Hvala cure na utjesi ... Mislim znam da cu ju morati "dati" drugima da ju nosaju ali opet... Mislim da zato navijam da dojenje uspije jer onda ce bas nekako biti vise moja ... A jesam luda hehe.
Sanja robica je krasna ... Ali ja ne smijem ni pogledati u trgovine sa dječjom robom jer evo vise nemam gdje stavljati ... 😅😆
Mi isto imamo joie serinu 2u1 i nadam se da ce ju htjeti koristiti, doduse nama ju je susjeda proslijedila jer njena cura uopce nije htjela u nju ni na 2 min. Nećaka smo stavili da isprobamo kad je bio nekih mjesec dana i skroz je uživao, i nisam primijetila da mu visi glavica ili nešto , baa je super bio namješten.
Bocice imamo jednu u rezervi dr.Browns, osobno mislim da su najbolje po pitabju grčeva, brzog papanja i ostalog 😁. Dude su nam avent
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Dinosaurus- “to je dida rodio”?? Isuse, muka mi je.. što sam više trudna imam manje živaca za takve izjave. Sad kad sam pred kraj trudnoce bombardiraju me sa savjetima/upitima/prijedlozima tipa jesi nabavila izdajalicu, dojit moras, a di ces kupati bebu kad ti je wc tako mali, jao navikni se da ce ti od sada kuca biti neuredna, spavaj sad koliko god mozes jer iduce 2 godine nema spavanja, itd., itd.
Umjesto da te ohrabre oni samo “siju” nekakav strah.
Ah to je samo jedan od njegovih bisera… Cesto je ponavlja mom muzu tj svom sinu jel, "da sam ja zna tako ka ti kuvat i sve, nikad se ne bi zenio" ili ispred mojih roditelja "kakvi su oni ti si jos dobro ispala" i takoo… Kao sve je to sala. Ma daj me nemoj j*. Ocigledno zbog takvih izjava i jos puno toga nismo bas u nekim odnosima.
Dinosaurus, ono je fakat za poslat ga u pm, ali vidis da je neki isfrustrirani lik koji uziva vrijedjat druge kao kroz salu pa ga se najbolje klonit kolko mozete. Nek se ide salit pred zrcalom.
Vitae, ja sam od pocetka reducirala kontakte jer te debilane ne mogu slusat. Svi su pametni, svi sve znaju. Netko skoro napisa svacija beba je razlicita I samo mama ce znati kako joj je I sto joj je za radit.
Curke na pregledima I na cekanju, svako dobro 🤞
Happymom, cestitamo, zelimo ti brz oporavak a tvojoj bebici zdravlje i srecu 🥰
Sanja moj svekar i dan danas kad vidi svog unuka kaze "to je dida rodio". Malo je rec da mi se kosa digne na glavi. Sva srica pa ga ne vidja bas cesto 😁
😳 krasno... 😒
Dinosaurus- “to je dida rodio”?? Isuse, muka mi je.. što sam više trudna imam manje živaca za takve izjave. Sad kad sam pred kraj trudnoce bombardiraju me sa savjetima/upitima/prijedlozima tipa jesi nabavila izdajalicu, dojit moras, a di ces kupati bebu kad ti je wc tako mali, jao navikni se da ce ti od sada kuca biti neuredna, spavaj sad koliko god mozes jer iduce 2 godine nema spavanja, itd., itd.
Umjesto da te ohrabre oni samo “siju” nekakav strah.
Ajme potpisujem ovo. I onda krenem se obranit da necu kupiti izdajalicu dok ne vidimo oce trebati i da kaj je problem da muz ode i kupi. I da necu bacit novce na nju ako mi nece trebati. Tko zna hocu li imati mlijeka ili ne, hoce li trebati izdajalica ili ne 😡😡
Onda.. svekrva se nadurila jer je htjela doc na 20 dana cim se mala rodi a mi smo rekli da ne i da dode za 2 tjedna dok se malo priviknemo i uhodamo. Eno ljuta ko pas da onda uopce nece dolazit. I da kako mi to mislimo sami...
Radije sami nego da mi netko kvoca...
E i jos obozavam kad pitaju jesmo kupili jastuk i poplun i kad krenem objasnjavat da ce mala spavati u vreci i da jastuk ne treba do 3.godine... ma sad u zadnje vrijeme kad netko pita jeste nesto kupili samo kazem da jesmo i svi sretni 😂😂
Najdraži su mi ti pametni savjeti... Pa ako cu dijete staviti da spavva golo, talo cu ga staviti. Ja sam mi mater i valjda ce se nešto i mene pitati. Isto zgražanje kad sam rekla da malu neću kupati u nikakvih šamponima barem prvih 2-3 mj... Znaci reakcija kao da sam rekla da ju nikad neću nahraniti ili presvući ili ne znam sta ...
Sad nekako na većinu stvari aamo odmahnem glavom i pustim ih sve da pričaju, i kao slažem se s njima... A ja cu daljr po svom 😆...
Cure koje ste već rodile prije i sada, kakve au vam noge sto se tiče broja cipela? Došlo hladno, imam još malo do kraja trudnoće, blesavo mi davati 400-500 kN za cipele koje imam u svom starom broju ... U svim bojama ... Jesu se vratile na staro ili ostale iste?
