Hvala Sanja 😊
Mi smo danas punih 19 t i za sad samo meskoljenje unutra osjetim, jos pokusavam razaznat tko me mazi cura il decko al ne ide bas...
Za rucak bolonjez
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
[quote=It's a Girl 👧][quote=Marta14]I pocela sam misliti na taj nuhalni nabor, na kombiniranom probiru u 12 tjednu je sve bilo dobro.. A sad na velikom anomaly ona meni da je granicno..
Ima li tko iskustva? Dobit cu sijede do sljedeceg pregleda..[/quote]
Pa on je najbitniji u 12tjednu. Da nije preko 2.5 poslije ga dr ni ne spominje,jer on raste s bebom. Naravno da nije preko ouno. Koliko je tebi? Nisam zapratila, nije me dugo bilo.[/quote]
Ma joj, nesto sam krivo shvatila.
Nije uopce nuhalni u pitanju..nego tekucina oko mozga.
[b]Vita ❤️[/b]
Danas je bolonjez dan, i kod mene je
Mi na roštilju, a popodne ću i ja poći brčkati noge u more, nije mi još dovoljno toplo za kupanje.
Halila 😍😍😍😍
Nada23 bila sam prošlo tjedan kod A.D. upisat se, dao mi je uputnice za vađenje krvi, ok će to biti. Glavno da inače imamo dobrog ginekologa, još kad bi mi mogao biti na porodu...
Što se tiče serija, sve kriminalističke na Domi sam pogledala 😁 a večeras je u 21.30 Legenda o jeseni ❤️
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sanja Kikic i još je jedna pisala za probleme sa štitnjačom.
Imate to od prije ili vam se sad u trudnoći aktivirala.
Pitam da razmjenim iskustva..
Ja imam hipotireozu i hašimoto.. Aktiviralo se nakon prvog poroda.. Pa me sad ponovno šalje ginekolog na pregled jer mi ne želi on dizati th..
Pa da čujem kak se vama kreće i koliko pijete th
Mina ja imam Hashimoto već godinama. Tsh mi se kretao oko 5, što je recimo u granicama ali zbog planiranja trudnoće mi je endokrinolog propisao Euthyrox, već 2 godine ga pijem, malo pomalo mi se doza povećavala i sad pijem 125 μg. Cilj je bio doći ispod 2.5. Svako 2 do 3 mjeseca moram kontrolirati, ici cu vaditi za koji tjedan. Zadnji put mi je tsh bio 1.65 za što su mi rekli da je super, a i osjećam se puno bolje.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ja imam hipotireozu i hašimoto.. Aktiviralo se nakon prvog poroda.. Pa me sad ponovno šalje ginekolog na pregled jer mi ne želi on dizati th..
Imam H. od prije, terapija mi je bila 100mcg. Kontroliram od 10.tjedna svaka 4 tjedna, pa mi endokrinolog poštimava dozu prema potrebi. Trenutno dva dana tjedno 125mcg, ostale 150mcg.
https://ibb.co/X5f72GL
Evo nas danas nek vam
Ljep i sunčan dan
Stitnjaca imam i ja problema sa stitnjacom ali jednostavno slusam doktora sta kaze,sad je dobro zadni nalaz je dobar ,Pokušat manje sikirati 😂😂😂❤️🌞
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja vec 5 godina imam dijagnozu hashimoto. Bila sam kod 2 endokrinologa, jedan od njih mi je preporucio da pocnem s terapijom. Druga mi je preporucila da ne pijem terapiju, jer je tsh bio u granicama normale. Tako da sam poslusala nju jer ne zelim poceti piti euthyrox ako je tsh pod kontrolom. Inace sam pobornik zdravog nacina zivota i izbjegavam sve vrste lijekova koji mi nisu nuzni. Prije trudnoce sam 2 puta godisnje kontrolirala tsh i antitijela i jednom godisnje uzv stitnjace. Sada u trudnoci moram svako 3-4 tjedna vaditi tsh, ft3, ft4. Samo 1 put sam vadila antitijela u trudnoci jer se to ne treba svaki put kontrolirati. Sto se tice tsh, on je svaki put razlicit i skace gore-dolje. Dr. mi je rekla da je to okej i da se ne trebam zabrinjavati, jos. A sto se tice antitijela i ft3, ft4, tu su mi rezultati puno bolji nego sto su bili prije trudnoce. I osjecam se puuno bolje, doslovno sam osjetila promjenu od samog pocetka trudnoce.
Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.
Sortiraj odgovore
Najstariji