Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    08. Listopad 2020. 21:19

tamica0002

Pozdrav cure, pitanje danas sam 37+6 i bila sam na uzvu i ctgu…sve je super, beba oko 3300, samo sto mi se povecao volumen plodne vode, prosli tjedan je AFI bio 18, sada je 24…jel tko imao takvog iskustva?? I dali ne imao kakve posljedice posto je to sve vec u terminu??

Doktor nije bio zabrinut previse, narucio me za tjedan dana i rekao da bi moglo to sve prasnuti pa da se budem u pripravnosti…hvala vam unaprijed na odgovoru…

I da pukne pa u terminu si. Bebica je vec dovoljno velika. Ako se doktor ne brine nemoj ni ti 🤗 

• Lullee
    08. Listopad 2020. 21:50

Happymom cestitke i sto brzi oporavak❤️🎉🤗

08. Listopad 2020. 22:25

Happymom cestitam ti!!! Zrlim tebi i benacu sve naj naj naj, brz oporavak, puno mazrnja pazenja i ljubavi!!! 😘🤗😊😍

Bosco
    08. Listopad 2020. 22:30

SmileA

Plavo_nebo, Bosco i ZuMama, zanima me sta se radi u Vinogradskoj u TA? (Ctg,uzv i vaginalni pregled)? Sutra idem prvi put pa da znam sta me ceka..malo se iskreno bojim vaginalnog pregleda, imam traume od prijasnjih krvarenja, hodarenja po hitnoj, cackanja po meni sto i jedan put, i pobacaja, pa se bojim da ce ovo isto nesto bolit i bit nelagodno?
    Mislim znam moram odradit sta god da je ali mozda da se malo psihicki pripremim🤗

Ja sam prvi put narucena bila samo na ultrazvuk jer su sumnjali na zastoj u razvoju, odkad je otkrila da je s bebom sve okej, imam svaki put pregled, a ultrazvuk po potrebi, ctg tek od sljedeceg tjedna. Meni je uvijek ista doktorica na pregledu i iskreno mogu rec da me nista ne boli, puno je njeznija od mog doktora. Ja nikad ne krvarim poslje pregleda. To je bar moje iskustvo, ali sve ovisi od osobe. Neke cure su mi rekle da njih boli, ali su one bile otvorene, pa sad neznam dal ima veze 🤷‍♀️

teica30
    08. Listopad 2020. 22:46

Sto se tiče udaranja ponekad bi plakala koliko udari ... Još nekako po danu i ajde, ali noć mi je grozna, i to najčešće oko 5 ujutro i onda gotovo spavanje ... 
    Ali sve ce mi to uskoro faliti ...
    Joj cure moram vam priznati da me skroz strah kako cu ja nju dijeliti sa drugima... Inače sam dosta "posesivna" kad je u pitanji nešto moje, i bas me strah toga kad se rodi ... Evo do te mjere da se brinem sta ako budem morala ići na carski pa bude u općoj i onda nju muž i mama vide prije mene ... Eto znam da nisam bas normalna, ali tako je kako je ... Tko prizna pola mu se prašta, ne? 
    Jel ima koja nova mama savjet? 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Ninche9
    08. Listopad 2020. 23:08

Teica u bolnici ces ju imati samo za sebe a doma ce ti biti drago da je muz uzme da se otusiras, odmoris itd. Osobito sto kazes da ti muz radi s djecom znaci nista mu to nije strano i siguran je s bebama. 
    Koma bi bilo da je nedas nikome a muz se plasi, napravila bo si medvjedu uslugu jer bi apsolutno sve bilo na tebi i kasnije.
    Marta stavi malu na cicu i legni u sinovu sobu i tamo se igrajte, tak ja radim, drukcije ne ide ponekad
    Nije lako, dvoje djece je bas dupli izazov... 

teica30
    08. Listopad 2020. 23:10

Ninche9

Teica ubolnici ces ju imati samo za sebe a doma ce ti biti drago da je muz uzme da se otusiras, odmoris itd. Osobito sto kazes da ti muz radi s djecom znaci nista mu to nije strano i siguran je s bebama.
    Koma bi bilo da je nedas nikome a muz se plasi, napravila bo si medvjedu uslugu jer bi apsolutno sve bilo na tebi i kasnije.
    Marta stavi malu na cicu i legni u sinovu sobu i tamo se igrajte, tak ja radim, drukcije ne ide ponekad
    Nije lako, dvoje djece je bas dupli izazov…