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure razumijem vas totalno sa tim bombardiranjem savjetima. Moji se ne mjesaju jer ni nisu tu ali zato svekar i svekrva su 3 kata iznad i u pocetku su mi dolazili svaki dan izmedu 19 i 19:30. U pocetku ajde ok al nakon 3 tjedna me vec pocelo lagano zivcirati. Muz ide 3 puta tjedno na nogomet i to u predvecernjem terminu, u svaki put kad bi njegovi dosli a njega nema doma odmah bi krenulo da kak on stalno izlazi, da to nije dobro, da mi sad navecer najvise treba da ga nikad doma nema bla bla bla i samo onda mene huskaju protiv njega, sve dok nisam popizdila i rekla da ima i on svoj zivot i da ako mene ne smeta zasto njih smeta, i kao vele da je sad tak a da cu vijdjeti kasnije reko dobro oke.
Onda pametovanja oko dojenja, mislim da sam vec pisala o tome kolko mi je svekrva zivce ispila. Pa majko sveta ak dijete ne zeli sisati okej ne zeli, zao mi je da je tak al kaj da ga pustim da gladuje sve dok ne primi sisu, pa nema sanse..bitno da on meni dobro napreduje..
Onda savjeti nemoj ga tak drzati da se podrigne moras tak i tak, nemoj ga toliko nosati i nunati kasnije ces vidjeti kad ga naviknes i kad ti postane teski i jos stotinu sitnica tipa da moramo vjezbati kukove, moram ga "uplasiti" tipa glasnim pljeskom da vidimo dal je dobar sluh itd...pa zast sam promjenILa kremu za guzu ko mi to rekao...zadt dajemo te kapi, zast ovo zast ono..a sve to kak radim, radim jer mi je pokazano u bolnici i patronazna mi pokazala tak..pa ono reko wtfff??? Ostsvite me se.. rekla sam muzu kak se ponasaju i skrenula mu pozornost i odjednom su se njihovi dolasci magicno prorijedili na svaki 3.dan recimo...al opet dodu samo na vrata ne najavljeno a nama vec lagano pocinju gosti dolaziti i sad oni sjede tam s nama i nasim frendovima...
Oprostite na dugom postu, evo ovo su neki moji jadi i morala sam se ispucati ima toga jos kaj bi mogla nabrojati 😡😤😤
I da, nosa ga na rukama ja pripremim flasicu i pruzim ruke da ga uzmem i nahranim a ona mi uzme flasicu i ona ga hoce hraniti i prvih par puta oke, a vidim da ga krivo drzi i muz i ja joj kazemo da ne tak, al ne slusa nas..sve dok joj se zadnji put nije ispovracao po njoj, jadan je bacio iz sebe sav sadrzaj bocice koji je pojeo..onda bude ona meni govorila kak trebam drzati, hraniti i podrignuti dijete...uffff
a jos gore mi je to kad mi dode pa sjedi tu 2 sata a ja hocu malog okupati nahraniti i uspavati a oni ga nosaju onda po rukama. On dreci jer je vec lagano gladan i umoran i ja napravim flasicu pa ga svekrva hrani i zaspi tak i ode kupanje i sav ritam..a sama mi govori kak moramo napraviti neki ritam. Tak da zadnji put su mi dosli, dala sam ga na ruke 15 min i u pola 8 sam rekla ajmo kupanje je na redu. Cinilo mi se da je imala malo nevoljki pogled al bas me briga. Ili kad mi dode a ja ga taman jedva uspavala i onda ona buci buci bu, oko njega i probudi ga a meni se kosa dize na glavi, i kazem da je tek zaspao da je cijeli dan nemiran al nee, ne slusa ona.
Malo sam si olaksala dusu sad, ne zamjerite mi ❤
Tejic, ti si jos u goroj poziciji jer žive u tvojoj zgradi pa su ti “bombardiranja” češće dostupna. Samo cu reci-jadna ti.. 🤣
Kad od mm dolazi familija onda ih dođe njih 6 u paketu, nema šanse da dođu dvoje po dvoje nego npr. najavi se njih dvoje ali odjednom eto horde od 6 ljudi. Osim sto je to 6 x vise zivciranja, kuca bude pretrpana pa sam jos dodatno nervozna. Od komentara i savjeta za dojenje (a nisam jos ni rodila haha) su mi najdrazi komentari zasto sam sve te GLUPOSTI za bebu kupovala, da mi pola toga nece trebati, da cu dobiti od prijatelja jos hrpu stvari, da bacam novac i sl. Užas! Samo kažem “Ja zaradila-ja potrošila” i nastade muk. 😂
Zene moje, meni je zao citati sta sve vam “savjetuju” i prigovaraju. Kod mene toga nema. Evo jucer mi dosao tata malo pomoc sa starijim (nije u vrticu ovaj tjedan zbog viroze) i bio je sat vremena, krenuo meni prigovarati da imamo previse igracaka, da ga mali ne slusa itd. Mali je u fazi s 2-3 god kad testira granice, to je normalno ponasanje i nece se magicno promijenit jer mu je deda eto jednom rekao da pokupi igracke. Na kraju sam mu samo rekla neka ide doma ako mu ne odgovara moj odgoj i da sam ga zvala za pomoc, ne za prigovaranje. Vise me nanervirao nego sto mi je pomogao. Tak da ga sad vise ne zovem, dok se sam ne sjeti ponuditi ili vidjeti unuke.
Happymom cestitke na bebici!
Sortiraj odgovore
Najstariji