Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    30. Svibanj 2020. 20:43

PrincessMimi ni cut 😍💃
    Da ne zab dragu Demetria 💞🙋‍♀️
    Mana_Mare utjesi me i napisi da cu stic sve 🤯🙆‍♀️ moran uzimat neutralno zbog nepoznatog spola do poroda.. Cini mi se da ce to bit dobar izazov za nac

Demetria
    30. Svibanj 2020. 20:50

Skakavac

PrincessMimini cut 😍💃
    Da ne zab dragu Demetria💞🙋‍♀️
    Mana_Mare utjesi me i napisi da cu stic sve 🤯🙆‍♀️ moran uzimat neutralno zbog nepoznatog spola do poroda.. Cini mi se da ce to bit dobar izazov za nac

Mi smo jučer bili prvi put u shoppingu i teško je kupovati neutralno. Jedino da u svakoj trgovini kupiš po jednu stvar.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    30. Svibanj 2020. 21:05

Demetria

Skakavac

PrincessMimini cut 😍💃
    Da ne zab dragu Demetria💞🙋‍♀️

Mi smo jučer bili prvi put u shoppingu i teško je kupovati neutralno. Jedino da u svakoj trgovini kupiš po jednu stvar.

Istina, ima na Patpatu lijepe neutralne robice, šarene. Ali i dalje nemamo neku konkretnu informaciju za njih 😂

Bosco
    30. Svibanj 2020. 21:15

Skakavac. Drago mi je da si se vratila, sjetila sam te se i odma neke lose misli kad se netko ne javi 😐

Ja sam stvarno lajbek za te velicine bodija i ostalog. Koji broj mi treba za bas prve dane bebina zivota? Glupo pitanje al fkt nemam pojma 🤷‍♀️

mara1992
    30. Svibanj 2020. 21:24

Pozdrav curke što se tiče robice imam dvije jumbo vreće stvari od maloga samo čekaju  pranje i peglanje, belka spremna. Znači najviše treba bodija ako se desi i da se ukaka. Brojeve spremite 56 i 62 bar je tako bilo kod mene mali je imao 3630 i 53 cm 50 obukao jednom na izlazu iz bolnice.

url=https://lilypie.com]

Marta14
    30. Svibanj 2020. 21:28

A jeste nakupovale 😍😍😍 Bas je lijepoo, obozavam ove slike!
    Jeste uzimale mozda vec plahte sa gumicom, ne znam gdje da gledam? Nesto jednobojno, bijelo, rozo.. Pastelno.. Ja nisam od boja 🙈

Marta14
    30. Svibanj 2020. 21:31

Bosco za prvo ti treba 56..
    Ovisi kakva je beba, ako kazu da je manja mozes 50 uzeti za izlazak i prvo vrijeme.. Al to cekaj pred kraj..

Evo npr 56 H&M pise da je 1-2 mjeseca..
    Ja zasad uzimam 56 i 62..

Skakavac
    30. Svibanj 2020. 21:36

Demetria a da, vjer ce tako i bit. Lipe robice bilih i sivih tonova san nasla u Nexta u Jokera ali su i cijene paprene. Kolikoo se bude dalo hm, c&a, pepco, mozda stagod i u Nexta.. Neman ni komada od iceg potribnog, di god uden morat cu nesto trgovat 🙆‍♀️🤯
     Mana_Mare slazen se, ovo su mi zadnji trzajevi prije vrucina. Ovih dana san teska sama sebi a kako ce onda tek bit kad lito dode.. Bas ga ne volin, pa ce bit veselo s drobom do zubiju. 
    Bosco 💞🙋‍♀️

Bosco
    30. Svibanj 2020. 21:38

Marta14  hvala na savjetu, ici cu za tim, da napokon i ja nesto kupim i poslikam 🤭 
    Bas mi je lijepo gledat vaše slike, odma inspiraciju dobim. 😊

Napokon 2804
    30. Svibanj 2020. 21:53

Sto se tice robice nisam mjerodavna jer uvijek moze svega i jos bez obzira na moju tablicu.😂😂
    Veličine, fokus mi je 56 i 62, 50 imam 2 bodija i jedan kompletic. A kad vidim otprilike pred kraj procjenjuje bebe onda cu ako bude bilo potrebe uzeti jos.
    Sto se bodija tice sad imam 13 kom dugi rukav i 7 kom kratki rukav, (kratki planiram oblaciti kad smo kod kuce jer ce bit dok je mrvica mala u jastucku, pa da bas ne pregrije) a duge cemo za van i slicno... 
    Uglavnom, robice i kad mislite da je dosta sjetite se da ima i drugih velicina i da nikad nije dosta (mislim da sam dobar primjer) 😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.