Ma čak mi nije on problem, njegova je isto koliko i moja, ali problem su mi drugi ljudi ... A opet ne mogu ju uskratiti nikome jer znam koliko ju svi jedva čekaju... Valjda ce sve to nekako sjesti na svoje, jedino mi to preostaje misliti 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Napokon 2804
    08. Listopad 2020. 23:18

teica30

Sto se tiče udaranja ponekad bi plakala koliko udari … Još nekako po danu i ajde, ali noć mi je grozna, i to najčešće oko 5 ujutro i onda gotovo spavanje …
    Ali sve ce mi to uskoro faliti …
    Joj cure moram vam priznati da me skroz strah kako cu ja nju dijeliti sa drugima… Inače sam dosta "posesivna" kad je u pitanji nešto moje, i bas me strah toga kad se rodi … Evo do te mjere da se brinem sta ako budem morala ići na carski pa bude u općoj i onda nju muž i mama vide prije mene … Eto znam da nisam bas normalna, ali tako je kako je … Tko prizna pola mu se prašta, ne?
    Jel ima koja nova mama savjet?

Moj muz je zaljubljen u malog, nonstop ga ljubi i iskreno pomalo sam ljubomorna jer ja dobijem pusu samo za laku noc, kad mu kazem daj mi pusu il ga dodem poljubiti on poljubi opet malog kao ak sam poljubio njega kao da sam poljubio tebe.. ali sto se tice sveg ostalog znaci uzme malog da se ja sredim, do podne on bude sa malim dok ja spavam pa mu da dohranu da me ne budi, a i to je vrijeme kad ne bi iscjedila iz sebe no 20 ml mlijeka... a to mi puno znaci... ostao je sa malim danas kuci sam na sat vremena dok sam ja otisla sa mamom do trgovine... ali da sam ljubomorna kad ga netko drugi drzi jesam, i ne skrivam to, a opet kad ih gledam zajedno vidim toliko ljubavi izmedu njih dvojice da bi plakala od srece... mislim tu hormoni rade cuda... opusti se, sve ce biti super, znacit ce ti to sto muz uzme bebicu... a ovo ostalo, vjeruj to je kratkotrajno, pogotovo dok su ovako mali, tu ste samo ti i muz i vecinu stvari cete zapravo i zajedno raditi... 

Zojo
    08. Listopad 2020. 23:51

Joj cure, znači ja sam baš danas pričala sa dragim da će mi falit da mi ljubi i mazi trbuh ko sad kad je malac tu... A nije da nisam imala pažnje i maženja i prije. A njegov odgovor je bio da će vjerojatno manje ljubit trbuh, ali više mene i malca i da će nam bit još ljepše nego sada jer ćemo imat našu najveću ljubav napokon pored nas... Naravno da sam se rasplakala🙉, stvarno me nekad iznenadi(još uvijek nakon 14 godina).

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

samanta_98
    08. Listopad 2020. 23:55

Uf, cure, eto i nas nakon par dana.. Baš ste puno pisale😅 Ja se i ne sjećam svega 😒🤞
    🔵
    Uglavnom, čestitam svim curama koje su rodile u međuvremenu 🥰☺️
    🔵
    Mi se snalazimo kako god možemo.. Meni su šavovi popustili i došlo je do infekcije tako da sam skroz u banani 🥴 Bolovi užasni, otišla kod svog ginekologa i kad je vidio stanje dole poludio. Sad sam na antibiotiku, ispiranje hidrogenom i hladni oblozi od rivanola. Hvala bogu pomalo ide na bolje 👏
    Dragi i mama su mi od velike pomoći. Presvuku malog, donesu mi ga i spreme za hranjenje, rade više manje sve umjesto mene samo da mi brže prođe.. 
    Uglavnom, ne želim ni jednoj od vas ovakvu muku🤞
    🔵
    Cure koje su u terminu i na čekanju, sretno vam. Neka sve brzo prođe pa da vaše male ljubavi budu s vama 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.