2020 bas sam htjela komentirati da je robica pre pre slatka ali stan da je jos veca bomba..kao iz casopisa
Hvala na cestitkama🥰
U ponedjeljak sam sanjala da drzim prekrasnu curicu tek rodenu ali se san nije dobro zavrsio tako da sam bas bila u panici i jedva cekala danas pregled da mi kaze da je sve u redu
Muz je bio samnom na ultrazvuku i vise puta je pitao da li je moguce da je ipak decko (tek tad sam vidjela koliko je zelio decka). Kaze pogreska se uvjek moze dogoditi ali nije mu dao veliku sansu. Kad smo se vratili kuci prica mi kako je zamisljao da ce s njim na pecanje i u lov kako mi je muz lovac, a ja mislim ako bude curica kad se on zaljubi u nju bit ce njegova princeza i nece mu vise bit krivo sta nije decko
Ja sam toliko sretna sta je sve u redu a imam i ime za curicu😉
👍 Da mi je ono stan, ne bih kupovala Sinsay🤣 ali to je moj drugi dom, radno mjesto, i baš mi je zafalilo pa sam malo svratila danas ❣️
Koje ime imaš? Ja ih imam par ali morat ću se s mužem dogovorit. On bi da bude Bruna (ali to znači tamnoputa, crnokosa-a znam da će mi dijete bit plavo na njega pa mi glupo, zar ne), Aria, Ria, Klara.
Moja su Tara, Marea, Ella, Evita Maris... Ma ima ih, tko zna što će bit na kraju 🙈 nešto deseto!!
Martinakoje ime imas pripremljeno za curicu? Mi smo jos uvijek u razmisljanjima
Naša se biti Dunja 💕 zamišljamo i o Matija to je ako bude djecak, a može i za curicu 😊
2020 bas sam htjela komentirati da je robica pre pre slatka ali stan da je jos veca bomba..kao iz casopisa
Hvala na cestitkama🥰
U ponedjeljak sam sanjala da drzim prekrasnu curicu tek rodenu ali se san nije dobro zavrsio tako da sam bas bila u panici i jedva cekala danas pregled da mi kaze da je sve u redu
Muz je bio samnom na ultrazvuku i vise puta je pitao da li je moguce da je ipak decko (tek tad sam vidjela koliko je zelio decka). Kaze pogreska se uvjek moze dogoditi ali nije mu dao veliku sansu. Kad smo se vratili kuci prica mi kako je zamisljao da ce s njim na pecanje i u lov kako mi je muz lovac, a ja mislim ako bude curica kad se on zaljubi u nju bit ce njegova princeza i nece mu vise bit krivo sta nije decko
Ja sam toliko sretna sta je sve u redu a imam i ime za curicu😉
👍 Da mi je ono stan, ne bih kupovala Sinsay🤣 ali to je moj drugi dom, radno mjesto, i baš mi je zafalilo pa sam malo svratila danas ❣️
Koje ime imaš? Ja ih imam par ali morat ću se s mužem dogovorit. On bi da bude Bruna (ali to znači tamnoputa, crnokosa-a znam da će mi dijete bit plavo na njega pa mi glupo, zar ne), Aria, Ria, Klara.
Moja su Tara, Marea, Ella, Evita Maris… Ma ima ih, tko zna što će bit na kraju 🙈 nešto deseto!!
Eli💓
Imas i ti slicno u svom spisku Ella
Za curica ima stvarno jako puno lijepih imena, za decke je izbor malo manji
Onda ti je ured na poslu prekrasan..tko tamo ne bi imao inspiracije za rad😉
Martina cestitam 💝
Mare ja sam pisala za pletenicu, jos imam manji krevetic.. Ne znam nisam pametna..
A spominjete i ime 😅 tu stojim jos gore.. Ja sam bila za Auroru a njih dvoje za ime Izabela, i za muza mi svejedno 🙈 ali malome se ne svida Aurora i ajd ja sama sebi ponavljam Izabela, Izabela.. Mozda se priviknem kad jucer procitam ovo:
Strasno 🙈
Termin mi je 09.11. I nosim curicu 🥰 bolnicu jos neznam 🤔
Vidjet ces sutra ujutro, muz je sad na kompu radi a i draže mi ujutro staviti pred preglede.
Po tome mozes vidjeti tko iz tvog mjesta ili blizu kada ima termin pa ce biti lakše za razmjenu iskustva.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
A spominjete i ime 😅 tu stojim jos gore.. Ja sam bila za Auroru a njih dvoje za ime Izabela, i za muza mi svejedno 🙈 ali malome se ne svida Aurora i ajd ja sama sebi ponavljam Izabela, Izabela.. Mozda se priviknem kad jucer procitam ovo:
Strasno 🙈
Grozno 🙈🙈
Ja ne odustajem od Tena Aurora :) muz i dalje ne zeli duplo ime. Za decka nam je br.1 Gabriel.
Premda je meni prekrasno i Samuel
*
Pozdrav curke.
Jutros od 15 do 6 do pola 7 smo imali tulum u busi, prvi put sam osjetila bas pravo micanje bebe.
Obavili smo pregled danas, sve je u redu. Beba ima 215 grama, mase rukicama i nogicama. Mm je isao samnom unutra, jos uvijek je pod dojmom. Radio mi je 4D. Bas smo happy.
Ostalim curkama cestitke na uspjesnim pregledima i sretno tko ima sutra.
Kasnije smo isli u Kik i opet smo kupili punu vrecicu. Stvarno moram stat malo sa kupovinom.
I po treci put je potvrdjeno da je curica♥️
Demetria meni mozes staviti samo bolnica Gospic na popis.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Hej sutra nam je pregled pa nas zanima jesu li vas pustali sa pratnjom tko je bio zadnjih dana?
Plavo nebo mi smo imali u petak i muž je morao čekati vani ispred zgrade :/
Split
*
Pozdrav curke.
Jutros od 15 do 6 do pola 7 smo imali tulum u busi, prvi put sam osjetila bas pravo micanje bebe.
Obavili smo pregled danas, sve je u redu. Beba ima 215 grama, mase rukicama i nogicama. Mm je isao samnom unutra, jos uvijek je pod dojmom. Radio mi je 4D. Bas smo happy.
Ostalim curkama cestitke na uspjesnim pregledima i sretno tko ima sutra.
Kasnije smo isli u Kik i opet smo kupili punu vrecicu. Stvarno moram stat malo sa kupovinom.
I po treci put je potvrdjeno da je curica♥️
Demetria meni mozes staviti samo bolnica Gospic na popis.
A gdje su slike? Ajmooo
Ja sam narucila sa tvornica poklona personalizirani kompletic dekica, jastuk i rucnik 255 kn. I prije sam narucilava od njih za poklone i prekrasno je i mekanoo...
Sortiraj odgovore
Najstariji