Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    23. Svibanj 2020. 16:45

Cure ja sam danas kako dan ide sve zabrinutija..jos uvijek koristim Utrogestane 3x2 i naravno od njega imam bijeli iscjedak, ponekad zna biti guscu, pa nekad rijedi, ocito ovisno i o tome kako se otope utrogestani....ali danas od kad sam se digla ujutro kao da je to vise vodenastije nego inace i stalno po malo curka, onako ne cesto ali opet vise mozda nego inace i bas je kao neka vodica...
    Sad ja neznam da ne panicarim jel moguce da to plodna voda ide ili je prerano?ima koja iskustva da me savjetuje?citam i trazim po internetu ali uopce nemogu razaznati u cemu je razlika izmedu obilnog iscjedka i plodne vode

🌈💙👣🙏

Marta14
    23. Svibanj 2020. 16:48

Smilea ne znam, ima onaj neki test, mislim da cucnes i  zakasljes se, proguglaj tako nekako ide, pa ako iscuri onda je...
    Vita ti bas zracis 😊😊😍

• Gonal
    23. Svibanj 2020. 17:04

SmileA

Cure ja sam danas kako dan ide sve zabrinutija..jos uvijek koristim Utrogestane 3x2 i naravno od njega imam bijeli iscjedak, ponekad zna biti guscu, pa nekad rijedi, ocito ovisno i o tome kako se otope utrogestani….ali danas od kad sam se digla ujutro kao da je to vise vodenastije nego inace i stalno po malo curka, onako ne cesto ali opet vise mozda nego inace i bas je kao neka vodica…
    Sad ja neznam da ne panicarim jel moguce da to plodna voda ide ili je prerano?ima koja iskustva da me savjetuje?citam i trazim po internetu ali uopce nemogu razaznati u cemu je razlika izmedu obilnog iscjedka i plodne vode

Smile to je meni bilo prosli tjedan kao da netko otvori pipu i samo curne ko voda neka i tako mi je bilo 2, 3 dana i stalo. Nemoj se sekirat. Citala sam da je kao taj vodenast iscjedak u trudnoci normalan. U srijedu idem na pregled pa cu bas pitat dr.
    Ja od jutros nisam stala, subotnje ciscenje i peglanje. Pocelo me bas dosta bolit i sad sam popila normabel i idem lec. Znam da sam pretjerala s poslom.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Girl1234
    23. Svibanj 2020. 17:18

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Princess Mimi
    23. Svibanj 2020. 17:19

Curke, jako ste lijepe 😍
    Mi smo danas malo šetali po dućanima, kupili par stvarčica, bodija i tak 🥰
    Što se tiče serija i filmova ja jako volim trilere i horore ali otkad sam trudna ne gledam ih, nikakve napetosti ne želim pa sam samo na nekim komedijama i dramama ali opet da nisu tužne 😂😂

• ela32
    23. Svibanj 2020. 17:20

SmileA

Cure ja sam danas kako dan ide sve zabrinutija..jos uvijek koristim Utrogestane 3x2 i naravno od njega imam bijeli iscjedak, ponekad zna biti guscu, pa nekad rijedi, ocito ovisno i o tome kako se otope utrogestani….ali danas od kad sam se digla ujutro kao da je to vise vodenastije nego inace i stalno po malo curka, onako ne cesto ali opet vise mozda nego inace i bas je kao neka vodica…

Meni se tako dogodilo u prosloj trudnoci i odma sam isla na hitnu. Pregledali su me i utvrdili da ima dovoljno plodne vode ali su me ostavili preko noci na promatranju sa nekom zelenom plahtom medju nogama da primjetim ako se ponovi opet. Do ujutro je sve bilo suho tako da su me pustili kuci.

• ela32
    23. Svibanj 2020. 17:22

Girl1234

Pozdrav, drage buduće mame. Naime, imam jedno pitanje. Danas mi je 39. dan ciklusa, menstruacija mi kasni jedan dan, jutros sam napravila test i bio je negativan. Imala sam dva nezaštićena odnosa tijekom plodnih dana. Je li moguće da je bilo prerano za točan rezultat? Od simptoma trudnoće imam samo to da mi se konstantno piški. Nikakve simptome PMS-a poput bolova u trbuhu itd. nemam. Mislite li da je moguće da sam ipak trudna? :)

Mislim da bi test vec pokazao da je trudnoca u pitanju al pricekaj jos dva dana pa ponovi test.

Princess Mimi
    23. Svibanj 2020. 17:23

Girl1234

Vjerojatno nisi trudna, ali izvadi beta hcg da budeš sigurna i ako ne dobiješ uskoro naruči se kod ginekologa 😊

Marta14
    23. Svibanj 2020. 17:32

Ja sam danas isla u shopping, i gledala sam u C&A vrece za spavanje zimske. Super ima nekih mini vreca, ali meni je to bilo preedebelo. Ok za zimu ali 9-10ti mjesec... 

Vita26
    23. Svibanj 2020. 17:50

SmileA
    Hvala ti ❤️❤️❤️
    Ja njih isto jos koristim ali zadnju kutiju tekla doktorica da mogu prestati to koristiti jer je sve uredu.
    Sta se tog izcjedka od njih tice,znalo i meni biti i bjelo i gustu i vodenasto i ako mislim da je to normalno u trudnoci,ali svakako provjeri ,radi  svoje sigurnosti.❤️
    Gonal
    Ne forsiraj se,malo po malo i cuvaj se,i ja. Popijem normabel po potrebi isto zna razteszati i biti tezak stomak kad radim puno,rekla mi je doktorica da se ne forsiram.
    Marta❤️❤️
    Jesi na kraju bar nesto kupila,ja jos nisam ni pocela da kupujem🙈🙈🙈sve cu to u zadnji tren.
    GIRL 
    Ja mislim ato ako si trudna onda bi test bio pozitivan
    Princess Mimi 
    Mozemo skupa gledati filmove i ja volim horore 😂😂😂😂
    Znam pogledati na Netflixy ,ali isto u trudnoci ne gledam,vise komedije ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.