Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AngelEyes
    23. Svibanj 2020. 22:03

Leia, Napokon hvala na savjetima. Kupit ću tinkturu, i inače koristim njihove proizvode, ne može škoditi. A svakako ću ako se nastavi pitat ginekologa. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Demetria
    23. Svibanj 2020. 22:14

Otuširala sam se i prestalo je. Svrbile su me ruke i vrat.Inače me ne svrbi.
    "
    Već me rođaci ispituju šta će kupiti bebici. Uopće nemam ideja
    Iskreno više bi da kupe i sitnicu body, flašicu ili nešto pa da kažem e ovo je od rođaka nego da samo uvale novac.
    Uvijek kad idem u babinje kupim neku glupost i dam pare, ako ne kažu točno što im treba. 
    Sad sam kupila mini tregere i masnicu za deckica u hmu za 50 kuna i dali smo pare.
    To mi je bilo super i ovi su bili oduševljeni.
    Bojim se reći te komode, baby phone i to jer mi se sve to čini preskupo.
    Rodica se sjetila da bi mogla neki inhalator što ima produžetak za odrasle i drugi za bebice. Ne znam koliko to košta ali to mi je ok jer se ja baš mučim s sinusima otkako sam došla u dalmaciju. Navikla na grijanje na drva i plin, a ovdje svi na klime. Sinusi su mi zimi koma.
    Imate li vi "popis" za tako šta ako vas pitaju?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    23. Svibanj 2020. 22:23

Sif kupila sam pastu danas, jel normalno da je tako odvratna? Skoro sam se ispovracala..
    .
    Ja nemam popis a mislim da necu ni imati, rade bi da daju neku sitnicu, robu il tak nes.. Bez da ja govorim, jer eto ja bas uvijek zapnem za skuplje stvari 😅 pa mi ne pada na pamet to drugima govoriti da uzmu.

Ninche9
    23. Svibanj 2020. 22:45

Nemam popis, al ako netko ima neka ga napise, dobro dodu ideje jer ce i nas sigurno pitati sto nam treba.. 
    Marta i meni je bed reci neke skupe stvari, a ustvari ni ne treba nam jer skoro sve imamo od prije. 
    Demetria ideja za inhalator je super. Il iako si zelis neki bezkontaktni toplomjer ili onaj za uho, mozda putni krevetic i madrac (mi cemo ga morati uzeti) ili ljulju, podne puzle il onu podlogu Casmatino ili mozda onaj vrtuljak sto svira..
    U startu im ni ne treba puno, kasnije im trebaju te neke stvari kojih se bliznji ne sjete kad je beba skroz mala.. Tipa te puzzle, hranilica, mozda veliki. slinčeka/partiklića... Sve sto neko uzme po nasoj zelji je opet bolje nego da uzme nesto sto nam ne treba jer smo vec kupile, ali i taj poklon cijenim jer je od srca. 
    Svaka mama treba nesto drugo, ja volim dati novce i isto tako uzeti neku sitnicu, fini komplet robe malo bolji i slicno, kasicu prasicu s pocetnim kapitalom.. 

Princess Mimi
    23. Svibanj 2020. 22:51

Slažem se vezano za poklone. Mi smo si većinu toga kupili sami. Moji su inzistirali da žele uzeti AS, pa smo mi odabrali koju. Tata je također htio kupiti Mamaroo, a brat Baby monitor. Eto u principu najbliži su sudjelovali a prijateljima i široj familiji smo rekli ako baš žele uvijek će nam dobro doći koji bodić ili sitnica.

Mina 29
    23. Svibanj 2020. 22:54

Sanja, Ivana, Kikic i Vita ajde nisam jedina.. Lakše je.. Ja se puno manje sekiram sad u trudnoći nego sam se prije.. Tak da super.  Ali nalazi nisu baš naj.. Inače pijem 75 i 100 naizmjence Eutirox.. Krenulo je sa 25 naravno.. Pijem već 5 godina nakon prvog poroda.. Sad je tsh 4,4 pa me šalje endokrinologu.. Vidim da pijete i više od 100 moj gin se nije usudio mi dizati na svoju ruku jer kaže da je i ovo puno.
    No dobro.. Bit će to sve ok.. Ja se inače osjećam ok.. Sad imam energije kad su stale mučnine.. A sa ovim valjda sa vremenom naučimo i funkcionirati.. 

Napokon 2804
    23. Svibanj 2020. 22:57

Sto se tice ovako obitelji i slicno neka uzme tko sta hoce iako bi najradije novce jer budimo realno neću iz hrv nosit za njemacku osim robice.. Jer planiramo kad rodim ici na 2 mjeseca za hrv... Muzevo društvo se vec najavilo da ce oni svi napraviti smetku i da bi kupili nesto, neki veci i skuplji poklon. To sam im rekla neka uzmu ili autosjedalicu (bas onu kad dijete pocne sjediti) ili neka kupe nekakvu ljuljacku....tako da mi je to u jednu ruku dobro. A osobno najvise volim kad mi se kaze tko sta želi jer ne volim kupovati suludo...

Demetria
    23. Svibanj 2020. 23:02

I ja sam rekla danas da mi baby monitor možda bolji nego baby phone jer je bolje čuti i vidjeti nego samo osluškivati zvuk.
    Jbg kad živiš uz najprometniju cestu i velik je stan, onda je bolje i vidjeti i čuti nego trčati svako malo u sobu.
    Inače ću bebicu morati držati stalno uz sebe.
    Nama se svidjela jedna hranilica što je netko bio ovdje stavio što poslije postaje stolica i izgubila sam taj link.
    Znam da je bila oko 700-800 kuna tako nešto.
    To bi na mojih 50 kolega bilo taman ako me pitaju šta bi za poklon.

*

Demetria
    23. Svibanj 2020. 23:04

Napokon 2804

A osobno najvise volim kad mi se kaze tko sta želi jer ne volim kupovati suludo…

Zato bi ja od svega s "popisa" našla točno što nam se sviđa, jednu jeftiniju i jednu skuplju verziju pa kad pitaju samo šibnem link ili sliku/naziv.
    :)

*

Napokon 2804
    23. Svibanj 2020. 23:21

Ma jasno mi je sve. Al ja dok dodem u hrv i kad babinje krenu beba ce vec bit 2,3 mjeseca, znaci sve ovo sto pričamo cu morati imati ako planiram koristit naravno. Ovdje sto su me pitali sto zelim sam rekla ergo baby i to cu dobiti. A druga kolegica ce proslijediti jos robice i kadicu. Tako da to mi je rijeseno, a dole, po meni je daj novce i najbolje cu ih iskoristiti, u krajnjem slucaju na pelene i vlažne... Ali eto, to za vece društvo, kad prave smetku, normalno da cu reci sta mi treba, a i sebi cu olakšati.... Tako da svima dobro i svi zadovoljni 😂
    Zene moje, mene je počeo san lomiti, tako da ugodnu u mirnu noc vam zelim, ja se nadam da cu uspjeti bar do 5 u komadu spavati, bez budenja.
    😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.