Cure koje su u mogućnosti odite u Pepco imaju sniženje na svu robu (tako sam dobila informaciju), navodno su pamucne majice na kopcanje kao benkice po 6 kn, trenercice po 10ak kn...
Cure, je li koja od vas imala povisenu razinu leukocita u urinu? meni je malo povisena al ginekologica kaze sve je to u redu i to je to, nezz ni sama , ne bih htjela da iz nicega nastane jos veca upala ako je ima a da nista nisam poduzela
🤷🏼♀️
ovisi koliko je visoka. meni je uvijek do 5 pa doktori na to ne reagiraju. Malo povišena razina leukocita u urinu može značiti samo da je mokraća dugo zadržavana, što nije čudno kod jutarnjeg urina
Cure, je li koja od vas imala povisenu razinu leukocita u urinu? meni je malo povisena al ginekologica kaze sve je to u redu i to je to, nezz ni sama , ne bih htjela da iz nicega nastane jos veca upala ako je ima a da nista nisam poduzela
🤷🏼♀️
ovisi koliko je visoka. meni je uvijek do 5 pa doktori na to ne reagiraju. Malo povišena razina leukocita u urinu može značiti samo da je mokraća dugo zadržavana, što nije čudno kod jutarnjeg urina
11-20 😏
Stigli su mi nalazi ogtta i odlični su, sve je negdje na sredini i ginekolog kaže da ne treba raditi druge pretrage 🥳😅
Shine, ja upravo danas otkrila te povišene leukocite u jutarnjem urinu. Doktor mi je rekao da ne pijem antibiotike nego uzimam puno tekućine, brusnicu i/ili vitamin c I ponovim urin za 10 dana 😊
Stigli su mi nalazi ogtta i odlični su, sve je negdje na sredini i ginekolog kaže da ne treba raditi druge pretrage 🥳😅
Shine, ja upravo danas otkrila te povišene leukocite u jutarnjem urinu. Doktor mi je rekao da ne pijem antibiotike nego uzimam puno tekućine, brusnicu i/ili vitamin c I ponovim urin za 10 dana 😊
Tako je i meni receno, uzimat puno tekucine i cajeva i ponovit sljedeci tjedan. Ogtt takodjer odlican i krvna slika, samo me ovo zabrinulo. Drago mi je da nisam jedina i da je i tebi isto receno, mislila sam da je ova moja doktorica to malo neozbiljno shvatila. Hvala ti ❤️
Mare stvari su divne 😍Ove carape sa cipkom moram i ja kupiti! Mimi super za nalaz!
Pozdrav buduce mame!
Tek sada vam se pridruzujem, pa trebam i malu pomoc
Kako da stavim u svoj potpis koliko dugo sam trudna, kao onaj timeline?
Vec sam proucila neke teme i nekako je lakse kada komuniciras sa nekim tko je u istoj situaciji kao ti 😎
Velika pusa od vase Minie 😘😘
Demetria ja sam na fragminu jer sam heterozigot pai 4g i 5g. Ja si ga sama placam jer nisam za to da mi ga država da. Koliko znam homozigot je situacija da država da i da cure ne plaćaju. Nemoj me držati za riječ ali mislim da bi trebala pričati sa svojim ginekologom o fragminu.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Hej cure, kojoj je od vas stigla robica sa stranice patpat? Naručila bi pa me zanima kakve su veličine, usporedba npr. s onom iz H&M ili neke druge trg.
Pozdrav buduce mame!
Tek sada vam se pridruzujem, pa trebam i malu pomoc
Kako da stavim u svoj potpis koliko dugo sam trudna, kao onaj timeline?
Vec sam proucila neke teme i nekako je lakse kada komuniciras sa nekim tko je u istoj situaciji kao ti 😎
Velika pusa od vase Minie 😘😘
Hej dobrodosla ☺️🍀
Kliknes na neki nas i onda prati korake..Na kraju ides forums, Pseudo HTML i onda kopiras link na svome profilu. Tamo u postavke
Sortiraj odgovore
Najstariji