Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    05. Listopad 2020. 15:11

Ninche9

Moj muz je malenu premotao sigurno vise puta nego ja, svaki dan ju uredi i obrise prije spavanja, pupak, kapi za oci to je sve njegovo al on to sam zeli i inzistira, a ja se posvecujem sinu koliko god mogu jer mu promjena ne pada lako i zelim da zna da ga volimo kao i prije. Nije lako razumjeti trogodisnjaka, a ne zelim da si stvori krivu sliku o situaciji. Trazi paznju na sve nacine..

Moj je malo mladji pa imam osjecaj da je zbog toga mozda maaalo lakse sta se prilagodbe tice. Ali isto trazi paznju na sve nacine. Seku je super prihvatio ali ako nju neko od nas nosi onda se mora i njega. Nekidan je uzeo dudu (svoju je bacio prije prvog rodendana) kao on ce dudat i bit beba. Puno razgovora triba, sve oni razume. Ja se isto trudim zadrzat rituale od prije i sto vise sudjelovat u aktivnostima s njim. Bit ce lakse s vrimenom..bar se nadam 😅

Zojo
    05. Listopad 2020. 15:13

Lepepa i Ivy čestitam vam na vašim bebicama, nadam se da vas nisu puno napatile, brz oporavak i puno ljubavi i zdravlja ubuduće želim vam objema i bebicama isto.
    Mi se dobro držimo, danas stigli nalazi krvi i naravno opet leukociti povišeni, željezo pijem i sad čekamo još 8 dana sljedeći pregled da vidimo šta će nam dr reći. Igramo se svaki dan, on me lupka, a ja ga mazim, pričamo sa tatom i pjevamo i tako dan po dan u iščekivanju kad ćemo se upoznati. Osjetim da se beba spustila dosta nisko, malo me prepalo jer nije još vrijeme za porod i beban je još mali ali koliko sam skužila da je normalno kod prvorotki da se spusti malo ranije. Sve nam je spremno za bolnicu i 99% stvari za po doma tako da se nadamo izgurat barem do kraja mjeseca da nam tata ne mora ranije na godišnji jer ga nema ko zamijeniti do 24. 🤞🤞Još prekosutra imam trudnički tečaj i dobijemo potvrdu i onda mirno čekamo daljnji razvoj događaja. Puse svima i sretno na pregledima i u uhodavanju sa bebicama! 🤗🤗

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• ZuMama
    05. Listopad 2020. 15:28

Unakit bas ti je slatki trbuscic... prekrasna trudnica, pesek je takoder u fotki(tako i moj uleti uvijek u kadar) preslatki🐶
    Tablete protiv bolova u bolnici daju sve kaj treba kolko sam cula. Ja sebi osobno nosim brufene u torbi jer idem na carski, planiram dojiti ali cu piti protiv bolova kolko cu trebati jer su mi rekli da je puno bolje popiti nego da mene boli i da mi bol utjece na proizvodnju mlijeka vise nego tbl protiv bolova. Ako je mama dobro i beba ce biti dobro... tako su mi rekli🤷‍♀️

Matea02
    05. Listopad 2020. 15:35

Ej cure kolko vam je uložaka poslje poroda trebalo? Spremam torbu za rodilište pa neznam koliko da ih stavim

Marta14
    05. Listopad 2020. 15:44

Kako stojite sa dojenjem u javnosti? Ja ne znam kako cu, ne djeluje mi lako 🙈

Napokon 2804
    05. Listopad 2020. 15:51

Matea02

Ej cure kolko vam je uložaka poslje poroda trebalo? Spremam torbu za rodilište pa neznam koliko da ih stavim

Meni je najgore bilo nekih 4 sata nakon poroda. Imala sam 2 velika uloska i onu kao jednokratnu nepropusnu plahtu u gacama i bilo je sve natopljeno, pogotovo ako bih se krivo pomakla otislo bi sve po krevetu. Kasnije je pocelo mi bit kao 1 i 2 dan menge... i svakako kod svakog odlaska na wc mijenjala... sad količinski ne znam koliko je bilo jer smo mi u bolnici dobili uloske, pa mi je bilo bas svejedno

keksic
    05. Listopad 2020. 16:05

Marta14

Nisam se još odvažila, ali hoću. Inače moramo izlazak tempirat po podoju, nije mi to idealno.

plavo_nebo
    05. Listopad 2020. 16:17

Cure s pregleda di ste?
    Bosco? 

Ulosci ja sam stavila paket chicco u torbu, valjda je to dovoljno? 

05. Listopad 2020. 16:31

Unakit baš si lijepa trudnica 😍🤩🥰
    Jedino kaj mi fali od trudnoće je maziti trbuščić 💞 i baš mi je lijepo vidjeti vas koje još imate svoje trbuščiće 🥰
    I moj malac danas ima neki divlji dan, samo bi papal i nikak zadovoljan, napinje se, prdi (ili ne), pa mijenjaj pelene, pa ga nosaj pa mu pjevaj pa probaj spavati pa van na zrak.. 🥴
    Kaka jednom dnevno, tekuće kašasto, zeleno s bijelim mrvicama i užasno smrdljivo. Danas smo prešli na drugu hranu pa me baš zanima kak bude sad.
    Matea ja sam u rodilištu potrošila nešto više od pola paketa. Računaj da bi trebalo svaka 3-4 sata mijenjati. Trošila sam ih i doma, sve skupa 3 paketa, super su za jače krvarenje i super je kaj su veliki, nikad ne znaš dal se bude iscijedilo prema napred ili otraga dok krene 🙈

Unakit
    05. Listopad 2020. 16:42

Marta14

Moja prijateljica nosi tetru pa prekrije bebicu I stranu na kojoj doji. Ne mogu se sjetit jesi li ti napisala da imas Ergobaby 360 omni - procitala sam da se dojenje moze obaviti u tom kenguru ali kako - to vec nisam vidjela I ne mogu zamislit kako bi uspjela izvadit cicu 🍼 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.