Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    21. Svibanj 2020. 09:10

Dinosaurus, sorry sto ti tek sad odgovaram, jucer sam nakon shoppinga zaspala. Bila sam umorna kao da sam ne znam kaj radila 😂
    Ugl meni je CoZee spas, jer se prikači za krevet pa se neću morati ustajati svaki čas. A to mi je bilo bitno zbog leđa i oporavka.
    Kvaliteta je odlična, jako lagano se sklapa i kompaktna je kad je sklopljena! 😃

AngelEyes
    21. Svibanj 2020. 09:11

Bananaupidami nemam ti nikakav pametan savjet, žao mi je sto ti je teško. Pokušaj naći neku aktivnost koja te opušta, da barem malo misli makneš od problema. Drži se!
    Gonal savršen je krevetić i cijela soba 
    Sretno svima koje imaju preglede. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Princess Mimi
    21. Svibanj 2020. 09:13

Što se spola tiče, nama je oko 12 tjedna pretpostavio, ali potvrdili smo u 19 tt (prije nismo imali kontrolu zbog korone).
    Cure stvari i robica su vam preslatke, vuce me da idem kupiti čuda ali strpiti ću se da krene sljedeći mjesec jer će mi muž poludit 😂
    I naravno, čestitke svima na uspješnim pregledima, lijepo nam se popunjava lista 💜😊

21. Svibanj 2020. 09:13

Jutro svima,
    Spavanje, ja sam dobro spavala, nakon dosta vremena, ne znam jel to zato kaj sam izbacila međunožni jastuk ili čista slučajnost. I baš si mislim, cure koje imaju jastuke za bočno spavanje i sl, kak baratate s njima kod premještanja s boka na bok? Morate i njih premještati? Ne zapletete se u pokrivač?

21. Svibanj 2020. 09:15

Ana1305 ne mogu to gledati kao vrijeme za sebe, jer ja nisam osoba koja je ikad lezala (doslovno na stakama sam isla okolo)... Nazalost vrijeme za mene bi bilo da mogu uzivat, ic u ducane, na kave, setat (iako je i to modificirana verzija onog sto bi ja stvarno, i dalje radila, sredila stan, vjezbala, putovala) , a sad vise ni u hrani ne mogu jer moram pazit da se ne ugojim od lezanja.
    Znam da ima zena kojima je zacece i odrzavanje trudnoce borba (imam ih i u svojoj okolini), i iako suosjecam s njima i uvijek zelim da uspiju, takve stvari mene osobno ne "dizu" (opet zvucim bezosjecajno, ali nisam, samo koliko god suosjecam, nikad se nisam vodila time "zahvalna sam sto mi je grozno, jer znam da je nekom gore i teze"). 

Imala sam mozda sveukupno 4 tjedna kad sam bila ja (ona normalna ja) , prvi tjedan kad smo saznali, a nisu jos krenule mucnine, 2 tjedna izmedu mucnina i dok nije eskalirala situacija s koronom i tjedna sad kad su poceli popustat mjere oko korone i napokon se moglo mrdnut... 

Mina 29
    21. Svibanj 2020. 09:19

Demetria

Mina 29

Opet nesanica.. Spavala sam dobro možda 10-tak dana.. I sad opet nikako zaspati… Užas.bit će on ak zaspim do 3.. A i kad zaspim budim se xy puta…
    Počet ću piti normabele pred spavanje samo da odspavam koju noć.. 😬

Je ti muž bolje? Nije viroza?
    Stvarcice su vam prekrasne, ja ću danas kriškom otići u c&a ne mogu pored sile vaše robice čekati kraj idućeg mjeseca. S jednim body ću biti zadovoljnija.
    Hip_hopsica sretno držimo fige :)

Ma ko novi je🙈🙈🙈
    Mislim da je bilo do antibiotika.. 
    Već je jučer bio puno bolje.
    Glavno da je već oporuku napisao i opraštao se😂😂😂😂 velim da dragi moj.. Tebi je loše 5 sati samo... Pa umireš a ja budna cijelu noć i tetošim te..
    A meni bilo zlo  mjesecima 😂i to cijele dane.. Gleda me i šuti.. 🙈😂😂😂

21. Svibanj 2020. 09:25

Tejic

Danasnji shopping obavljen 🙈😂
    https://ibb.co/h9vJN8c
    https://ibb.co/4mht641
    https://ibb.co/gwSPhYd
    Ima i par stvarcica za mene al to poslikam malo kasnije :D

Tejić super ti je ulov iz c&a, imaš sreće! Kod nas u KC je odjel za bebe takva žalost, roba nije došla već valjda 3 mjeseca i ima je još jako malo, svega par komada po vješalici, rašireno po više vješalica ista roba čisto da ne zjape prazne. A to kaj i ima su uglavnom veličine ispod 50 i iznad 68. Našla sam jedan jedini bodi vel.56. Srećom bio je na sniženju, a u blizini je i pepco pa sam tam uzela jednu tanju dekicu, 100%pamuk za 26kn. 
    Za kakvih 40kn sve skupa, zadovoljna sam.
    https://ibb.co/ZY0jgcp
    Nada lijepa ti je sličica s pregleda 🥰

mc_mouse
    21. Svibanj 2020. 09:26

Netko je spominjao JOOLZ kolica. Na akciji su u babycentru! :)

Tejic
    21. Svibanj 2020. 09:31

Ninche da da ja sam iz Varazdina al idem uskoro opet u Medimurku 😁 moram s muzem sada jer ako opet odem sama nebu dobro, netko me mora zaustaviti 😂😂😂
    Gonal krevetic, soba su waaaaauuuuu predivnoo 😍😍😍

21. Svibanj 2020. 09:34

Marta14 i ja bi pricala o glupostima, tj jesam tih 4 tjedna sto sam se u cijeloj trudnoci osjecala kao ja...
    Ti barem imas nekoga da te drzi (mislim na sina).
    Ne znam sto mi bilo koji doktor moze rec, a da vec ne znam i da mi partner i prijateljice nisu rekle (fokusiraj se na pozitivno, budi optimisticna, misli na bebu) - sve je to super, samo ne razumiju. 
    A i ne mogu si dozvolit da mi igdje pise da sam imala psih. pomoc, privatno ne mogu platiti (dosta mi je da placam jos privatne preglede ginekologa) - a na bolovanju sam (i u ovoj prciji ti placaju bolovanje i porodiljni kak njima pase, a to sto ti na cijelu placu placas porez to nije bitno)...
    No to nebitno sad, ja imam kolko tolko pomoc, ali nema razumjevanja, toliko da sam vec polako sigurna da cemo se partner i ja razici prije nego se beba rodi (jer on misli da ja ne zelim djete, jer nisam odusevljena mucninama i svim glupostima, i jer sam sad vjerojatno na rubu zbog ovog mirovanja) - oko nas imamo par zena/mama koje su imale super trudnocu i naravno da su bile pozitivne, odusevljene i trudnice kao a plakata, i on ocekuje ocito to od mene, i samo mi govori da su zene sretne kad su trudne i da ja ne zelim djete jer se ne veselim zrtvi trudnoce i prvih godinu dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.