Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sif
    23. Svibanj 2020. 23:29

SmileA - vjerujem da je to samo iscjedak i da je sve ok 😊 ali bolje pratiti situaciju

Marta14 - da nazalost, ima grozan okus. To je zbog dodatnog fluora radi kojeg i koristi. Dobra je stvar da nakon par koristenja se to vise ne osjeti.

Svrbez koze - pridruzujem se. Ja u ponedjeljak idem vadit krv za jetrene enzime. Bojim se kolestaze. Inace imam problema s masnijom jetrom, radim kontrole 3x na godinu i samo 2x u 5 godina je bilo u granicama normale, ukljucujuci zadnje vadenje sad u trudnoci. Nema nikakvog uzroka, napravila sam sve moguce pretrage svih tih godina i zakljucili su da je jednostavno masnija jetra.

Demetria
    24. Svibanj 2020. 00:21

Napokon 2804

Ma jasno mi je sve. Al ja dok dodem u hrv i kad babinje krenu beba ce vec bit 2,3 mjeseca….

Shvaćam te jer nije ti potrebno u putovanju još tegliti sve i svašta.
    Pitala sam ja kao za ove što ne mrdaju iz mjesta :)
    Našla sam onu hranilicu ipak :)
    Idem i ja leci, robu sam samo slozila u ormar, preumorna sam za peglanje.
    Laku noć svima 💞❤💙

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Unakit
    24. Svibanj 2020. 01:07

Curke, evo nesto novoga. Gledamo TV I taman mi se prispavalo kad osjetim da mi nesto gamize po ruci. Ja se lupim I vidim da se insekt nastavio migoljiti I kazem muzu da pali svijetla. Krpelj u nasoj kutnoj😱😱😱 Presjekli smo se. Bio je mali I nije se zakacio, Bogu hvala. Inace imamo dva pesa koji su redovito tretirani protiv krpelja I ostalih insekata I nemaju krpelja, ali zivimo tik pokraj velikog parka i setamo triputa dnevno. Ujutro pada veliko ciscenje a gledamo za naruciti sprej za nas kad izlazimo vani a koji je ok za trudnice.
    Htjedoh podijelit ovo s vama jer je sezona jos minimum 4 mjeseca I ako izlazite u travnate oblasti i sume mislite na zastitu I pregled koze I robe kad se vratite.
    Isuse,  ne mogu zaspat od stresa, pored korone I briga o trudnoci jos jedno 💩. Ovaj moj se uzrujao ali ga evo vec struze malu nocnu muziku 🤣

Marta14
    24. Svibanj 2020. 08:03

Unakit evo najezila sam se haha. Mrzim ih! Fuj
    Ove godine ih ima vise barem ovdje u A.. Ni smo bili prosli tjedan u sumu ali po cesti setali, i samo skrenuli 2 metra cvijece pobrati, dosli doma makli oko 10 krpelja nekih mini.. Imam psa i isto nista ne funkcionira.. Uzas..
    Imam doma ulje od mente, ali zaboravim na njega.. Znaci treba cipele i hlace poprskati prije setnje..al smrdi 😁

Marta14
    24. Svibanj 2020. 08:07

Ovo za poklone sam mislila na one koji nisu uza obitelj(roditelji i brat).. Brat je pitao ako cu hranilicu(ja mu mislim baby gym reci..) , roditelji su sinu uzeli kolica pa ce i ovoj nesto.. Kuma je rekla ergo omni al meni je to previse  iskreno..

• Sif
    24. Svibanj 2020. 08:40

ana1305 - isto i kod mene, nista od toga nemam. Saznala sam na redovnom sistematskom. Koristila sam silimarin. Vrijednosti bi se snizile zapravo samo jako strogom dijetom. Nije me to toliko brinulo prije, ali sad mi nije svejedno jer me pocela svrbiti koza na trbuhu i nogama, pa je bolje provjeriti.

Princess Mimi
    24. Svibanj 2020. 08:44

Unakit užas, dobro da si rekla. Mi idemo sljedeći vikend u Zagorje na vikendicu roštiljati, a muž ide dan prije da pokose travu. Definitivno ću ga namazati i opremiti svim mogućim sredstvima 😂
    A i sebe, kad budem išla gore. Ne znam samo što je od tih sprejeva ok za trudnice? Ipak koža brzo upija i sve te kemikalije su u nama u roku minute 🙈

Demetria
    24. Svibanj 2020. 09:09

Užas baš me je sad strah. Mi smo više puta bili na Marjanu u šumi, držali se ceste ali smo skrenuli dva tri puta do mora kroz šumu. Brrr grozno. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    24. Svibanj 2020. 09:20

Dobro Jutro curke
    Kako se osjećate danas?mjod nas kišovito hladno pa nisi nizasta🙈🙈
    Koza
    Meni zna sasvrbiti stomak ali to je jer raste stomak inace neznam nista mi bas ne svrbi osim ako se obrijem😂😂😂
    Krpelj
    Jako jako se bojim njih pa izbjegavam cak i zivotinj.
     Mjerenje secera dobila sam uputnicu da idem vaditi krv,provjeriti zeljezo,urin urinkulturu i Secer,jel ste i vi morala na ruciti?ja moram se na ruciti ,iznenadila se .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    24. Svibanj 2020. 09:31

Idemo skoro sve za secer koliko sam skuzila, to je normalno.. Ja imam 16.6.termin..isto cu i krvnu sliku vaditi. 
    Ja sam bezveze kao i vrijeme, jucer prevruce danas oblacno.. Glava me boli.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.