Mimi 🤗Proci ce! Ja sam svoga jucer nahvalila i onda smo poceli nesto raspravljat navecer pa je poceo nabrajat sta on sve radi, ko konj, ovo ono, da je umoran...Vjerujem da tvoj kao i moj pomaze jer to stvarno zeli, ali dode im neka zuta minuta..
Mimi, Banana je u pravu, multitasking je za njih SF. Ako rade tri stvari, za njih je to dostignuce atoljeca o kome ne mogu prestat govorit. Jedino da treniras uho I mozak za selektivni prijem informacija sto je dodatni napor 😶
Curke, evo I moje zrcalske slikice, nemam vam nekih reprezentativnih ambijenata za podijelit 🤷♀️
Mimi, kao prvo oni su muški i moraju kukati 😂 kao drugo ja sam misljenje da beba ima 2 roditelja i da oboje moraju sudjelovati. Ok, tata ne moze preuzeti posao dojenja 😂 ali moze zato na pocetku preuzeti kucanske poslove i na taj nacin pomoci suprugi. Lijepo je kada tate kasnije imaju neke rituale s bebama, npr. da ih uspavljuju ili pomazu oko kupanja. Vjerujem da ce se i oni vise poistovjetiti s novom ulogom ako su ukljuceni, i zbog toga ne bi mama trebala bas sve sama odrađivati.
Unakit, super izgedaš! A stomačić je kao da si se malo više najela, preslatko!
Mimi, Banana je u pravu, multitasking je za njih SF. Ako rade tri stvari, za njih je to dostignuce atoljeca o kome ne mogu prestat govorit. Jedino da treniras uho I mozak za selektivni prijem informacija sto je dodatni napor 😶
Curke, evo I moje zrcalske slikice, nemam vam nekih reprezentativnih ambijenata za podijelit 🤷♀️
Odakle da pocnem. Pupo 🥰 a tko bi rekao da je u njemu velika beba 😍😍😍😍😍😍😍 pas 🥰🥰🥰🥰 a ormar, iskreno, zavidim ti, i ja bih takav 🤩🤩
.
Mom je vodenasta i sa nekakvom sluzi, tu i tamo je grudasta... vidjet cemo kako ce bit... evo sad je na ad-u i spava ko ljuba truba, i nije uopce bio nervozan...
Ideš.... Koja busica..tijelo je čudo. Svaka čast 💪
Tek sad vidim kak smo sve različite..
Ja ovakav trbuh imam dok nisam trudna..
Sad sam ko tenk a skoro smo iste sa terminom
Hvala curke, meni vase rijeci su kao podrska, ja sam se bas opteretila time kako nisam narasla a skori sve curke jesu i tako se lijepo slikaju. I sve se mjerim I budem razocarana ako ne vidim pomaka na skali.
Mislim da to kako kome tijelo reagira na trudnocu ima dosta veze s genetikom jer ni moja mati ni sestra se nisu ugojile vise od 5kg.
A na zalost, kad sam pocela jesti I imati nekih prohtjeva, zavrsila sam u bolnici pa se sve to nekako poremetilo od straha. Ono jela sam sve redovito I zdravo, ali sam rapidno gubila misicnu masu. Tako sad samo velim - neka bebac raste a ja cu se vec oporavit posto ona dodje 💗
Napokon, ormar je bio moj jedini uvjet kad smo gradili kucu - rekla sam muzu prioritizirajmo decenijsku bolnu tocku 😂
Unakit lajkam sve. 😊👌
Sta si sve prosla sa svojom mrvicom, i u kojem si sad tjednu, svaka cast 🍀😊
Kod nas isto skoro nakon svakog hranjenja ide kakica. Vidi s pedijatrom najbolje.
Marta stavim ju svako prijestupne u baby bjorn jer je grozna kad je budna.. Jedva ju uspijem presvuc,uvik neka dreka. Kad ju nosim onda me vecinom grebe, cupa za kosu i dere mi se u facu. Prava njezna curica 😒😅 Braco je bio tako mirna beba da mi je ovo sad pravi sok i test za zivce. 😳 Recite mi da je jos nekom tako i da vam nije svima beba cvice neko? 🤣
Mimi moj stvarno sve pomaze i uz to jos radi od kuce. Ne kuka okolo ali kuka meni. Cesto da izjave koje mozes svatit tako da misli da puno vise odraduje od mene (sto je nekad i istina) i da ja ne radim dovoljno dobro itd. Nekad ga opomenem na to, on kaze da se zeza. Otupila sam vise na to. Jednostavno ignoriram.
Moj muz je malenu premotao sigurno vise puta nego ja, svaki dan ju uredi i obrise prije spavanja, pupak, kapi za oci to je sve njegovo al on to sam zeli i inzistira, a ja se posvecujem sinu koliko god mogu jer mu promjena ne pada lako i zelim da zna da ga volimo kao i prije. Nije lako razumjeti trogodisnjaka, a ne zelim da si stvori krivu sliku o situaciji. Trazi paznju na sve nacine..
Sortiraj odgovore
Najstariji