Happymom cestitaaam od srcaa ❤❤🍀🐞
Dinosaurus mi imamo Joie ljulju s nosiljkom al nekak mu je nestabilna glavica u tome, barem do sad bila..hocu da jos malo ocvrsne da mu glavica normalno stoji. Djeluje mi da mu je prestrmi nagib iako ima umatak za novorodence i onda mu glavica bradom onak dotice prsa il rame ak je u stranu *neznam kak da objasnim 😀 pokusala sam jos neki mali jastucic ubaciti da ublazim nagib al onda ga ne mogu zakopcati pa me strah da ne odklizi dolje. Pokusala sam ga svega par puta stavit unutra al na kratko i nije bio nesto ekstra zadovoljan, nadam da samo iz razloga jer mu je bilo neudobno i da ce se to promjeniti🙈🙈😂
Plavo_nebo, Bosco i ZuMama, zanima me sta se radi u Vinogradskoj u TA? (Ctg,uzv i vaginalni pregled)? Sutra idem prvi put pa da znam sta me ceka..malo se iskreno bojim vaginalnog pregleda, imam traume od prijasnjih krvarenja, hodarenja po hitnoj, cackanja po meni sto i jedan put, i pobacaja, pa se bojim da ce ovo isto nesto bolit i bit nelagodno?
Mislim znam moram odradit sta god da je ali mozda da se malo psihicki pripremim🤗
Ja sam prvi put narucena bila samo na ultrazvuk jer su sumnjali na zastoj u razvoju, odkad je otkrila da je s bebom sve okej, imam svaki put pregled, a ultrazvuk po potrebi, ctg tek od sljedeceg tjedna. Meni je uvijek ista doktorica na pregledu i iskreno mogu rec da me nista ne boli, puno je njeznija od mog doktora. Ja nikad ne krvarim poslje pregleda. To je bar moje iskustvo, ali sve ovisi od osobe. Neke cure su mi rekle da njih boli, ali su one bile otvorene, pa sad neznam dal ima veze 🤷♀️
Bosco hvala ti! Nadam se da bude sve ok🙏😃javim se sta sam obavila 😘
🌈💙👣🙏
Dinosaurus mi imamo Joie ljulju s nosiljkom al nekak mu je nestabilna glavica u tome, barem do sad bila..hocu da jos malo ocvrsne da mu glavica normalno stoji. Djeluje mi da mu je prestrmi nagib iako ima umatak za novorodence i onda mu glavica bradom onak dotice prsa il rame ak je u stranu *neznam kak da objasnim 😀 pokusala sam jos neki mali jastucic ubaciti da ublazim nagib al onda ga ne mogu zakopcati pa me strah da ne odklizi dolje. Pokusala sam ga svega par puta stavit unutra al na kratko i nije bio nesto ekstra zadovoljan, nadam da samo iz razloga jer mu je bilo neudobno i da ce se to promjeniti🙈🙈😂
Bas sam i ja razmisljala o joie. Koji je model kod vas? Ajme nekako mi se ne da trosit novce na to a na kraju ona ne bude tila bit u tome uopce 🤯 nisam pametna..
Bas sam i ja razmisljala o joie. Koji je model kod vas? Ajme nekako mi se ne da trosit novce na to a na kraju ona ne bude tila bit u tome uopce 🤯 nisam pametna..
Dinosaurus mi imamo Joie Serina 2u1. Tog se i ja pribojavam, mi smo dobili na poklon od muzevih roditelja al opet nije bilo za badava, nadam se da ce se priviknuti.
Prije par dana sam kupila nosiljku Ergobaby omni 360 isto je bila skup pun k*** da izvines na izrazu i jucer ga probam staviti prvi put na sebe i nismo se bas proslavili. I opet se nadam da mu samo treba malo da se privikne 🙄🙄
Sto se tiče udaranja ponekad bi plakala koliko udari … Još nekako po danu i ajde, ali noć mi je grozna, i to najčešće oko 5 ujutro i onda gotovo spavanje …
Ali sve ce mi to uskoro faliti …
Joj cure moram vam priznati da me skroz strah kako cu ja nju dijeliti sa drugima… Inače sam dosta "posesivna" kad je u pitanji nešto moje, i bas me strah toga kad se rodi … Evo do te mjere da se brinem sta ako budem morala ići na carski pa bude u općoj i onda nju muž i mama vide prije mene … Eto znam da nisam bas normalna, ali tako je kako je … Tko prizna pola mu se prašta, ne?
Jel ima koja nova mama savjet?
