Za bebu nisam nista Vita 🙈 Isla sam sa sinom obnovit ljetnu garderobu, i kad sam zavrsila njega isla kao za bebu pogledati ali vec mi je bilo slabo pa sam odustala ovaj put..
Ne znam da li vi u Hr morate maske nositi u trgovinama, ovo je uzas.. Jos sparno, ventilacija nikakva..
Marta
Nisam nosila masku tjela sam danas malo prosetati po trgovinama medju tim kad sam osla ,taman te dezinfekcije.tako da nisam ni vracala vise nedami se.
Jesi ovako skoro ave pripremila ili?
Ja nista ne mogu ni planirati,mislila sam u 7 mjesecu poceti vec nesto polako da kupujem.jer moj muz stalno na terenu i ovih mjeseca Zeli sto vise raditi da Moze ostati posle mog poroda 1mjesec doma dok se ja oporavim od carskog .
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pa jesam i nisam🙈 Imam krevet, komodu, kolica od maloga vec. Kolica namjeravam prodat pa uzet nova, ali u Hrvatskoj su mi a trenutno ne mogu do njih.. Ako i ne prodam nema veze, kolica ima 😊
Tako da ne osjecam neki pritisak..
Trebaju mi sve ostale sitnice i 100 cuda.. Ali to cu vecinom preko interneta jer ovdje gdje zivim ni nema bas previse ducana. To cu od sljedeceg mjeseca..
.
Ti si sama sa djecom? Svaka cast! 🤗
Halila i Vita predivne ste ❣️ 🤗
Ja nemam nigdje u blizini ni shopping centar, ni kino ni ništa zanimljivo, ali zato hvala bogu imam more 😅 i danas je palo prvo kupanje onako na brzaka, dva zamaha i van 🙈 počela se pomalo i boja primat, ne mogu više gledat kako sam bijela kao zid 🙃
Najela se ribe, trešanja.. Ma hedonizam teški. E, baš tako volim
SmileA - i ja sam tocno u 16.tjednu imala takav iscjedak, doslovce se izlijalo jedno jutro odmah kak sam stala na noge, i tajice su mi bile skroz mokre. Jako sam se prestrasila i otisla do gin koji mi je rekao da je to normalno, ali da razumije strah. Plodne vode je bilo dovoljno i nije mi se to vise ponovilo. U svakom slucaju, najbolje provjeriti s doktorom.
Marta
Pa super bar nesto imas vec a sitnice u hodu😘
Kompl.kod mene trenutno su kod bivšeg muza djeca
I kako nisam mislika da cu pristati na jos jednu trudnocu iikad ali evo zelja bila veca.i sad mo sve kupiti😂😂😂😂❤️
Nije mi tesko moja djeca su velika i ja dam njih dosta odranila kako su meni moji.strogo i da budu dosta samostalni 😊 i uz dobru organizaciju vec sve Moze.i ako mi bude tesko,er u Hr nemam nikog svog .a zadnji put amo se vidjeli prije 4godine
2020
Imas more,zavidim vama tko tamo zivi ,kavica uz
More ili setnja sta ces ljepse..sva sreca u mom gradu ima ljepo jezero pa tamo znam sa djecom otici❤️🌞
Neka si se najela uzivaj dok mozes lad dodje bebica sve ce biti drugacije❤️😊
https://ibb.co/Kzw26nm stiglo danas i jos 2 plahtice, kraljevsko plava i mentol...
Uzela sam umetak za jaje, jer ga nisam imala i ovaj setic, odlican je
Marta14, Gonal, ela32, Vita26 i Sif hvala vam cure, malo mi je sad i lakse, i mislila sam da je samo iscjedak tako malo obilniji, ali svakako cu si pratiti jos sutra kroz dan kako ce biti, pa ako ce biti potrebe javiti cu se doktoru u ponedjeljak za pregled, a probati cu i maknuti ulozak sutra i samo gacice imati neke sive ili nesto da mogu vidjeti koliko je toga i da li je za brigu, zasad mi se cini da je vjerojatno samo malo obilniji iscjedak ali bolje biti na oprezu!🤗
Hvala vam jos jednom🥰❤️❤️❤️❤️❤️
🌈💙👣🙏
Marta14, Gonal, ela32, Vita26 i Sifhvala vam cure, malo mi je sad i lakse, i mislila sam da je samo iscjedak tako malo obilniji, ali svakako cu si pratiti jos sutra kroz dan kako ce biti, pa ako ce biti potrebe javiti cu se doktoru u ponedjeljak za pregled, a probati cu i maknuti ulozak sutra i samo gacice imati neke sive ili nesto da mogu vidjeti koliko je toga i da li je za brigu, zasad mi se cini da je vjerojatno samo malo obilniji iscjedak ali bolje biti na oprezu!🤗
Hvala vam jos jednom🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Imas li kakve bolove ili sta? Citala sam na ljetnima da imaju neki ulosci sto detektiraju plodnu vodu, ili da hodaju po kuci bez gacica, pa ako bude mokro to je plodna
Sortiraj odgovore
Najstariji