Cure moje,da van se i mi javimo. U sridu u 1 ujutro na svit je stiga naš mali dječak, 3700grama i 50 cm. Zavrsili smo na carskon tako da jos uvik dolazin sebi.
Priču o porodu cu objavit ovih dana. I da,za one koje tek ceka porod u Splitu,samo opusteno. Ja san se strasno bojala, a svi su bili odlicni,od prvog do zadnjeg.
Cestitam!! Zelim vam srece i zdravlja, da se sto prije oporavis i odmoris! 😘💝
Happymom, čestitam! 🎉
*
Pričanje o traumatičnim porodima - svima možeš, ali trudnici nemoj. Ako joj ta priča neće pomoći, čemu to? Nitko ne zna kakav će im porod biti, nema mi smisla traumatizirati druge žene.
Bosco, mi svog ne budimo jer gospodin zasad ne spava duže od 4 sata po noći 😄. Doduše, ne znam kak bi mi sise izdržale da duže spava, po noći se baš napune. Po danu smo budili ako bi spavao 2,5h zbog žutice (ali to nismo često morali)
Banana, možda je malo duži skok u razvoju 😂, mi čekamo ovaj koji treba doći za 3. tjedan 😪.
2020 satima je dojila?Ja bas cijeli dan danas u placu, bas sam iscrpljena.. Samo je na sisi..Bilo bi mi ok ali imam i sina, i nemam uopce vremena za njega zbog toga 😔
Da, nekad, evo npr danas, sisa i zaspe mi na sisi i cim ju spustim plače pa ju opet stavim i tako stalno 😅 satima je na meni.. nije joj samo do hrane nego se ne bi odvajala
Happymom cestitam od srca ❤️❤️ Lijepo je cuti da je porod u Splitu prosao u dobrom tonu i da saljes pozitivnu vibru ❤️
Happymom čestitke na malenom dečkiću, neka vam je sretno i da uživate što više sada u maženju, skupljanju grama i što prije se oporavite od poroda!
E sad, mi smo danas odlučili nakon ručka ići malo u šetnju, nekih 3 km laganini ritam. Sve bilo ok, samo sad osjetim neka lagana zatezanja u trbuhu oko pupka i nekakvu mučninu osjećam, a malac je ful miran par puta se promeškoljio i to je to. Dali je koja imala nešto slično da ne dižem paniku bezveze? Pokušat ću ga malo aktivirat sa nečim slatkim da vidim kako će reagirati, samo se nadam da neću izbaciti sve šta pojedem jer trenutno mi nije ni do jela, ni do pića.
Mozda si se malo preforsirala... ne znam, ali moj se isto nekak umirio tak da razumijem brigu... ali znalo me zatezati oko pupka i tad me i svrbio trbuh za poluditi... probaj sa slatkim... idem i ja svom dat da ga pomaknem, bas se umirio😧
Happymom čestitke na malenom dečkiću, neka vam je sretno i da uživate što više sada u maženju, skupljanju grama i što prije se oporavite od poroda!
E sad, mi smo danas odlučili nakon ručka ići malo u šetnju, nekih 3 km laganini ritam. Sve bilo ok, samo sad osjetim neka lagana zatezanja u trbuhu oko pupka i nekakvu mučninu osjećam, a malac je ful miran par puta se promeškoljio i to je to. Dali je koja imala nešto slično da ne dižem paniku bezveze? Pokušat ću ga malo aktivirat sa nečim slatkim da vidim kako će reagirati, samo se nadam da neću izbaciti sve šta pojedem jer trenutno mi nije ni do jela, ni do pića.
Mozda si se malo preforsirala… ne znam, ali moj se isto nekak umirio tak da razumijem brigu… ali znalo me zatezati oko pupka i tad me i svrbio trbuh za poluditi… probaj sa slatkim… idem i ja svom dat da ga pomaknem, bas se umirio😧
Slična situacija kod mene nakon dužeg hodanja/setanja/stajanja. Ali ta probadanja i bolove imam neovisno o tome.
Cura se isto dosta primirila, lagani pokreti, odnosno premještanje bude, a kad počne udarati boli nekad do suza.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Zumama ne svrbi me trbuh, nije dosad nikada samo mi sve napeto i svakih pola minute me žigne s lijeve strane pa preko pupka. Sad je bolje, popila čašu kraša i probudio se(udarao tako jako da me baš zabolilo samo da mi dokaže da je bio uspavan, sve je ok sada) 😌. Volim kad je hiperaktivan, čim se 2-3 sata umiri odmah mi frka ali mora i on nekad odmorit. Samo mi baš bila čudna ta zatezanja i osjećaj mučnine, to mi dosad bilo samo jednom prije nekih mjesec dana(kad sam se pretrpala graha🙈). Uglavnom sutra preskačem šetnju, imamo na rasporedu čišćenje kuće za vikend i sastavljanje kolica.
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji