Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    08. Listopad 2020. 19:38

Happymom cestitam!😃🌹Bebici sretno i bezbrizno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak!🤗🥰Drago mi je da imas pozitivno iskustvo!👍

🌈💙👣🙏

• SmileA
    08. Listopad 2020. 19:41

Plavo_nebo, Bosco i ZuMama, zanima me sta se radi u Vinogradskoj u TA? (Ctg,uzv i vaginalni pregled)? Sutra idem prvi put pa da znam sta me ceka..malo se iskreno bojim vaginalnog pregleda, imam traume od prijasnjih krvarenja, hodarenja po hitnoj, cackanja po meni sto i jedan put, i pobacaja, pa se bojim da ce ovo isto nesto bolit i bit nelagodno?
    Mislim znam moram odradit sta god da je ali mozda da se malo psihicki pripremim🤗

🌈💙👣🙏

happy_m
    08. Listopad 2020. 20:08

nada23

Evo da se i ja javim… Još uvijek u jednom komadu. Danas sam imala prvi pregled u bolnici. Ctg uredan, plodna voda bistra i otvorena 1 cm. Nadam se da će se to malo ubrzati. Moram priznati, sve me više strah poroda koliko god bih htjela ostati smirena. Jučer naišla na knjigu u pdf formatu “ Bezbolni Porođaj” pa je moram pročitati prije nego krenu trudovi. 🙈 Nadam se da barem malo pomogne. 🙏
    Evo link pa bacite oko vi koje ste još u iščekivanju kao i ja. 😊
    http://www.cps.org.rs/Knjige/bezbolan_porodjaj.pdf

Evo i sličica današnje dostave koja me baš razveselila. Svi Twistshake proizvodi su sniženi 50% ( Evitas.hr). Za početak će kuhalo poslužiti kao sterilizator a kasnije za pripremu kašica… 😊

Happymom i Happy ima li kod vas novosti???

Kod mene sve po starom...sutra opet pregled, pa cu vidjet dal se mozda nesto promjenilo 🤷‍♀️😀
    Happymom cestitam od srca, sto brzi oporavak vam zelim 😘🥰
    Nada23 sad se nas dvije pratimo, valjda necemo jos dugo 😀

Dinosaurus
    08. Listopad 2020. 20:17

Happymom cestitke!! 💕🎉🎊
    Cure vidim da nas vecina nosi svoje priljepke tj da su vecinom po rukama. Ima li iko da je kupio i koristi one od nekih ljulja?? Pomaze li to ista?? Imam baby bjorn ali ona mi nije za spavanje, vise ovako kad su malo veci za sidit i gledat okolo i sl. 

plavo_nebo
    08. Listopad 2020. 20:28

SmileA svaki put ti je vaginalni pregled a ctg i uzv po potrebi kolko sam skuzila.. 

nada23
    08. Listopad 2020. 20:28

Happymom čestitam i želim vam što brži oporavak!🤗🥰🎊
    ...
    2020 hvala na ohrabrujućim riječima. 🥰
    ...
    Jasamja tebi hvala na preuzimanju liste koju je naša Demetria uvijek ažurno vodila. 😊
    ...
    Happy pratimo se nas dvije. 🤗 Baš me zanima koja će prije. 😊 Sretno sutra! 🍀🍀🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• ZuMama
    08. Listopad 2020. 20:50

plavo_nebo

SmileA svaki put ti je vaginalni pregled a ctg i uzv po potrebi kolko sam skuzila..

SmileA tocno tako, svaki put vaginalni pregled i razgovor, a ctg i uzv po potrebi. Ja prosli put imala ctg, a sad iduci put uzv a za ctg cu vidjeti. 

• ZuMama
    08. Listopad 2020. 20:55

Zojo

Zumama ne svrbi me trbuh, nije dosad nikada samo mi sve napeto i svakih pola minute me žigne s lijeve strane pa preko pupka. Sad je bolje, popila čašu kraša i probudio se(udarao tako jako da me baš zabolilo samo da mi dokaže da je bio uspavan, sve je ok sada) 😌. Volim kad je hiperaktivan, čim se 2-3 sata umiri odmah mi frka ali mora i on nekad odmorit. Samo mi baš bila čudna ta zatezanja i osjećaj mučnine, to mi dosad bilo samo jednom prije nekih mjesec dana(kad sam se pretrpala graha🙈). Uglavnom sutra preskačem šetnju, imamo na rasporedu čišćenje kuće za vikend i sastavljanje kolica.

Joj tak i ja... cim se umiri ja sam u brizi, a kad skace i lupa me onda si mislim da bi bas mogo biti malo njezniji... Ima dana kad mi je tesko i kad je jako aktivan i nemrem se namjestit nikak, spavam maltene sjedecki, a ima dana kad sam super i ko da i nisam trudna😀 npr jucer koma dan, i tlak me zezo, danas sve super ali je on miran jako pa eto opet u brizi🤦‍♀️

• SmileA
    08. Listopad 2020. 21:03

ZuMama

plavo_nebo

SmileAtocno tako, svaki put vaginalni pregled i razgovor, a ctg i uzv po potrebi. Ja prosli put imala ctg, a sad iduci put uzv a za ctg cu vidjeti.

Hvala cure!😃👍🤗

🌈💙👣🙏

tamica0002
    08. Listopad 2020. 21:17

Pozdrav cure, pitanje danas sam 37+6 i bila sam na uzvu i ctgu...sve je super, beba oko 3300, samo sto mi se povecao volumen plodne vode, prosli tjedan je AFI bio 18, sada je 24...jel tko imao takvog iskustva?? I dali ne imao kakve posljedice posto je to sve vec u terminu??

Doktor nije bio zabrinut previse, narucio me za tjedan dana i rekao da bi moglo to sve prasnuti pa da se budem u pripravnosti...hvala vam unaprijed na odgovoru...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.