Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1988
    27. Svibanj 2020. 22:21

plavo_nebo

Hej sutra nam je pregled pa nas zanima jesu li vas pustali sa pratnjom tko je bio zadnjih dana?

Ja sam bila danas..usla sam unutra zamolila doktora i pustio je muza..sve mu je lijepo objasnio..organ po organ jer je prvo rekao da nista ne kuzi..haha..muski😁 ja sam u Puli

Martina1988
    27. Svibanj 2020. 22:22

Marta14

Martina cestitam 💝
    Mare ja sam pisala za pletenicu, jos imam manji krevetic.. Ne znam nisam pametna..
    A spominjete i ime 😅 tu stojim jos gore.. Ja sam bila za Auroru a njih dvoje za ime Izabela, i za muza mi svejedno 🙈 ali malome se ne svida Aurora i ajd ja sama sebi ponavljam Izabela, Izabela.. Mozda se priviknem kad jucer procitam ovo:

Strasno 🙈

Meni je ljepse Aurora🥰
    Neznam za clanak ali ja sam u mladim danima imala prijateljicu Izabelu i ispostavilo se na kraju da je isto bila zlocesta..vjr slucajnost ali to je moje iskustvo

Ninche9
    27. Svibanj 2020. 22:24

Marta bas si me nasmijala!!!
    Demetria navijam za Samuela, preljepo ime i nama je bilo u uzem izboru za sina.
    Emeli, Eli, Emili, Emilia meni su to sve jako lijepa imena. 

Martina1988
    27. Svibanj 2020. 22:34

Cure sta osjecate pokrete zavidim vam
    Ja sam 19 plus 3 i jos nista..ama bas nista
    Vec tjedan dana svako jutro i svaku vecer osluskujem, stavljam ruku, mazim...

• SmileA
    27. Svibanj 2020. 22:41

plavo_nebo

Hej sutra nam je pregled pa nas zanima jesu li vas pustali sa pratnjom tko je bio zadnjih dana?

plavo_nebo ja sam Zagreb privatno, bila sam prosli tjedan i jucer i muz je mogao samnom..Sretno na pregledu, cekamo te sa lijepim vijestima!😃🍀🤞
    Minnie dobro nam dosle vas dvije 🥰🌸🎀 ja i ti smo isto tu negdje s terminima, iz kojeg si grada?
    Demetria nas je trebao biti Gabriel i kao konacno i na kraju ipak nije, jos se premisljamo, a sad vec svi mu govore Gabriel☺️
    Gonal super za pregled😃 🤗🥰😘

🌈💙👣🙏

Marija1207
    27. Svibanj 2020. 23:17

Večer,nova sam tu,tražila danima neke aktualne teme ali nikako nać,i sada na ovoj stranici našla 10 aktualnih tema 🤣 baš sam smoto
    Volila bi se pridružiti jer vidim da je riječ o jesenskim bebama a ja eo ulazim u 22 tjedan 🤗

Ninche9
    27. Svibanj 2020. 23:26

Martina jos dan dva i ti ces osjetiti bebicu, ne brini💗
    Napokon kada ti radis OGTT? Ja za 4 tjedna i isto mi je receno da se normalno najedem dan prije i na taj dan. Sto ti planiras jesti i planiras li malo pripaziti ili ces sve kako i inace jedes? 

Bosco
    27. Svibanj 2020. 23:42

Martina1988

Cure sta osjecate pokrete zavidim vam
    Ja sam 19 plus 3 i jos nista..ama bas nista
    Vec tjedan dana svako jutro i svaku vecer osluskujem, stavljam ruku, mazim…

Ni ja ne osjecam, malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina 🤭

Marija1207
    27. Svibanj 2020. 23:51

Ana hvala na dobrodošlici😁
    Koji ste tjedan cure,kolika je bebica,kako se osjećate?
    Ja sve nešto čudno,osjetim je od 1.dana 17 tj,sutra ulazim u 22.tj,udara me ko luda,sa 19+5 kaže ako već ovako nastavi da će bit velika,tad je bila 450 gr

Marija1207
    27. Svibanj 2020. 23:52

Ps.a ja na +1,5 kg sad mozda 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.