I ja sam takva. Nemam ti savjet nikakav jer ga i sama nevoljko dajem drugima u ruke (a nije ga primio niko osim najuže familije). Ili dok mu neko u tepanju veli "moj" 😳😠
Kupila sam maramu prvenstveno s tom namjerom, da drugi ne mogu do njega 🙈 priznajem.
Ne opterećujem se s tim, mislim da je normalno tak se osjećati.
.
Sretno na pregledima, ima koga da se trudi danas? 🤭
Jučer smo se uspjeli izvesti u shopping. C&a napokon ima neke stvari pa sam uzela malo robice, već 62 nosi. Za cure je puno veći izbor 😒 u dm-ovoj knjižici pogodnosti u paketu za bebe je i kupon za jedan artikl iz c&a -50% pa sam mu uzela toplu vreću za spavanje.
Uzela sam i bočicu tommee tippee anti-colic, 0+.
Imam i aventovu anti kolik i twistshake. Twistshake ide lijepo sporo, ove dvije cure da mu sve kroz kut usana izađe 😒 koje su vama flašice po volji?
Jučer smo se uspjeli izvesti u shopping. C&a napokon ima neke stvari pa sam uzela malo robice, već 62 nosi. Za cure je puno veći izbor 😒 u dm-ovoj knjižici pogodnosti u paketu za bebe je i kupon za jedan artikl iz c&a -50% pa sam mu uzela toplu vreću za spavanje.
Uzela sam i bočicu tommee tippee anti-colic, 0+.
Imam i aventovu anti kolik i twistshake. Twistshake ide lijepo sporo, ove dvije cure da mu sve kroz kut usana izađe 😒 koje su vama flašice po volji?
Robica je prekrasna 😍😍😍😍😍😍 mi imamo nuk i mam bocicu i obje su nam dobre. I mam dudice
Bas sam i ja razmisljala o joie. Koji je model kod vas? Ajme nekako mi se ne da trosit novce na to a na kraju ona ne bude tila bit u tome uopce 🤯 nisam pametna..Dinosaurus mi imamo Joie Serina 2u1. Tog se i ja pribojavam, mi smo dobili na poklon od muzevih roditelja al opet nije bilo za badava, nadam se da ce se priviknuti.
Prije par dana sam kupila nosiljku Ergobaby omni 360 isto je bila skup pun k*** da izvines na izrazu i jucer ga probam staviti prvi put na sebe i nismo se bas proslavili. I opet se nadam da mu samo treba malo da se privikne 🙄🙄
Nemoj se obeshrabrit. Tako je i kod nas bilo. Cim bi sina stavila u maramu/nosiljku odma bi se poceo bunit ali cim bi izisli vani na zrak zaspa bi za 5min. Probaj sljedeci put odmah izic malo ispred kuce i prosetat samo da ste na zraku. Kod tih ljulja mi je jos gore jer imaju ogranicenje do kad se mogu koristit pa mi i to presing stvara 😁
Sanja moj svekar i dan danas kad vidi svog unuka kaze "to je dida rodio". Malo je rec da mi se kosa digne na glavi. Sva srica pa ga ne vidja bas cesto 😁
Dinosaurus- “to je dida rodio”?? Isuse, muka mi je.. što sam više trudna imam manje živaca za takve izjave. Sad kad sam pred kraj trudnoce bombardiraju me sa savjetima/upitima/prijedlozima tipa jesi nabavila izdajalicu, dojit moras, a di ces kupati bebu kad ti je wc tako mali, jao navikni se da ce ti od sada kuca biti neuredna, spavaj sad koliko god mozes jer iduce 2 godine nema spavanja, itd., itd.
Umjesto da te ohrabre oni samo “siju” nekakav strah.
Dinosaurus- “to je dida rodio”?? Isuse, muka mi je.. što sam više trudna imam manje živaca za takve izjave. Sad kad sam pred kraj trudnoce bombardiraju me sa savjetima/upitima/prijedlozima tipa jesi nabavila izdajalicu, dojit moras, a di ces kupati bebu kad ti je wc tako mali, jao navikni se da ce ti od sada kuca biti neuredna, spavaj sad koliko god mozes jer iduce 2 godine nema spavanja, itd., itd.
Umjesto da te ohrabre oni samo “siju” nekakav strah.
Ah to je samo jedan od njegovih bisera... Cesto je ponavlja mom muzu tj svom sinu jel, "da sam ja zna tako ka ti kuvat i sve, nikad se ne bi zenio" ili ispred mojih roditelja "kakvi su oni ti si jos dobro ispala" i takoo... Kao sve je to sala. Ma daj me nemoj j*. Ocigledno zbog takvih izjava i jos puno toga nismo bas u nekim odnosima.
Sortiraj odgovore
Najstariji