Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    27. Svibanj 2020. 19:48

Marta, Happy, Mare, 2020 ma super su vam slike! Baš ih je milina gledati. Robica je preslatka! Sve za curice mi je baš medeno. 😍🌸 2020 ti baš zračiš. Lijepo ti trudnoca pristaje. 😊
    Mimi bravo za odlicne nalaze! 😃👌 Sada si mirna i bez grižnje savjesti papaj slatko. 😊
    Vita nisi jedina, mislim da ću i ja krenuti s kupovinom u zadnji tren 😂 Za sad uživam u šopinzima ostalih cura i upijam sve. 😃
    Pretrage - Danas sam bila kod soc gin po uputnice... Prvo krećem sutra sa KKS i urinom, pa u petak trudnička obrada ( transfuzija), u pon urinokultura i brisevi na sljedećem pregledu...  OGTT mi dr još nije spominjao...
    Minie dobro nam došle i vas dvije! 🌸🤗😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    27. Svibanj 2020. 19:49

Minie

Hvala svima na dobrodoslici 💕🌸💕🌸💕🌸

Unakit,
    Sada vidim da bi ti i ja mogle roditi isti dan ☺️🥰

Hej jesmo te dodali na listu? ako ne napiši mi molim te termin, spol i bolnicu hvala
    Dobrodošla
    *
    Proslijedila sam vase komentare valjda ce joj pomoći

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Martina1988
    27. Svibanj 2020. 19:57

Pozdrav cure! 
    Ja upravo s pregleda, sve je uredno i doktor kaze da nam gotovo sigurno dolazi curica, pa Demetria kad budes azurirala stavi 💜
    Slike su vam svima predivne👍 
    Mislim i ja da sam gotova sta se tice kupovine jer za curicu necu imat granica🙈
    Veliki pozdrav svima i novim curama dobrodoslica😘

2020
    27. Svibanj 2020. 20:08

Sinoć sam puštala na YouTube Mozart for babies i stavila mob na trbuh... E.. Znači show, mala je imala bal doslovno ❣️
    Hvala, drago mi je da vam se sviđa❣️ Btw, ono nisam doma slikana, da ne mislite da živim kao princeza 🤣 

2020
    27. Svibanj 2020. 20:10

Martina1988

Pozdrav cure!
    Ja upravo s pregleda, sve je uredno i doktor kaze da nam gotovo sigurno dolazi curica, pa Demetria kad budes azurirala stavi 💜
    Slike su vam svima predivne👍
    Mislim i ja da sam gotova sta se tice kupovine jer za curicu necu imat granica🙈
    Veliki pozdrav svima i novim curama dobrodoslica😘

Cuuuuraaaaaa 💞💞💞💞💞💞 😊 čestitam!
    Na početku ništa cura nije bilo, već sam se uplašila da je ovo generacija muških, ali lagano smo ih stigle 💪🥳

Bosco
    27. Svibanj 2020. 20:27

Minie. Dobrodošla🥳🌸

Martina1988. Cestitam na curici i urednom pregledu.
    Vi vec sve kupile, ja nemam ni jedan komad robice jos. 🤭 Cekam da potrdi za decka, iako ni ne moram, kad cu kupovat dosta neutralno 😁
    Da, baš i ja gledam, kako je krenulo, mislila sam da ce svi deckice dobit, ali cure su izjednačile 🤗

Martina1988
    27. Svibanj 2020. 20:37

2020 bas sam htjela komentirati da je robica pre pre slatka ali stan da je jos veca bomba..kao iz casopisa
    Hvala na cestitkama🥰
    U ponedjeljak sam sanjala da drzim prekrasnu curicu tek rodenu ali se san  nije dobro zavrsio tako da sam bas bila u panici i jedva cekala danas pregled da mi kaze da je sve u redu
    Muz je bio samnom na ultrazvuku i vise puta je pitao da li je moguce da je ipak decko (tek tad sam vidjela koliko je zelio decka). Kaze pogreska se uvjek moze dogoditi ali nije mu dao veliku sansu. Kad smo se vratili kuci prica mi kako je zamisljao da ce s njim na pecanje i u lov kako mi je muz lovac, a ja mislim ako bude curica kad se on zaljubi u nju bit ce njegova princeza i nece mu vise bit krivo sta nije decko
    Ja sam toliko sretna sta je sve u redu a imam i ime za curicu😉

Minie
    27. Svibanj 2020. 20:47

Demetria

Minie

Hvala svima na dobrodoslici 💕🌸💕🌸💕🌸

Unakit,
    Sada vidim da bi ti i ja mogle roditi isti dan ☺️🥰

Hej jesmo te dodali na listu? ako ne napiši mi molim te termin, spol i bolnicu hvala
    Dobrodošla
    *
    Proslijedila sam vase komentare valjda ce joj pomoći

Hej! Nisam sigurna na koju listu mislis 🙈
    Termin mi je 09.11. I nosim curicu 🥰 bolnicu jos neznam 🤔

Minie
    27. Svibanj 2020. 20:51

Martina koje ime imas pripremljeno za curicu? Mi smo jos uvijek u razmisljanjima..

Martina1988
    27. Svibanj 2020. 21:01

Za decka nisam imala a za curicu jos otprije zelim da bude Eli..imamo specificno prezime pa sam morala kombinirati ime i savrseno mi se uklopilo..Eli Puja
    Minnie neznam da li si vidjela ali imamo listu gdje pise termin, bolnica u kojoj ce biti porod i spol za cure koje znaju pa ce te tamo Demetria dodati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.