ana1305 - isto i kod mene, nista od toga nemam. Saznala sam na redovnom sistematskom. Koristila sam silimarin. Vrijednosti bi se snizile zapravo samo jako strogom dijetom. Nije me to toliko brinulo prije, ali sad mi nije svejedno jer me pocela svrbiti koza na trbuhu i nogama, pa je bolje provjeriti.
Ej vidim da pišete da vas svrbe noge i trbuh, tako je i mene bila sam ležala u NG u bolnici dali su mi belobazu u belodermu 60% smirilo se, valjda je žuči to neznam, sad se ljustim kao zmija doslovno 🤣 al ne svrbi više 😊 odite si provjerit bilirubin i amilaze
Ja sam na ogtt naručena 22.6. U pola 3 poslijepodne. Znaci nema mi smisla uopce ako moram doci na taste. Znam samo da ce biti 50g šećera. Nista vise mi nisu rekli
ana1305 - isto i kod mene, nista od toga nemam. Saznala sam na redovnom sistematskom. Koristila sam silimarin. Vrijednosti bi se snizile zapravo samo jako strogom dijetom. Nije me to toliko brinulo prije, ali sad mi nije svejedno jer me pocela svrbiti koza na trbuhu i nogama, pa je bolje provjeriti.
Ej vidim da pišete da vas svrbe noge i trbuh, tako je i mene bila sam ležala u NG u bolnici dali su mi belobazu u belodermu 60% smirilo se, valjda je žuči to neznam, sad se ljustim kao zmija doslovno 🤣 al ne svrbi više 😊 odite si provjerit bilirubin i amilaze
NG? Nova Gradiška?
NG? Nova Gradiška?
Da u Novoj Gradiški
Sanja ja gledam tu seriju i uvijek pozalim.. Prosli put je bilo jako tuzno, vezano, uz rodenje palcica i plakala sam cijelu epizodu..
Danas je ova urlala, istina malo ga je pretjerala, bolje da je energiju cuvala al zaista boli..
Ja ne znam kako cu ak mi nece dati epiduralnu, a navodno u ovoj bolnici gdje idem uvijek bude guzva i rijetko tko je dobije
Ja sam par puta gledala tu emisiju pa se nekad naživciram koje tuke znaju doći. Ono šta si radila 9 mjeseci? Da ni osnove nisi prošla. I ima jako glupih muževa i deckiju. Potpora su nikakva. Čak je jedan nakon par sati bio bezobrazan kao ajde više spava mi se 😵🙈😱
Mimo njih kad vidim druge kako stenju i jauču ili imaju porod po 24h, samo se uzrujem nadam se da neću i ja tako. Ali kad stignem pogledam čisto ako kažu koju pametnu da zapamtim.
"
Nisam znala da se za ottg treba naručiti.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nije valjda stvarno baš tak strašno strašno, ha? 😓
Uh, dobro… zaboravimo to…🤦♀️🤫🧘♀️
👋
Pa ja nisam vikala. 😁
Onda se ipak nećemo sresti, ja idem popodne. A vezano uz svrbeš i osip, ak nije jetra, obično je pupp. Grozno, al navodno jako često. Imala sam ga i baš se bojim da mi se ne ponovi opet. Belobaza/beloderm sam i ja dobila, al to je kortikosteroid, kod nas ga daju tek nakon 37. tjedna. Do tad jedino možeš trpiti, ništa drugo.
Netko je objavio sliku roze baldahine i minnie mouse plisanac i dada and rocco stvarcice . zanima me odakle je baldahin? ;)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Vi to o porodu🙈🙈🙈🙈,neznam kako je to,i bas mi je zao,ne mogu prirodno roditi (ne otvaram se i nemam trudove,zanimljivo,jer sam posle prvog carskog tjela prirodno i nije islo prenjela bebu)
Demitria nisam ni ja znala da se treba na ruciti ,slučajno kolegici pitala Di to moram i rekla rjesi ona meni to njena mama tam radi pa cw me naruciti
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji