Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    20. Svibanj 2020. 23:01

Gonal sve je savrseno, prava pinky fantazija
    Teica molim te reci gdje si kupila kompletice bodi i hlacice bez stopala? Super su
    Jesi li ti iz Cakovca? Ako jesi mozes mi napravit malu uslugu kad budes isla u Medimurku iduci put?
    2020 zeno ti si avion 
    Napokon slobodno navali na C&A imaju super bodice ali one sto su 5 ili 3 komada u pakiranju, bas lijep debeli pamuk, trpe puno pranja, cak su bolji od onih iz H&M a osobito za razdoblje kad ce jedan broj nosit dugo
    Dinosaurus bas dobro pitanje, ja sam mislila da beba odmara u kosari kolica ili cu joj napraviti kutak na kutnoj, al ko sto kazes to je malo nesigurno 

Hip_Hopsica
    20. Svibanj 2020. 23:04

SmileA

Hip_Hopsica

Napokon, super za pregled… prekrasno. Uživaj sad.
    Ja čekam rezultate Nifty, već sam 10x danas refresh-ala gmail… heheheh uf..
    Hip_Hopsica vjerujem ti da jedva cekas, kao sto sam vec ranije spomenula nas su bas iznenadili sa brzinom, tako da nisam bila vec tih prvih dana u tolikom iscekivanju, ali vjerujem da bi poznavajuci sebe da je proslo 6 dana vec heklala od nervoze…Koliko ti sad dana cekas?

Meni je danas 6 dana od kad sam napravila Nifty... štrikanje je počelo. .. heheh

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

teica30
    20. Svibanj 2020. 23:23

Ninche, ja sam ti iz OS, ako ti mogu tu kako pomoći rado... Uzela sam bodije i hlacice u takko-u, a haljina i hlačice su iz h&m 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ninche9
    20. Svibanj 2020. 23:40

Teica stvarno je preljepo nisam ni znala da Takko ina tako lijepe stvari. 
    Mislim da je onda Tejic iz Cakovca? 

teica30
    20. Svibanj 2020. 23:46

Ninche9

Teica stvarno je preljepo nisam ni znala da Takko ina tako lijepe stvari.
    Mislim da je onda Tejic iz Cakovca?

I ja mislim, barem sam tako shvatila ... 
    I ja sam se iznenadila, a cine mi se i kvalitetni, ali za cijenu koju sam platila da se i raspadnu nakon jednog pranja neće mi biti zao 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Mina 29
    21. Svibanj 2020. 00:38

Opet nesanica.. Spavala sam dobro možda 10-tak dana.. I sad opet nikako zaspati... Užas.bit će on ak zaspim do 3.. A i kad zaspim budim se xy puta...
    Počet ću piti normabele pred spavanje samo da odspavam koju noć.. 😬

Demetria
    21. Svibanj 2020. 06:45

Mina 29

Opet nesanica.. Spavala sam dobro možda 10-tak dana.. I sad opet nikako zaspati… Užas.bit će on ak zaspim do 3.. A i kad zaspim budim se xy puta…
    Počet ću piti normabele pred spavanje samo da odspavam koju noć.. 😬

Je ti muž bolje? Nije viroza?
    Stvarcice su vam prekrasne, ja ću danas kriškom otići u c&a ne mogu pored sile vaše robice čekati kraj idućeg mjeseca. S jednim body ću biti zadovoljnija.
    Hip_hopsica sretno držimo fige :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    21. Svibanj 2020. 07:27

Dobro jutro cure ☕️☕️Sva sam uzbudjena nakon mjesec dana idem na pregled u 10h mi je🙈🙈malo nervoza mi je ali nadam se da je sve uredu.   

2020
    Izgledas divno❤️❤️Kao i tvoja mala princeza🌸🌸🌸
    Tejic sretno ti danas na mjerenje secera 🌞🌞🌞
    🌸🥰🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    21. Svibanj 2020. 07:28

Hip-Hopsica 
    Bice sve to super 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    21. Svibanj 2020. 07:32

Kolica pa šta ti ja znam jesu teška, meni su sva ta kolica izgledala dosta slično 🙈 obratila sam pažnju i na cybex balios s jer ih svi hvale....nisu mi ni ona losa, ali ova bebetto su mi se činila stabilnija i bila su mi ljepša 😂. Ali meni stvarno nije bila stavka kod kolica težina (neću ih nositi na kat kuće), mjesta koliko zauzimaju jer ga imam...a jaje njihovo mi je lakše od svih jaja kaj sam probala podići...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.