Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    24. Svibanj 2020. 09:31

Vita26 dobila sam i ja uputnicu za ottg, krvnu sliku i urin.
    Razmišljam si ottg otići privatno.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Zel
    24. Svibanj 2020. 10:04

Bok cure Mi smo jučer bili na cjelodnevnom izletu u Varaždinu, zvali nas rođaci na ručak pa smo išli. Meni je bila genijalna već sama vožnja do tamo, ajme koja me je euforija držala, ko da nikad nisam bila duže u autu Bilo nam divno, šetali do Drave, pobrali kiticu bazge pa ću danas raditi sok, cura i pas su se dobro iz divljali i vratili se oko 23 u Zg. Jako super!
    Krpelji Zaraznu su samo u SZ Hrvatskoj i posebno na cijelom području Zagreba, u Dalmaciji nisu zaraznu. Pesnica nam ima onu ogrlicu Foresto koja se pokazala odličnom i traje 6 mjeseci, a mi bi se svi prije izlaska van namazali maceratom od lavande (lavanda u maslinovom ulju). Živimo okruženi šumama i svaki dan šetamo i sve je ok. Sigurno ima za kupiti i gotovih sprejeva pa javite ak nađete koji dobar, nama je ovo odlično, iako je gnjavaža utrljavati u noge, ruke, vrat, leđa baš svaki put... Ali fino miriši prije smo i u pesicu utrlavali ti lavandi i isto je bilo dobro, ali smo zbog praktičnosti njoj ipak kupili ogrlicu.
    Pasta za zube - ja sam rigala ko luda od samog mirisa paste s fluorom i čim sam kupila jednu bez toga, mogla sam normalno oprati zube. Baš sam jučer probala s muževom običnom pastom i zrigala se... Onda sam ipak uspjela i stisnuti još malo svoje bezfluorne koju sam potrošila i sve 5. Nevjerojatno, ali izgleda da bebaču izričito odbija takve dodatke. I zubi su mi dobri i bez tog fluora... Uglavnom, sigurno ću nastaviti i dalje koristiti zdrave paste... 

Princess Mimi
    24. Svibanj 2020. 10:20

Ja ću ići u Breyer obaviti OGTT, navodno daju ledenu otopinu s limunom pa je lakše popiti i nalazi su isti dan

24. Svibanj 2020. 10:42

Pozdrav svima
    Parodontax imate i bez fluorida https://ibb.co/qs3DNBH nisam ga još isprobala. Sad ima puno više izbora, prije je bio jedan ili dva okusa.
    I meni je okus ispočetka bio koma ali ne treba odustati, brzo se privikne i isplati se!
    Ogtt u KC u bolnici (laboratoriju) se isto treba telefonski naručiti i u dogovoreno vrijeme doći pred ulaz, čekaš da dođe sestra po uputnicu pa jos malo čekaš da te prozove, po troje-četvero ulaze unutra, mjerenje temperature, dezinfekcija pa vađenje krvi. Popiješ "sokić" i pošalju te doma, za dva sata dodeš natrag na još jedno vađenje.
    Halila, oprosti, zaboravila sam ti odgovoriti, pregled imam u 9 sati. Baš si lijep trudnica 😊 Vita, također 😊
    I ja ću u prirodu danas, krpelji su kod nas stalna pojava otkak su zime blaže, nažalost. Ne koristimo sprejeve, pregledamo se doma i to je to.
    Banana nadam se da si dobro 👋
    Ugodan dan vam želim svima 🍀🙂

24. Svibanj 2020. 10:45

*lijepa 🤭

24. Svibanj 2020. 11:05

Gleda li koja od vas emisiju Svake minute jedna beba? Upravo na rtl2. Bolje da nisam naišla na to 😱 ajme urlanja 🤯😩

AngelEyes
    24. Svibanj 2020. 11:33

Slučajno okrenula taj program i odmah ugasila, ne mogu to gledati 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Marta14
    24. Svibanj 2020. 11:34

Uzas haha, evo pokusala sam pogledati ali ne ide.. 

24. Svibanj 2020. 11:35

Nije valjda stvarno baš tak strašno strašno, ha? 😓
    Uh, dobro... zaboravimo to...🤦‍♀️🤫🧘‍♀️
    👋

Marta14
    24. Svibanj 2020. 11:36

Pa meni nije bilo nesto strasno, mozda je onima koji su me gledali 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.