Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    04. Listopad 2020. 21:26

Demetria moje saučešće. Žao mi je da to moraš sad prolazit 😔 držimo 🤞 da vas što prije puste doma iz bolnice i tebe i kolegicu(zaboravila sam ime 😂)
    Bivše trudnice sve ste predivne,svaka čast 👍
    Još uvijek trudnice i vaši trbusi su predivni 😍

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    04. Listopad 2020. 21:27

I da,sve bebice su predivne 😍😍😍😍 puse svima šaljemo.
    Mi sutra imamo pregled,baš me zanima šta se događa kod nas 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Bosco
    04. Listopad 2020. 21:50

Hvala vam cure :)

Plavo_nebo.  Di si to vidjela? Odma sam muzu rekla, ali on je jako staložen, pa mi je samo rekao : dok bolnica ne veli, necemo se veselit 🙂 a znam da mu je to jedna od najvecih zelja. 🥰

Jasamja. Sretno! Ja isto sutra imam pregled ili ultrazvuk. I u dilemi sam oko brijanja 😅 neznam, meni se to cini uredno, al neznam dal bi trebalo bit ko bebina guza 🤣🤣 pardon ak netko ne voli ovakve teme 🤭

Demetria
    04. Listopad 2020. 21:57

Bosco

I u dilemi sam oko brijanja 😅 neznam, meni se to cini uredno, al neznam dal bi trebalo bit ko bebina guza 🤣🤣 pardon ak netko ne voli ovakve teme 🤭

To je i mene brinulo do 39 tjedna....sad više ne.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    04. Listopad 2020. 22:33

Bosco

Hvala vam cure :)
    .

Plavo_nebo. Di si to vidjela? Odma sam muzu rekla, ali on je jako staložen, pa mi je samo rekao : dok bolnica ne veli, necemo se veselit 🙂 a znam da mu je to jedna od najvecih zelja. 🥰
    .
    Jasamja. Sretno! Ja isto sutra imam pregled ili ultrazvuk. I u dilemi sam oko brijanja 😅 neznam, meni se to cini uredno, al neznam dal bi trebalo bit ko bebina guza 🤣🤣 pardon ak netko ne voli ovakve teme 🤭

Ja sam isla rodit sa frizurom od 3 dana, nitko nista nije rekao

04. Listopad 2020. 22:33

Hej svima. 

Demetria moja sucut. Drzi se.
    Zelim tebi i kikic da budete dobro i da vas puste kuci sto prije. I da se sto prije mazis sa svojom bebom 

Cestitam svima koje su rodile, sry nisam uspjela popamtit imena. Zelim vam sve naj naj. Uzivajte i mazite se 😘🤗🤗😍😊

Pisonja rekli prema dolje jer da ne namoci pupcanu, pa mi i dalje stavljamo prema dolje (dr nije nis rekla na pregledu). Moj se zapisa kod presvlacenja ako ne pazim... I isto zna vristat ko da ga koljem... 😏🙄🤔

Skok u razvoju prvi trajo 2 dana (onaj s 3 tjedna), ovaj jos traje 5i dan (bar mislim - 6tjedana). I kad je bas nemoguc pustim mu bijeli sum to ga smiri ili ga cak nekad stavim da lezi potrbuske na mojim prsima... A varam skokove u razvoju sa izdajalicom, da malo to ubrzam (u prvom je uspjelo, drugi mi se cini da je vise do paznje neg do mlijeka).
    .
    Setnje - secemo po svim vremenima osim kisi i orkanskom vjetru (jer je vjetar u Rijeci tesko izbjec).
    Normalno ga obucem, pokrijem i stavim ono pokrivalo kaj ide na kosaru, na dio di su noge, i onda mu skoro nis ne puse. 
    A i dete voli salabajzat okolo tak da kad nemremo u setnju postaje "nemoguc"

Tata - je super, osim kaj jos izbjegava pelene... Al morat ce i to savladat uskoro. Njih dvojca imaju neke svoje fore i povezanost i to mi je super :) i on ga moze smirit kad mene izludi nakon cijelog dana i tak...

Fotke - trudnice, bebe i mame svi predivni!!!
    Moj trbuh jos viri - opusteni 5mj trudnoce xD, noge i dupe mi nabujali zadnja 3 tj trudnoce, tak da iako svi vicu da izgledam super, izgledam si ko bumbar. Do sad nestalo cca 10 kila (dobila cca 16). Dobila zeleno svjetlo za "povratak u normalu", ali s vjezbanjem cekam do pregleda doktora u centru za rehab, vjezbanje i sl - jer sam skroz atrofirala (zbog mirovanja) + carski (mislim da nemam dijastazu, al opet) + sve moje ozljede - neke su se nazalost aktivirale od nezgodnih polozaja s bebom i toga kaj su mi svi misici propali... Al dosta secem, pa je i to nes

Ovo je kaj sam zapamtila, drzte se. 
    😘Svima

04. Listopad 2020. 22:36

Tina ajme koma ovo sa stanom. Iako nije idealno, ali ako vec standavci ne zele napravit nista, zelim vam da nadete stan. Tj da vam se sve rijesi sto bezbolnije. Sretno :)

teica30
    04. Listopad 2020. 22:39

Cure Čestitam novim mama ... 
    Slike su sve divneeee i bebice i trbusi i sve 🥰🥰🥰
    Mi smo danas imali dan u prirodi da se opustimo prije nego se u utorak nastave radovi.
    Netko je pitao Jel probadanje znam otvaranja, ne znam, ali mene isto unazad 3 dana bas jako probada, ali to je kratkotrajno, ugl u četvrtak je pregled pa cemo saznati.
    Mene vise muci sto je ova moja cura meni i dalje pod rebrima i već me to lagano izluđuje, pogotovo noću 🤯
    Demetria iskrena sućut, drži se, još malo i doci ce bebica koja ce malo olakšati bol. 
    Što se tiče strija osim po bedrima nekoliko i sa strane trbuha (koje su od samog početka trudnoće) zasad nema novih ... I neka tako i ostane 😁
    Jedva čekam već da dode kraj trudnoće i da ta mala pisulja bude s nama, ne možemo ju vise dočekati 🥰.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

samanta_98
    04. Listopad 2020. 22:44

Demetria iskrena sućut. 😔. Tebi i prijateljici kikic (ako se ne varam) želim što brži oporavak i povratak kući. 🤗

Tata i reagiranje - pa moj dragi je od samog saznanja da sam trudna bio oduševljen, a zadnjih tjedana je pričao ajde mali izlazi, dođi da te vidimo.. A upoznavanje, pa bio je oduševljen, baš su mu oči sijale 🥰😍 I primio ga je odmah u ruke, i ajme ja sam bila zaljubljena još više (samo ne znam jel u tatu ili malog 🥺🥰). A u vezi pomaganja, pa pomaže mjenjati i pelenu, i donosi sve šta treba. Nosa ga, mazi, ljulja samo da ja ne moram ustajati, pogotovo sad dok se ne oporavim. ☺️

Marta14
    04. Listopad 2020. 23:25

Dinosaurus kad si ju stavila u babybjörn?bas su 😍 i sve ostale slike trudnica i mama 👌👌Meni su skoro sve kile jos uvijek tu, ne daju se.. 
    Demetria zao mi je! Drzite se ti i kikic, jos malo je ostalo!
    Ivy cestitam 😊😊🎉

Mi u skoku.. Poludiit cu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.