Marta, happy & Mana Mare predivno! Uživam gledajući stvarčice a pogotovo za curice jer sam i sama najebala 😅🙈 evo stavljam i ja što mi je dosad došlo, čekam još samo HM i ne smijem više, bar dok ne potvrde da je 1000% curica 🤣
*
Ovo je sve Sinsay
A ovo Kretex
A ovo ja bačvica danas
Hvala vaam od srca 🥰🥰
Dio je Andy Brandy, dio Bon bon torte od pelena (facebook stranice) ibaldahin sam sa interneta negdje narucila, zaboravila sam kak se stranica zove 😀
Sve je bomba 🤩
Pozdrav buduce mame!
Tek sada vam se pridruzujem, pa trebam i malu pomoc
Kako da stavim u svoj potpis koliko dugo sam trudna, kao onaj timeline?
Vec sam proucila neke teme i nekako je lakse kada komuniciras sa nekim tko je u istoj situaciji kao ti 😎
Velika pusa od vase Minie 😘😘
Hej dobrodosla ☺️🍀
Kliknes na neki nas i onda prati korake..Na kraju ides forums, Pseudo HTML i onda kopiras link na svome profilu. Tamo u postavke
Hvala puno Marta! Uspjela sam 🥰🌸
Marta, happy & Mana Mare predivno! Uživam gledajući stvarčice a pogotovo za curice jer sam i sama najebala 😅🙈 evo stavljam i ja što mi je dosad došlo, čekam još samo HM i ne smijem više, bar dok ne potvrde da je 1000% curica 🤣
*
Ovo je sve Sinsay
A ovo Kretex
A ovo ja bačvica danas
Aimeeeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Minie dobrodošla 🥰😘
*
Ovo je sve Sinsay
A ovo Kretex
A ovo ja bačvica danas
Divno je sve😍Imat ce istu haljinu
A i ti si 👌
I mene zanima za Patpat!! Kakva je kvaliteta i kakve su veličine? Nije nitko naručio još?🤔
2020 baš si lijepa🤗 i stvari su slatke i ima ih puuuuno, morat ću i ja opet u shopping vidim😅
Minnie dobrodošla 😊
2020 joooj kako prekrasne stvari 🥰🥰🥰🥰ma svi vi koji ste vec pokupovale stvare za bebice predivne su,ja nemam sta da stavim jer nisam jos nista kupila 😂😂😂bude ali neznam lad,vjerovatno u zadnji tren 😂😂😂
Ali bas ljepo vidjeti kako vi to pripremati ❤️❤️❤️🌸
Minie dobro dosla🌸
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Hej cure jedna me je prijateljica pitala da vas pitam zadali se netko kuzi u trombofiliju? Pitala je na 3 mjesta nitko nista ne pise…. Meni ovo ništa ne znači nisam upoznata s time pa ako tko zna neka kaže
*
Faktor V Leiden (R506Q) -normalan tip
Faktor II protrombin (G20210A)-normalan tip
MTHFR (C677T)-normalan tip
PAI-1 (4G/5G)-HOMOZIGOT 5
*
Antitrombin III-0.93 refvr0,75 - 1,25
Protein C-1.49 refvr0,65 - 1,40
u 17 tjednu je, azanima je najvise sta znaci HOMOZIGOT 5?
hvala vam
Ja sam heterozigot, i imam MTHFR mutacije i zbog toga ali i 3 spontana primam svaki dan niskomolekularni heparin (fragmin 2500ml) to je navodno jedna od nižih doza, jer moja mutacija nija jaka. Koliko sam skužila, heterozigot je mutacija naslijeđena od samo jedne strane a homozigot je s obije i to je veća mutacija, ali njoj je MTHFR uredan ali joj je protein c malo povišen. Ja sam trebala imati pregled kod hematologa 19.03. al je naravno odgođen bio zbog korone. Novi termin još uvijek nisam dobila.
To je najbolje što mogu reći o trombofilijama. Nadam se da sam malo pomogla.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
I ja cekam curicu!! Barem ako je suditi prema nifty testu ☺️ U utorak idem na pregled, pa bi mogla dobiti i potvrdu od ginekologice 👩🏼⚕️
Mi cemo napraviti novu sobu za bebu, pa nekak cekam da se ta sobica napravi pa cu poceti malo intenzivnije sa kupovinom 😍
Za sada imam malo robice koju sam nasljedila od prijateljice i kupila sam malu kapicu i carapice kojima nisam mogla odoljeti 😇
Hvala svima na dobrodoslici 💕🌸💕🌸💕🌸
Unakit,
Sada vidim da bi ti i ja mogle roditi isti dan ☺️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji