Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    20. Svibanj 2020. 19:19

Ja planiram da spava u kreveticu u sobi. 
    Moj nije mali da se baci iznenada i slicno, ali nije ni velik pa ga ne namjeravam usutkavati pola dana.. 

Napokon 2804
    20. Svibanj 2020. 19:39

Tejic

Napokon2804 termo carapice 3kom u paketu po 29,90kn isto tak i kapice, a kompletici su od 59,90 do 99,90 al na sve ide poput od 30, 50 ili 70% ovisno kak na koji modelic 🙂
    Lepepa jos moram u Kik, Kretex i tak 😀😀 al da tesko je odoliti i zaustaviti se 😅😅

Znaci morat cu se provozati do c&a i nadat se parkingu negdje blizu jer ako odem u njihovu garazu, vrlo lako ću ostati bez branika i poderanih felgi... A vjerojatno i glave na ramenima ako me muz dohvati 😂😂😂😂
    https://ibb.co/RhhB6mn ovo je nasa nagrada za dobar pregled, uzela sam uz to 2 bodija veličine 50 jer su mi bili toliko slatki da jednostavno nisam mogla odoliti, pa makar ih nikad ne obukao. 
    Muzev komentar je na kraju bio jel ti moras potrošiti sve novce koje imamo i prije nego se beba rodi. A ja samo na to nadodala, narucila sam kindu, madrac, plahte, set za higijenu (skarice, toplomjer, cesljic itd)... I naravno utekla u sobu 😁 sta ce on sa mnom nego sutit i radit 😁

Napokon 2804
    20. Svibanj 2020. 19:41

Marta14

Ja planiram da spava u kreveticu u sobi.
    Moj nije mali da se baci iznenada i slicno, ali nije ni velik pa ga ne namjeravam usutkavati pola dana..

Moj ce svakako ako smo kod kuce spavati u kindi i preko dana. Jedino ako se lijepo namjestimo u boravku onda cu ga ostaviti na sebi, kraj sebe.. S obzirom da je mali stancic, cut ću ga svakako bila u kuhinji ili u boravku (ako čujem muza kroz dupla zatvorena vrata kako hrce, moram cuti i bebu) 

Ledolina
    20. Svibanj 2020. 20:03

Robica vam je predivna 😍  U mom mjestu samo kik i pepco, ali nema baš neki izbor... A c&a nema nikakav izbor preko weba, tak da se i ja moram što prije uputit tamo 😀

2020
    20. Svibanj 2020. 20:54

Žene drage, jaaako mi je drago za uspješne preglede 🥰😍 robicu da ne spominjem, nabijate mi presing i počinjem sutra kupovat, jer izgleda da nam stiže mala haharica 💜😅 ali nije sto posto sigurno, pa ne smijem pretjerat sa ženskastim stvarima da se ne bi šta promijenilo! 🙉😊 A baš sam jutros sanjala da sam rodila kćer od 7kg sa kosom do ramena i svim zubima izraslim 🙈🤣 a do sad sam sanjala par puta da sam rodila sina i bila sam cijelo vrijeme uvjerena da je muško 😬
    https://ibb.co/4RjKJgq
    https://ibb.co/yfWd8z9
    Muž od početka ne želi znat spol a iza svakog pregleda me pita sto puta jel žensko. Pa sam mu rekla i presretan je 💜
    Ajme šta sam sve požderala danas, iz pekare krumpirušu i 2 čoko kroasana, cijelu pizzu u pizzeriji, banane, sladoled.... Aj fuj. I popila pivu, zamantala me, osjećala sam se u sedmom nebu 🤣 sutra samo zdravo kćeri, obećajem!! 

Demetria
    20. Svibanj 2020. 21:11

Mene evo bebita lupa na desnu stranu pa se igram s njom. Par puta lagano pritisnem pupu pa mi uzvrati s udarcima. Pokoji se vidi i na van.
    Muž je osjetio isto pod rukom.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    20. Svibanj 2020. 21:21

Cure lijepe su stvari 😍😍
    2020 bas si 👌 i krumpirusa isto, nisam ovo trebala procitat sad! Cestitam na princezici 💜💜Stizemo decke polako.. 

tashee7
    20. Svibanj 2020. 21:30

2020, baš si lijepa trudnica i čestitke na curki! i svaka čast na pivi, meni se pio somersby, čak muž dao zeleno svjetlo. natočila sam si valjda pol dcl, odma me oduzelo u nogama  nije za pohvalu, ali koliko sam prije mogla popit, ovo sad je čudo kako me odmah manta. btw, gin se ne može pokvarit, jel da? 

Marta14
    20. Svibanj 2020. 21:36

Trebat ce ti kasnije 😅

tashee7
    20. Svibanj 2020. 21:38

Marta14

Trebat ce ti kasnije 😅

znam, zato i pitam. imam 3 boce doma 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.