Hvala cure… Bas jutros gledam trbuh, spustio se naocigled u zadnja dva dana, a bome ju tako i osjetim…
Žurim na pregled, tata nas već čeka tamo… Nadam se samo da neću opet provesti sate čekajući 😁..
Javim se poslije 😁
Sretno 🤞🤞🤞❤️
Dinosaurus spavao je po 15-20 minuta ako se to može nazvati spavanjem 😂 mi smo se zezali da mu je to power nap, taman da nas drži na oprezu cijeli dan haha a inače dok je budan promatra oko sebe, nije zahtjevan osim što ga obavezno moramo nositi na rukama...
I naravno ima povremene napade nervoze pa cendra 🙈
Tejic ovo sa spavanjem i papanjem identično kao kod nas, više ne znam jel to skok pa će proći ili što, uglavnom ludi smo već 😅
Danas smo isprobali klokanicu ali frajer ne želi unutra biti, ne pase mu.... Probat ćemo ponovo 🤞🏼
Hvala cure… Bas jutros gledam trbuh, spustio se naocigled u zadnja dva dana, a bome ju tako i osjetim…
Žurim na pregled, tata nas već čeka tamo… Nadam se samo da neću opet provesti sate čekajući 😁..
Javim se poslije 😁
Teica, sretno 🤞
A propo pregleda ja sam jucer popi..ila. Dosli u 9.30, dali nam sobu (njima su radjaone zasebne), uradili ctg, tlak, urin, krv do 10.30 I kazu cekamo za uzv moju Dr, inace profesoricu, jer je na carskom. No problemo, tako cekamo do podne, do 13 , 14h, tada veli sestra zavrsila s operacijama sad ce vas sigurno vidjet. Jos 40min nis. Ja zovem sestre vec polu-neuroticna i pregladnila a ona veli doci ce on - wtf koji on, cekamo nju- profesoricu 6 sati. Dolazi asistent poslije 15h, veli on ce radit uzv... Cure, ja sam mu prvo rekla da ne, on nece raditi nista jer on moj slucaj ne pozna, a onda sam sasula svo ludilo njemu u facu 20min. Veli on ne zna sto je poslo krivo, bili su u sali, puno operacija, blabla. Zahtijevala sam starijeg specijalistu I nadredjenog za smjenu da dodje, znam je otkad sam bila hospitalizirana. Ona isto sokirana, veli imas pravo se derat, ona ce ovo prijaviti.
Na koncu uradimo za 10min sto smo I trebali samo 5 sati ranije. Bogu i Bogorodici hvala bebica ok, skoro 2500g, sav I dalje drzi. Sljedeci tjedan skidanje serklaza I drzat ce me na promatranju taj dan.
A ja sam zahvalna na ovom cudu I ulasku u visoke tjedne, ali sam prsla jucer kao prenapuhsni balun. Ono kad I places I urlas u isto vrijeme, a tko zna zbog cega sve.
Kapiram da sam sad divlja zena iz "nezapadnog" dijela EU🤷♀️ A ono j..e mi se, jos cu da ihnazovem danas da se profesorica javi I potvrdi plan.
Isuse, jos sam ka ludak 🤯 I znam da se to kod nas desava, ali ovdje ne I ne moze da bude za silne novce koje placamo. Dosli u 9.30, izasli u 17h za nesto sto traje ukupno uru.
Sorry curke, ovo sam morala ispuha
Hello svima.
Procitala i zaboravila imena...
Svim curama koje su rodile cestitam i zelim sve naj naj!!! 😍😊😘🤗
.
Pelene pampers premium care i baby love - zasad su i jedne i druge super i promoce samo ako bas ne promijenim duze vremena.
Spavanje rekli na bok i mijenjat bok, a moje dete voli na ledima, pa kombiniramo...
I spava kak se njemu hoce, po noci ok svaka cca 2-4 sata se budi (nekad i duze odkrmi), a po danu inace po 2 sata, a zadnjih par dana 10 - 45 min, ovaj skok me skoro ubio (noc spava, dan nemoguc)...
Osip nemamo, al je patronazna rekla debelo mazati kremu, i cim vidim malo crveno namazati s bepantrn masti... Tak radim i zasad je super
Duda varalica ko da mu govno dam, nema sanse... Tak da cemo bez nje (ovak i onak sam ju kupila samo za rezervu i u stvari mu ju ne zelim dat)
Bocica borimo se s prihvacanjem bocice, mora bit jako gladan da ju uzme, koristimo ju kad ja moram ic nes obavit, da mu muz moze dat jest, al to su borbe, tak da zadnjih par dana treniramo 1-2 put dnevno hranjenje na bocu - cica mu je sve!
Znatizeljna beba on sve gleda, zuji okolo, stalno bi bio u akciji, mislim super, al jos je mali (7 tjedana)... Imamo pregled skoro pa cu vidjet s pedijatricom dal je ok da je tolko budan ili moramo smislit nes...
Uspavljivanje e s tim muku mucimo, cak dode do faze premorenosti i onda je borba (ponekad ne pomaze ni bijeli sum, ni nunanje, ni pjevanje, ni lezanje uz cicu, nis), od prvog dana nije u tisini prek dana, tak da ga navikavam na zvukove, al cak i kad je skroz tisina ne pomazr... Imate kakav savijet?
Bol u zdjelici/preponama evo nakon carskog mene bole prepone?! Mislim da mi je to od mirovanja... Al iritira
Lohije nakon kolko su vam skroz prestale? Ja na 7 tjedana i to jos tu i tam kapne, a ponekad se izlije ko da je 2 dan menstruacije?! (na pregledu je dr rekla da je sve ok)
.
Valjda sam sve skomentirala, nemam pojma.
Ugl. Sretno svima na pregledima, porodima i s bebama 😘
A i sve slikice i vi ste predivne, i bebaci i oprema ma sve 😍
Dobro jutro, Banana, hvala za detalje, ovo sve vrijedi nama sto vas pratimo s terminima 👍 Ti se snalazis top- respect 🙌
Unakit pa nakon svega sto si prosla normalno je da puknes jednom, pogotovo jer su u krivu.. Nitko ne bi trebao toliko cekati a pogotovo ne netko tko ima probleme..
Slike su vam super i sretno svima na pregledima 🍀
Evo nas s pregleda... Ctg super, trudova nema. Uzeli mi bris i to je to ...
Izvadila krv za anesteziologa zbog epi, da imam sve spremno za svaki slučaj i idući pregled za tjedan dana... Nije ona mene uopće gledala jesam otvorena ili ne 🤨, ne znam jesam ja trebala sta pitati ili kako ... Ali eto 😁.
Pitala ju za prenatal, s obzirom da mi je užasno od njih muka i žgaravica, kaže da nema potrebe to više piti...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Jako sam puno loših iskustava cula za pampers, ali ovaj moj navalio da to kupimo, tak da sad imam 3 paketa, sreća pa se brzo troše 😆. Uzela sam i dva paketa teta Violeta, jer mi jako puno ljudi kaže da su zadoovljni a njima, a šogorica mi kaže da su njoj najbolje iz Müller-a.
Unakit tako nekako sam ja prošla na prošlom pregledu. Uredno se naručila, došla desetak min prije svog termina, i sjedila, i sjedila i sjedila... Svi poslije mene došli i otišli, da mi meni sestra nadobudno rekla pa kad niste bilo naručeni... Ja poludjela. I onda se ispričavala, sve obilazi oko mene... Ma mislim si sad ti je kasno, kad sam provela 4 sata sjedeći na toj plastici ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji