Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    27. Svibanj 2020. 09:09

Demetria

Hip_Hopsica i mi ćemo možda na Silbu. Zovu nas rođaci da dođemo tamo već godinama, a mislim da vam je to jedini otok di nisam bila osim Mljeta. Moj posao je takav da sam doslovno obišla sve otoke u lijepoj našoj.
    Mislim živimo u Splitu,a li me strah kupati se po našim plažama. Možda jedino da se ustanem u 5h pa da prije nego navale s kremama i ko zna kojim uljima pa se samo malo brćnem u pličaku.
    Ali strah od bakterija i infekcija mi je ogroman, pogotovo što mi je stalno nešto, bakterije prije, sad gljivice nika mira.
    *
    Čestitam na uspješnim pregledima, a curama s robicom baš zavidim…
    Jedva čekam da mužu se malo posao smiri da možemo bar popodne u shopping.
    *
    Dakle sad sam dvije noći zaredom stavljala Rojazol vaginatele i 2x dnevno kremu.
    U ljekarni mi je za kremu napisala 2x dnevno i vaginalete po jednu idućih 7 dana, da ne prekidam terapiju.
    Pitala sam moju giničku šta ću jer mi je ona rekla puno kraće na šta mi je odgovorila:To je uobičajena doza, vi možete onako kako sam vam rekla, ako se ne smiri, onda kompletnu dozu
    Sad ne znam bi li danas još stavila kremu i od navečer ništa ili da nastavim s terapijom? Mislim zbog vaginaleta ne bi mogla skužiti je iscjedak na gačicama još od nje ili od gljivice. Morala bi čekati bar dva tri dana da se pročisti pa onda vidjeti hoće li biti ičega.
    Ispričavam se ako je kome gadljivo pitanje

Jutro cure!
    Demetria imas li koji savjet za otok blizu zadra koji ima barem nesto plaza?
    Mi smo razmisljali da nam sljedeca investicija bude kupnja kuce ili zemljista na otoku a ja sam bila samo na Izu u zadarskom podrucju. U splitskom sam sve otoke obisla ali to nam je daleko posto zivimo u zadru pa evo skupljam info di god stignem 😁 
    Silba mi se cini diiivnaaa i super mi je sta nema prometa ali mi je to isto malo daleko za bit sama sa dicom ako muz mora radit u zd. 

Marta14
    27. Svibanj 2020. 09:15

Dinosaurus imam pitanje. Rekla si da imas Baby Björn, preporucas? Do kad si koristila? 

Dinosaurus
    27. Svibanj 2020. 09:21

Pa evo kod nas je stajala do nedavno u djecjoj sobi pa ju je D. koristio kao sjedalicu u kojoj se moze ljuljat. Ako ne zelis ove sta se same okrecu i sl. onda svakako preporucam jer mi se cini da im je zabavno kad mrdaju nogice pa se zbog toga zaljuljaju. Mene je spasila 😊 a sad.. Bi li me isto tako spasila bilo koja druga jeftinija verzija ne znam 😁 

Vita26
    27. Svibanj 2020. 09:22

Demitria ja isto bi komplet dozu uzela ,nebi prekidala terapiju.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

enana
    27. Svibanj 2020. 09:32

Jutro svima!

Evo i ja sam sa kompletnu dozu, ak ne steti ne vidim zasto bi prekidala, a bolje odmah sad sve pa si mirna, nego da za par dana skuzis da ti jos nije proslo pa ajd opet...

Inace sam bila zagovornik sto manje lijekova i doktora, ali u zadnjih godinu dana sve pijem sto mi daju ni ne pitam 😅

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Leia91
    27. Svibanj 2020. 10:07

Vidjela sam da ste i za madrace iz vitapura komentirale nešto. Ja sam pročitala da nikako za bebe nije memory madrac, obavezno mora biti tvrd da beba ne upadne. A sad nek me netko razuvjeri ako zna dal je to točno. Meni se čini logično jer im kao treba čvrsta podloga dok su mali

Demetria
    27. Svibanj 2020. 10:16

Dinosaurus

Mi smo razmisljali da nam sljedeca investicija bude kupnja kuce ili zemljista na otoku a ja sam bila samo na Izu u zadarskom podrucju. U splitskom sam sve otoke obisla ali to nam je daleko posto zivimo u zadru pa evo skupljam info di god stignem 😁
    Silba mi se cini diiivnaaa i super mi je sta nema prometa ali mi je to isto malo daleko za bit sama sa dicom ako muz mora radit u zd.

Hmm meni je Dugi otok prekrasan, ali iskreno da kupujem nešto (slušaj mene, jedino ako bi na lotu dobila) radije bi gledala nešto što je bliže, što ima bolju povezanost trajektima (pod time mislim i na zimsku liniju). Ugljan tamo sam bila samo u mjestu Preko nisam obišla cijeli otok.
    Neznam baš koliko bi ti ja tu mogla pomoći jer sam zadarsko područje obilazila većinom poslovno pa ne znam kakve su plaže.
    Hoću reći nisam sve otoke obišla detaljno svako mejsto kao naprimjer Šoltu, Brac, Vis, Korčulu... Ove sjevernije otoke sam malo manje obilazila, samo par mjesta jer nismo išli autom.
    Ali ako čujem šta ovo ljeto za zadarsko područje javim ti ovdje.
    -
    Probati ću još danas i navečer ipak bi mi to bio onda 3 dan pa ćemo vidjeti.
    I meni bi bilo draže do kraja terapiju, ali sumnjam da bi mi bez razloga tri puta rekla da odradim samo dva tri dana i ako i dalje svrbi i bude iscjedak da nastavim.
    -
    Iskreno više ni ne pratim kako se bebica javlja i koliko puta dnevno jer po ovome kako zna lupati da mi nekada bude teška muka (ovisi di lupa) mi se čini mačji kašalj šta će biti za par tjedana i idućih mjeseci.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    27. Svibanj 2020. 10:17

Leia91

Vidjela sam da ste i za madrace iz vitapura komentirale nešto. Ja sam pročitala da nikako za bebe nije memory madrac, obavezno mora biti tvrd da beba ne upadne. A sad nek me netko razuvjeri ako zna dal je to točno. Meni se čini logično jer im kao treba čvrsta podloga dok su mali

To sam i ja na više mjesta pročitala, pa si planiram uzeti madrac koji je tvrđi ili onaj s oprugama.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    27. Svibanj 2020. 10:19

Dinosaurus

Pa evo kod nas je stajala do nedavno u djecjoj sobi pa ju je D. koristio kao sjedalicu u kojoj se moze ljuljat. Ako ne zelis ove sta se same okrecu i sl. onda svakako preporucam jer mi se cini da im je zabavno kad mrdaju nogice pa se zbog toga zaljuljaju. Mene je spasila 😊 a sad.. Bi li me isto tako spasila bilo koja druga jeftinija verzija ne znam 😁

Ok, pa dvoumim se malo jer ne znam da li je bolje mozda da ju nesto ljulja u pocetku dok ne skuzi.. Ali mislim da cu Björn na kraju..

Meni doslo sa Sinsay stranice, mama kaze da je pamuk i super👌Ja sve sto sam narucila narucila sam u Hr, treba otic po to 🙈

Marta14
    27. Svibanj 2020. 10:22

Da Demetria bolje da slusas svog ljecnika, mi bi ovako sve 7 dana ali da je nama tako rekla isto bi napravile kak kaze jer ipak ona vodi trudnocu 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.