Hvala na odgovorima, bas me zanimalo to za budenje, vidjet cu kak ce meni doktori rec, kak ce se razvijat i tako 🙂 a vjerovatno ce se i sam budit 😅
.
Plavo_nebo. Odlicno, ja sam put prije zadnjeg bila za 40 min vani :D zadnji put je bio 1 ctg jer je na drugom krevetu lezala zena koja je dobivala infuziju, nije trudna bila, mrsava skroz, jako kratka kosa (kao kod kemoterapije) , bas mi je zao bilo, lezala je tam cijelo vrijeme dok sam bila.
.
Unakit. Ni ja ne razumijem zasto je zena imala potrebu to pricat di je trudnica. Slicna situacija.. Vec je 2 puta pored mene na pregledima jedna zena, nosi drugo dijete i drugi put mi prica kak je ona skoro umrla na zadnjem porodu, kak su je zeznuli jer su isli na indukciju pre rano.. Nije problem, ja volim sve cut, ali jedna zena do mene ju je zamolila da to vise ne prica. Cim je ta zena otisla, opet isto ona meni prica. Cijelo vrijeme: neznas ti kak to boli, ja sam 12 sati umirala za stolom, ne moze se rodit bez epiduralne 🙄 toliko je jaukala da su se svi zbrinuli da ima trudove, a zapravo joj je bilo tesko jer masku mora nosit. 🤷♀️
Cure cije bebe spavaju u odjelcu/jednodjelnoj pidzamici i vreci, sto im oblacite ispod?
Cure cije bebe spavaju u odjelcu/jednodjelnoj pidzamici i vreci, sto im oblacite ispod?
Ja svom obucem bodi i stramplice ili lagane hlacice ispod i pizdamicu, I pokriven mi je jorganom, jer nam ne radi nocu grijanje
Unakit 🤗🤗🤗🤗 hvala.. I ovo sto cure kazu, s razlogom si pukla i neka te sad jos vise maze i paze u bolnici.
A muz... Joj... I moj je imo bisera i glupih situacija i u trudnoci i sad... Mislim da su oni samo velika djeca s placom i vozackom :)
Daleko si dogurala, jos malo i uzivat ces s bebom i muzem :)
A ova druga zena, mozda nije imala losu namjeru, al da je neprimjereno... Je!
Marta - kosara lezi na tetri (onoj malo debljoj...)
Ana pozz 😊
Keksic ma i nama diktria ritam, al nekad je malo diktator 😂🤣😂🤣😂
Da izdajam se kad ocu otic nekam i da imam u frizeru (tak da svaki dan izdojim 1 obrok vise - al jako pazim da su cicke ok i da ne pretjeram zbog hiperprodukcije)... Kupila sam izdajalicu jos prije poroda(sto zbog carskog, sto jer je frendicu spasila od mastitisa, i da imam malo "slobode")... I na kraju sam se pocela izdajat u bolnici dq pratimo kolko jede i kolko dobiva na tezini... E sad vjerujem da mozes i rucno, ali kako fakat ne znam... Mislim da je najbolje da si napravis kak tebi pase :)
Bosco budenje budila sam ga na 2 sata dok nije vrati porodajnu (cca 10-12 dana) jer je imo i zuticu, nakon toga ne (osim ak moramo ic negdje u tocno vrijeme pa da ga presvucem i nahranim doma)...
Ninche koji biseri...
Napokon uvijek smo mi za sve krive (pa i kad nismo...)
Unakit dobro si postupila na pregledu. Fakat nije uredu. A sto se tice muza... jbg muski su to i ne kuze oni bas intimu ako se ne radi o njihovoj najvaznijoj stvarcici medu nogama, a za tu zenu ne znam sto bi rekla... onak...wtf??? Zakaj je to uopce govorila... ocigledno ni zene ne znaju za intimu... neka si mu stresla pa nek se zamisli malo...
Bosco ja sam isto u vinogradskoj, i svega se naslusam u onoj ambulanti. Panicno se bojim poroda i onda iz nekog razloga mi zene imaju potrebu pricati losa iskustva. To mi je tak uzas... ja i ak bi imala lose iskustvo pa isla bi utjesit zenu pred porod a ne jos vise uplasiti... bas naletim na neke posebne... a u mrtvom sam strahu od poroda...😧
Teica super da je sve ok🙂
ZuMama ja sam si bas jucer razmisljala kako uvijek zaboravim slusalice kad idem na pregled i da ih iduci put moram uzet da ne slusam gluposti u cekaoni 😂😂
Evo da se i ja javim... Još uvijek u jednom komadu. Danas sam imala prvi pregled u bolnici. Ctg uredan, plodna voda bistra i otvorena 1 cm. Nadam se da će se to malo ubrzati. Moram priznati, sve me više strah poroda koliko god bih htjela ostati smirena. Jučer naišla na knjigu u pdf formatu “ Bezbolni Porođaj” pa je moram pročitati prije nego krenu trudovi. 🙈 Nadam se da barem malo pomogne. 🙏
Evo link pa bacite oko vi koje ste još u iščekivanju kao i ja. 😊
http://www.cps.org.rs/Knjige/bezbolan_porodjaj.pdf
...
Evo i sličica današnje dostave koja me baš razveselila. Svi Twistshake proizvodi su sniženi 50% ( Evitas.hr). Za početak će kuhalo poslužiti kao sterilizator a kasnije za pripremu kašica... 😊
...
Happymom i Happy ima li kod vas novosti???
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja uopce ne palim grijanje u spavacoj, sad spava u bodiju hlacicama i vreci.. Al ako stavim dugi bodi pod pidzamu bojim se sa ce se skuhati. A kratke nemam
Cao drage mame 💗 čestitam kome nisam!! 🍀🎉🥰
Mi smo jučer bili na 1.pregledu, taman mjesec dana prošlo. Dobila 1200g, 5 cm u visinu i 4 cm opseg glave se povećao pa im čudno i moram na uzv mozga 🤷♀️ kažu možda su krivo napisali prve mjere. Ovako ništa čudno ne izgleda. Ne brinem se baš, mislim da je sve ok.
Spavanje- Moja spava u kombinezonu bez ičega ispod, ili bodi + hlačice šire, volim da joj je komotno, pokrijem dekicom. Spava i na boku i na leđima a u zadnje vrijeme ju stavim i na trbuh i to obožava, najmirnija je, valjda ima osjećaj da je meni u naručju. Nema straha da će se okrenut na facu i ugušit, kako ju stavim tako se probudi a i po danu sam to prije isprobavala i jako dobro diže i okreće glavu. Nikad ne bljuca dok spava.
**Mi se lagano pokušavamo odviknut od bočice, jer napokon su me prestale bolit bradavice, ne mogu vjerovat da ta agonija prolazi. 💪💪💪Još izgledaju užasno ali mogu podnijet dojenje koliko god treba, a nekad stvarno traje satima. Uh koji začarani krug je to bio.. Mislim da napokon imam dovoljno mlijeka, ubacim eventualno 1 bocu na dan ako me baš iscijedi do maksimuma 🙉 baš sam se zainatila
Sortiraj odgovore
Najstariji