Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    27. Svibanj 2020. 10:49

Vitapur madrac, ovaj kaj sam ja narucila ima 2 jezgre, može se okrenuti na tvrdu i na mekšu podlogu ovisno o potrebi...tak da se po tome može okrenuti na tu tvrdu stranu dok je beba mala mala, a kasnije kad je prihvatljivo na ovu mekšu...

Unakit
    27. Svibanj 2020. 10:52

Napokon 2804

bulba

Cure koje uzv vam doktori rade? 2D ,3D ili 4D. Sto vam kažu doktori o opasnosti toga?

Meni moja radi samo 2D pa planiram otici privatno na 4D. Ovdje kod mene svaki uzv smatraju stetnim te su ga sveli na 3 osnovna. U 12 tjednu, 20 i 32 tjednu… I to je ono sto pokriva zdravstveno. Sve ostalo vise od toga potpisujes izjavu i placas. Jedino u slučaju bolova ne placas, ali isto mora biti potpisana izjava. Moje osobno mišljenje je da nema neke velike štetnosti, i sama sam bila milijun puta na uzv, sto sami pocetak, bolovi…. I stvarno ne vidim problema u tome da se uzv radi jednom mjesečno…

Napokon, ti si u Austriji/Njemackoj? To sve ovisi o zdravstvenom sustavu, vise je usteda novca u pitanju - procijene minimalni broj posjeta koji je neophodan.
    U Belgiji je od 12tt mjesecni pregled I uzv standard, nitko ne navodi stetnost uzv obzirom da zracenja nema.

Princess Mimi
    27. Svibanj 2020. 10:57

Evo mene sa OGTTa 😅 preživjela sam, malo je bljakava tekućina ali bila je hladna i s limunom pa je išlo 😄
    Oko 2 bi trebala dobiti nalaze, nadam se da će biti dobri 🤞🏼

Napokon 2804
    27. Svibanj 2020. 11:08

Unakit

Napokon 2804

bulba

Cure koje uzv vam doktori rade? 2D ,3D ili 4D. Sto vam kažu doktori o opasnosti toga?

Meni moja radi samo 2D pa planiram otici privatno na 4D. Ovdje kod mene svaki uzv smatraju stetnim te su ga sveli na 3 osnovna. U 12 tjednu, 20 i 32 tjednu… I to je ono sto pokriva zdravstveno. Sve ostalo vise od toga potpisujes izjavu i placas. Jedino u slučaju bolova ne placas, ali isto mora biti potpisana izjava. Moje osobno mišljenje je da nema neke velike štetnosti, i sama sam bila milijun puta na uzv, sto sami pocetak, bolovi…. I stvarno ne vidim problema u tome da se uzv radi jednom mjesečno…

Napokon, ti si u Austriji/Njemackoj? To sve ovisi o zdravstvenom sustavu, vise je usteda novca u pitanju - procijene minimalni broj posjeta koji je neophodan.
    U Belgiji je od 12tt mjesecni pregled I uzv standard, nitko ne navodi stetnost uzv obzirom da zracenja nema.

U njemačkoj... Ma ko ih sisa i njihov sistem jer cim me boli ja sam tamo... Tako da me uopće to ne zanima.... 

Cekamo slikice robiceee, nestrpljivooo

Ja sam do sad sve sto mi je ginic dala odradila do kraja, cak sam jednom vaginakete na svoju ruku stavljala.

Rucak, danas ne kuham, nemam volje, ima slanine i jaja

Napokon 2804
    27. Svibanj 2020. 11:09

Princess Mimi

Evo mene sa OGTTa 😅 preživjela sam, malo je bljakava tekućina ali bila je hladna i s limunom pa je išlo 😄
    Oko 2 bi trebala dobiti nalaze, nadam se da će biti dobri 🤞🏼

Uhhhh javi nalaze... Drago mi je da si to odradila kako treba 

Hip_Hopsica
    27. Svibanj 2020. 11:17

Demetria

Hip_Hopsica i mi ćemo možda na Silbu. Zovu nas rođaci da dođemo tamo već godinama, a mislim da vam je to jedini otok di nisam bila osim Mljeta. Moj posao je takav da sam doslovno obišla sve otoke u lijepoj našoj.
    Mislim živimo u Splitu,a li me strah kupati se po našim plažama. Možda jedino da se ustanem u 5h pa da prije nego navale s kremama i ko zna kojim uljima pa se samo malo brćnem u pličaku.
    Ali strah od bakterija i infekcija mi je ogroman, pogotovo što mi je stalno nešto, bakterije prije, sad gljivice nika mira.
    *
    Čestitam na uspješnim pregledima, a curama s robicom baš zavidim…
    Jedva čekam da mužu se malo posao smiri da možemo bar popodne u shopping.
    *
    Dakle sad sam dvije noći zaredom stavljala Rojazol vaginatele i 2x dnevno kremu.
    U ljekarni mi je za kremu napisala 2x dnevno i vaginalete po jednu idućih 7 dana, da ne prekidam terapiju.
    Pitala sam moju giničku šta ću jer mi je ona rekla puno kraće na šta mi je odgovorila:To je uobičajena doza, vi možete onako kako sam vam rekla, ako se ne smiri, onda kompletnu dozu
    Sad ne znam bi li danas još stavila kremu i od navečer ništa ili da nastavim s terapijom? Mislim zbog vaginaleta ne bi mogla skužiti je iscjedak na gačicama još od nje ili od gljivice. Morala bi čekati bar dva tri dana da se pročisti pa onda vidjeti hoće li biti ičega.
    Ispričavam se ako je kome gadljivo pitanje

Eto super... nadam se da ćeš doći na Silbu i da će Vam biti lijepo.  Tamo nema turističkih gužvi, automobila a niti kanalizacije tako da vas čeka čisto more... Ja planiram tamo provesti većinu ljeta jer imam tamo kuću.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Marta14
    27. Svibanj 2020. 11:17

Marta14
    27. Svibanj 2020. 11:19

Mimi sad se najedi lijepo 😁🍨☕

Princess Mimi
    27. Svibanj 2020. 11:24

Robica je preslatka 🥰 Imam dojam da je za curice veći izbor 😂
    Najela sam se napokon i sad idem odspavati malo😅

Napokon 2804
    27. Svibanj 2020. 11:30

Marta14

Prekrasno jeeee 😍😍😍😍😍😍😍 mislim da moram kupovati za curicu da bih bankrotirala, svugdje je veci izbor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.