Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    24. Svibanj 2020. 16:19

[quote=It's a Girl 👧]Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)[/quote]

Magic baby premium😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Shine
    24. Svibanj 2020. 17:03

Larisa04

Drage sve, čitam vas redovno ali dugo nisam pisala. Danas sam na 14+4 tj., termin 18.11. Idući pregled tek 8.6. i baš mi je dugo čekati da tih mjesec dana prođe.
    Vidjela sam da pišete o iscjetku od utrogestana, ja sam na njima od 8.tj i na zadnjoj kontroli mi je gin rekla da dok je bijelkast iscjedak ili vodenkast, proziran bez jačih bolova da je ok tako da ne brinete. Meni je smanjila dozu i sad sam na 2 tabl. dnevno, a ako slučajno krene ponovno krvarenje vraćam se na 2x3 dnevno i na ustai naravno hitno na pregled.
    Super su vam oblekice i oprema koju kupujete, mi još nismo krenuli sa shoppingom, al vjerujem da ćemo brzo, jedva čekam 😉
    Prije 2 dana mi se počelo javljati treperenje u prsima. Ponavlja se dosta često kada mirujem i baš je na području iznad želuca, prema grudima, pa me strah da nije preskakanje srca ili slično. Znači nikakva bol, samo treperenje. Ima li koja iskustva s time? Hvala

Kako mi je lijepo vidjeti da je netko u dan s menom s terminom ❤️ Ne pisem ni ja puno nemam bas kad al redovno citam sve na dnevnoj bazi i bas ste mi cure super, savjeti, oblekice, opremanje stvarima... Moj pregled je sljedeci 5.6. i mislim da ce mi vrijeme do tada trajati vjecno. Nekako mi bas bude lijepo procitat vasa iskustva s pregleda i uvijek se nadam da ce nam svima bit sve u redu kako inace tako i na pregledima. Curama koje moraju mirovati i cuvati trudnocu nadam se da ce ubrzo doci do promijene a i banani zelim da se savjetovala oko pomoci i da ide na bolje ❤️

Happymom
    24. Svibanj 2020. 17:47

Cure, vidin da spominjete bananu. Javila san joj se i dopisujemo se svaki dan. Bit ce ona super :)

Marta14
    24. Svibanj 2020. 18:06

Super happymom, drago mi je! 

Princess Mimi
    24. Svibanj 2020. 18:20

Happymom

Cure, vidin da spominjete bananu. Javila san joj se i dopisujemo se svaki dan. Bit ce ona super :)

Svaka čast Happy! Drago mi je da je dobro 😊

Princess Mimi
    24. Svibanj 2020. 18:23

Imam pitanje za cure koje normalno prakticiraju odnose u trudnoći 😄
    Koje poze su vam se pokazale najuspješnije? U smislu da vam pašu i da ne smetaju za trbuh. 

Shine
    24. Svibanj 2020. 18:34

ko Happymom

Divno, svaka cast ❤️

Tejic
    24. Svibanj 2020. 18:37

Sif

ana1305 - da li je mama uspjela riješiti i kako? :)

Matea2111 - hvala na savjetu za bilirubin i amilaze, to mi ne bi palo na pamet, a nije naodmet provjeriti. Meni nije za mene, ja bi pretrpila svrbež, samo da beba bude dobro, zatim idem napraviti nalaze.

Porod - ja se ovog poroda bojim jer je prvi prošao odlično pa si mislim koliko bi trebala imati sreće da se ponovi takav dobar porod :D tu moram pohvaliti i kompletno osoblje VŽ rodilište jer bez njih dojam ne bi bio takav.

Sif ti si iz vz? 🙂 Ja planiram u vz roditi i lijepo je procitati ovako dobro iskustvo, uvijeeek je lakse kad su i doktori ljubazni 🙂 

• bulba
    24. Svibanj 2020. 19:01

Cure 100 stranica sam morala pročitati ..
    Naime evo nekoliko informacija za cure koje rađaju u Petrovoj, bila sam par dana u bolnici radi šećera i jako mi se sviđa apsolutno sve sto ta bolnica nudi. Hrana je sasvim ok, sobe imaju balkone, sestre i doktori su super svi od reda,svaka soba ima svoju kupaonu te sam odlučila tamo rodit umjesto sv duha gdje sam također ležala par tjedana prije. Na 40 cura 3 wc i 3 tuša. Slušala sam porode svaki dan Non stop i umrla od straha😂😂
    Iscjedak od utrogestana imam i ja i izgledam redovito kao da sam se upiskila a u sredini bijelo. Čak su mi radili i test na plodnu vodu koji izgelda kao test na trudnoću . Ugl nije plodna voda, i rekle su mi cure kojima zaista curi u bolnici da plodna voda ima neki slatkasti miris i da se skuzi razlika.
    Ja imam problem sa skraćenim cerviksom i ležim već mjesecima, ustajem samo na wc, muž mi sve odradi umjesto mene ali teško mi može biti podrška kada god to trebam. Svjesna sam koliko je ova mrvica bitna i koliko je moja pozitivna glava važna i nema hoću neću. Najmanje sto mogu je ležati i odraditi sve sto doktori kažu .
    Uskoro sam 24 tjedan i molim boga da dođemo do 30 za početak a onda ćemo moliti za dalje. 
    Došla mi je Robica sa pat pat stranice i u redu je. Pamuk je , ne znam kako će izgledati kad se opere ali za sada se čini u redu. 
    Kilu radi dijete i šećera nisam dobila niti jednu pa čak ni u tome ne mogu uživati. Ubodem se svaki dan fragminom radi trombofilije , pet puta si dajem inzulin i pet puta ga mjerim dnevno. Znaci 11 uboda iglom sama sebi svaki dan😂😂😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• ela32
    24. Svibanj 2020. 19:10

Princess Mimi

Imam pitanje za cure koje normalno prakticiraju odnose u trudnoći 😄
    Koje poze su vam se pokazale najuspješnije? U smislu da vam pašu i da ne smetaju za trbuh.

Meni osobno najvise odgovara dok lezim na boku i muz iza mene.. tako mi ne smeta trbuh i nekako sam najopustenija 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.