to bit dobar izazov za nac
Mi smo jučer bili prvi put u shoppingu i teško je kupovati neutralno. Jedino da u svakoj trgovini kupiš po jednu stvar.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
PrincessMimini cut 😍💃
Da ne zab dragu Demetria💞🙋♀️
Mi smo jučer bili prvi put u shoppingu i teško je kupovati neutralno. Jedino da u svakoj trgovini kupiš po jednu stvar.
Istina, ima na Patpatu lijepe neutralne robice, šarene. Ali i dalje nemamo neku konkretnu informaciju za njih 😂
Skakavac. Drago mi je da si se vratila, sjetila sam te se i odma neke lose misli kad se netko ne javi 😐
Ja sam stvarno lajbek za te velicine bodija i ostalog. Koji broj mi treba za bas prve dane bebina zivota? Glupo pitanje al fkt nemam pojma 🤷♀️
Pozdrav curke što se tiče robice imam dvije jumbo vreće stvari od maloga samo čekaju pranje i peglanje, belka spremna. Znači najviše treba bodija ako se desi i da se ukaka. Brojeve spremite 56 i 62 bar je tako bilo kod mene mali je imao 3630 i 53 cm 50 obukao jednom na izlazu iz bolnice.
url=https://lilypie.com]
A jeste nakupovale 😍😍😍 Bas je lijepoo, obozavam ove slike!
Jeste uzimale mozda vec plahte sa gumicom, ne znam gdje da gledam? Nesto jednobojno, bijelo, rozo.. Pastelno.. Ja nisam od boja 🙈
Bosco za prvo ti treba 56..
Ovisi kakva je beba, ako kazu da je manja mozes 50 uzeti za izlazak i prvo vrijeme.. Al to cekaj pred kraj..
.
Evo npr 56 H&M pise da je 1-2 mjeseca..
Ja zasad uzimam 56 i 62..
Demetria a da, vjer ce tako i bit. Lipe robice bilih i sivih tonova san nasla u Nexta u Jokera ali su i cijene paprene. Kolikoo se bude dalo hm, c&a, pepco, mozda stagod i u Nexta.. Neman ni komada od iceg potribnog, di god uden morat cu nesto trgovat 🙆♀️🤯
Mana_Mare slazen se, ovo su mi zadnji trzajevi prije vrucina. Ovih dana san teska sama sebi a kako ce onda tek bit kad lito dode.. Bas ga ne volin, pa ce bit veselo s drobom do zubiju.
Bosco 💞🙋♀️
Marta14 hvala na savjetu, ici cu za tim, da napokon i ja nesto kupim i poslikam 🤭
Bas mi je lijepo gledat vaše slike, odma inspiraciju dobim. 😊
Sto se tice robice nisam mjerodavna jer uvijek moze svega i jos bez obzira na moju tablicu.😂😂
Veličine, fokus mi je 56 i 62, 50 imam 2 bodija i jedan kompletic. A kad vidim otprilike pred kraj procjenjuje bebe onda cu ako bude bilo potrebe uzeti jos.
Sto se bodija tice sad imam 13 kom dugi rukav i 7 kom kratki rukav, (kratki planiram oblaciti kad smo kod kuce jer ce bit dok je mrvica mala u jastucku, pa da bas ne pregrije) a duge cemo za van i slicno...
Uglavnom, robice i kad mislite da je dosta sjetite se da ima i drugih velicina i da nikad nije dosta (mislim da sam dobar primjer) 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji