Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    21. Svibanj 2020. 09:44

Vita sretno i tebi i cekamo slikice i lijepe vijestii❤️❤️💖💖 ja evo jos sat vremena dosadivanja i gotoovoo 😁 popila sam otpinu secera i vode 2dl s time da je casa bila na pola puna sa secerom 🙈 nikaj strasno samo jako slatko hehe Al kazu da su oni to nasli kao alternativu da olaksaju trudnicama da ne moraju piti onu otopinu glukoze jer zenama dode jako slabo i zlo od toga a pvo isto djeluje.
    Sanja mozda ce uskoro dobiti novu posiljku robe. Ja opet kod nas u Pepcu nisam nist nasla, za curice bilo svega a za deckice baas bas nista. 

Demetria
    21. Svibanj 2020. 09:50

Mina 29

Mislim da je bilo do antibiotika..
    Već je jučer bio puno bolje.
    Glavno da je već oporuku napisao i opraštao se😂😂😂😂 velim da dragi moj.. Tebi je loše 5 sati samo… Pa umireš a ja budna cijelu noć i tetošim te..
    A meni bilo zlo mjesecima 😂i to cijele dane.. Gleda me i šuti.. 🙈😂😂😂

Aha znam kako ti je tako je i svaki muž, preživjeti će to oni.
    *
    bananaupidami ima nešto što se zove prije porođajna i poslijeporođajna depresija. Ima blagih i težih.
    Moj dobronamjerni je savjet da kontaktiraš nekoga. U vrijeme ove korone su bili objavili par telefonskih poziva za psihičke savjete.
    *
    Imam jedno glupo pitanje, štete li oni pametni fitnes satovi bebici?
    Jer mi ističe ugovor preplate i sad mi nude tri mobitela uz taj sat pa si razmišljam što ću uzeti.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Gonal
    21. Svibanj 2020. 09:52

Nama su spol rekli sa 14 tt.
    Iducu srijedu u 17 h imam pregled privatno.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Marta14
    21. Svibanj 2020. 09:58

Bananaupidami

Napokon2804 ajde da smijem u ducan, na kavu i sl… Smijem 100 m oko kuce… Do wca i do stola i to je to… U zatvoru sam.
    Ovo Vase je super, tak sam ja sve pomalo mjesec dana, pa su me svejedno osudili na krevet :(

Ne znam, ako imas mogucnost mozes se pozabaviti online shoppingom.. Nije isto kao kad ides po ducanima ali barem se nesto desava..mozda te male stvarcice oko tebe poprave raspolozenje.. 

• ela32
    21. Svibanj 2020. 10:08

Cure prekrasne ste i vi i sve stvarcice koje ste kupile! Ja nisam jos nista kupila, pa mi je bas zao..morat cu uskoro poharat trgovine!! Sretno svima na pregledima danas, ja svoj imam isto danas u 4, ne mogu docekati! Cekam jos jednu potvrdu da je curica! 
    Ne pisem bas cesto, uz troje djece ne stignem bas al citam vas stalno!

nada23
    21. Svibanj 2020. 10:36

Hvala curee. 😊 Sada čekamo sljedeći pregled 19.6. Mislim da ću tada i ja pomalo početi sa shoppingom za bebu. Još uvijek nemam ništa.
    Gonal prekrasan je krevetić! 🤗 I ja ću vjerojatno uzeti sličan. Bitno mi je da je na kotačiće da ga lako mogu pomicati. 
    2020 Čestitam na urednom pregledu i na curici! 🌸🥳 Trudnoća ti baš dobro stoji! 😍👌
    Spol sam saznala na pregledu u 16.tt. Mali dečko se odmah odlučio pokazati. 😊
    ...
    *** Sretno svima vama koje imate danas preglede!*** 🍀🍀🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

2020
    21. Svibanj 2020. 10:39

Žene hvala na lijepim riječima, sretno svima  na pregledima danas!! 🍀🍀
    Bananaupidami vjerujem da te ništa ne može oraspoložit jer zamišljaš normalnu trudnoću, i čini ti se vječnost kad ležiš. I ja sam morala strogo mirovat na početku jer mi je radi silnih hormona za IVF svaki jajnik bio prepun cista i  duplo veći od maternice. Krevet-Wc. Svaki dan prijateljice i kolegice s posla dolazile su mi kuhati i čistiti, a osjećaj bespomoćnosti ubijao me. Poslije sam vidjela da nije tako loše,bitno da je beba u redu a ja sa se pomirila sa situacijom. Pogledala sam puno serija i filmova koje nikad nisam stigla, naoružala se knjigama, učila o trudnoći na internetu... Poslije se kod mene to smirilo i ja sad smijem sve normalno, ali deprimirale su me misli da ću cijelu trudnoću ležat- nisam ni ja taj tip osobe! Ne znam jel kod tebe postoji mogućnost da se vrati na normalno?
    Ali promisli samo koliko ćeš "žrtve" kroz život proći za to dijete ❣️ - ležanje je ništa!!
    Drži se i ispucaj se makar ovdje ako nemaš gdje. 

Skakavac
    21. Svibanj 2020. 10:49

Jutro zene :) sritno svima na pregledima 😌💓
    Cestitke Mana_Mare na velikih 27 tjedana, mi se pratimo u tjedan dana.. Četvrtak je nas dan punih tjedana 🤗💃
    Demetria zeno kod mene ista stvar s robon. Jucer isli do trg centra, a splićanke tip top, sve znas :D iden i ja ka pogledat koju haljinu i sandale.. Ma džaba, odustala jer ne smin probat a volje za povrat neman. Nadoc cemo ne brinem ja 🤭😅
    Bananaupidami slazen se s curama. Nemali broj trudnica prolazi kroz vrtuljak emocija. Nisi prva od koje sam to cula. Kod mene npr bude ogromnih promjena raspoloženja ali ih nekako balansiram. Sve smo drugacije. Skrenula bi pozornost na strucnu pomoc u vidu psihologa a ne psihijatra. Rekli su nam jednom na faksu, psihijatar za bolesne a psiholog za zdrave s manjim posteskocama i problemima u rjesavanju. Kako su cure i na pisale, puno je bilo brojeva za psihološku pomoc, pronaći broj i obrati se. Anonimno je i niko te nece sudit, dapace dobit ces savjet i objektivan stav. Zaj mi je procitat da uopce postoji opcija da se razides s partnerom radi situacije u kojoj se nalazis. Pomozi sebi pa tek onda drugima oko sebe da razumiju kakve promjene dozivljavas iz dana u dan. Po svemu sta pises, optimistična san i zelin ti uspjeh u savladavanju ovih prepreka. Nije sve sunce i cviće, ljudi su razlicitog senzibiliteta a malo se tome daje na znacaju. Cupaj se svaki dan ispocetka koliko god mozes, svaki dan ispocetka. 

Demetria
    21. Svibanj 2020. 10:54

Gonal

Curke krevetic je stigao pa se buduci tata uhvatio posla i sastavio ga. Morali smo staviti baldahin da uziva u pogledu.
    Zalijepili smo i naljepnice na zid da nam ambijent bude puniji.
    Komodicu smo isto sastavili i slozila sam stvarcice unutra.
    Krepana sam i ledja me bole a bome ni crijeva nisu kako treba. Sad magnezij i u lezeci polozaj.
    Evo par slicica:
    https://ibb.co/3zxM4Xb
    https://ibb.co/Dk7YSYy
    https://ibb.co/nrDjThD

Bi li mi mogla reći koja je visina od poda do spuštene stranice? To me baš zanima jer planiram isti krevetic i staviti do našeg. S kotacicima hvala

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

21. Svibanj 2020. 10:55

Demetria - hvala, znam, no nisam nikad sama doma da mogu pricat (partner i dalje radi od doma)... A i moram pazit da se nigdje ne zapise ine sazna, jer se mi raspadamo zbog trudnoce i ne zelim ako dode do razgovora o skrbnistvu da mi to predbacuju (ruzno zvuci, ali eto nije lijepo).
    Ps partner se trudi, ali ne razumije i mislim da se ne zna nosit sa situacijom plus ne zna nis o trudnoci i bebama, tako da bi i s normalnom trudnocom bilo izazova (tjerala sam ga da se informira prije, ali sam ja bila control frik... E sad je raspad sistema) a najgore od svega ima stvorenu sliku kak bi trudnoca trebala izgledat... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.