Ali ovo stvarno za c&a nije lose... I mogu reci da je stvarno fini pamuk, tako da tko god da je u mogućnosti neka ode
Ali ovo stvarno za c&a nije lose… I mogu reci da je stvarno fini pamuk, tako da tko god da je u mogućnosti neka ode
Potpisujem stvarno je.
Tek kad sam došla doma sam se sjetila provjeriti je li sve pamuk. Najviše me brinuo Takko ali sve je isto bilo pamuk s s ottk etiketom
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
It's a Girl 👧
Jučerašnji shopping🤩 svega po malo
Za žuti winnie komplet si rekla Hm a di si komplet s tigrom našla?
*
Madrac za krevetić gdje i koji planirate kupiti?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Skakavachvalatakoder! Jos malo pa 30 😱😁 ja se isto zapitala di si. Al kad je muz u pitanju onda je oprosteno😂😂
Panika, panika 🤯😅 tu san ja, citan svakodnevno. Mislin da mi je aplikacija u krivu ali mi pise da san usla u trece tromjesečje, mili Boze. Ko da san jucer vidila plus 🙆♀️🙆♀️ ako ja i nisan, ti si usla 😍💃
[quote=It's a Girl 👧]Jučerašnji shopping🤩 svega po malo[/quote]
Za žutiwinnie komplet si rekla Hm a di si komplet s tigrom našla?
Napokon meni si ti kraljica (muž mi već po smijehu zna da si ti bila u shoppingu) 😂🤣 a onaj komplet sea mi je predivan i mi ga imamo
Ja ću u ponedjeljak po skrivečki otići u dodatni shopping moram jače je to od mene 🙈🙈🙈☺️☺️☺️
Draga moja [b]skakavac[/b] falila si nam 🥰😍[/quote]
Tigric h&m. Garderoba je sva c&a i h&m
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ugl sve je bilo na snizenju :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Skakavachvalatakoder! Jos malo pa 30 😱😁 ja se isto zapitala di si. Al kad je muz u pitanju onda je oprosteno😂😂
Panika, panika 🤯😅 tu san ja, citan svakodnevno. Mislin da mi je aplikacija u krivu ali mi pise da san usla u trece tromjesečje, mili Boze. Ko da san jucer vidila plus 🙆♀️🙆♀️ ako ja i nisan, ti si usla 😍💃
Evo ja sam ovo bila nasla, mislim kad je punih 28 tt da je to ulaz u trece tromjesecje, tj. u 7 misec trudnoce
https://ibb.co/3pwVVJ5
Da da, na ljetnim san ovo vidila prije koji mj. Bas su pisale o tome. U svakom slucaju, cestitke draga. Cilj je blize no sto nam se cini 😍💓
Skakavac, drago mi je da nas nisi ostavila 😂❤️
Mana cestitam ulazak u zadnje tromjesečje, bome vrijeme leti 😊
Ja sam danas sve izvadila iz ormara da vidim sto nam jos fali. Vecina robice je 56, valjda ce to biti taman za pocetak?
https://ibb.co/sW5wR26
ajme cure sve je predivnooo 😍😍 pozelim odmah ptic u shopping kad sve ovo vidim ❤️
Ja sam uzimala 62 68 jer sam ro ugrabila sad na snizenju. Jer treba iskoristiti snizenja kad ide ljeto i kratki rukav,a nama ce trebati dugi . A cim bude nova akcija dugi rukav onda cu par komada ovih malih velicina pa da imam svega od 56 pa na dalje. ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji