Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    05. Listopad 2020. 09:57

Mimi 🤗Proci ce! Ja sam svoga jucer nahvalila i onda smo poceli nesto raspravljat navecer pa je poceo nabrajat sta on sve radi, ko konj, ovo ono, da je umoran...Vjerujem da tvoj kao i moj pomaze jer to stvarno zeli, ali dode im neka zuta minuta..

Unakit
    05. Listopad 2020. 10:15

Mimi, Banana je u pravu, multitasking je za njih SF. Ako rade tri stvari, za njih je to dostignuce atoljeca o kome ne mogu prestat govorit. Jedino da treniras uho I mozak za selektivni prijem informacija sto je dodatni napor 😶 
    Curke, evo I moje zrcalske slikice, nemam vam nekih reprezentativnih ambijenata za podijelit 🤷‍♀️

• vitae
    05. Listopad 2020. 10:29

Mimi, kao prvo oni su muški i moraju kukati 😂 kao drugo ja sam misljenje da beba ima 2 roditelja i da oboje moraju sudjelovati. Ok, tata ne moze preuzeti posao dojenja 😂 ali moze zato na pocetku preuzeti kucanske poslove i na taj nacin pomoci suprugi. Lijepo je kada tate kasnije imaju neke rituale s bebama, npr. da ih uspavljuju ili pomazu oko kupanja. Vjerujem da ce se i oni vise poistovjetiti s novom ulogom ako su ukljuceni, i zbog toga ne bi mama trebala bas sve sama odrađivati. 

• vitae
    05. Listopad 2020. 10:30

Unakit, super izgedaš! A stomačić je kao da si se malo više najela, preslatko!

Napokon 2804
    05. Listopad 2020. 10:51

Unakit

Mimi, Banana je u pravu, multitasking je za njih SF. Ako rade tri stvari, za njih je to dostignuce atoljeca o kome ne mogu prestat govorit. Jedino da treniras uho I mozak za selektivni prijem informacija sto je dodatni napor 😶
    Curke, evo I moje zrcalske slikice, nemam vam nekih reprezentativnih ambijenata za podijelit 🤷‍♀️

Odakle da pocnem. Pupo 🥰 a tko bi rekao da je u njemu velika beba 😍😍😍😍😍😍😍 pas 🥰🥰🥰🥰 a ormar,  iskreno, zavidim ti, i ja bih takav 🤩🤩
    .
    Mom je vodenasta i sa nekakvom sluzi, tu i tamo je grudasta... vidjet cemo kako ce bit... evo sad je na ad-u i spava ko ljuba truba, i nije uopce bio nervozan... 

Mina 29
    05. Listopad 2020. 11:12

Unakit

Ideš.... Koja busica..tijelo je čudo. Svaka čast 💪
    Tek sad vidim kak smo sve različite.. 
    Ja ovakav trbuh imam dok nisam trudna.. 
    Sad sam ko tenk a skoro smo iste sa terminom

Unakit
    05. Listopad 2020. 11:42

Hvala curke, meni vase rijeci su kao podrska, ja sam se bas opteretila time kako nisam narasla a skori sve curke jesu i tako se lijepo slikaju. I sve se mjerim I budem razocarana ako ne vidim pomaka na skali.
    Mislim da to kako kome tijelo reagira na trudnocu ima dosta veze s genetikom jer ni moja mati ni sestra se nisu ugojile vise od 5kg. 
    A na zalost, kad sam pocela jesti I imati nekih prohtjeva, zavrsila sam u bolnici pa se sve to nekako poremetilo od straha. Ono jela sam sve redovito I zdravo, ali sam rapidno gubila misicnu masu. Tako sad samo velim - neka bebac raste a ja cu se vec oporavit posto ona dodje 💗
    Napokon, ormar je bio moj jedini uvjet kad smo gradili kucu - rekla sam muzu prioritizirajmo decenijsku bolnu tocku 😂

Marta14
    05. Listopad 2020. 12:04

Unakit lajkam sve. 😊👌
    Sta si sve prosla sa svojom mrvicom, i u kojem si sad tjednu,  svaka cast 🍀😊

Dinosaurus
    05. Listopad 2020. 12:50

Kod nas isto skoro nakon svakog hranjenja ide kakica. Vidi s pedijatrom najbolje. 
    Marta stavim ju svako prijestupne u baby bjorn jer je grozna kad je budna.. Jedva ju uspijem presvuc,uvik neka dreka. Kad ju nosim onda me vecinom grebe, cupa za kosu i dere mi se u facu. Prava njezna curica 😒😅 Braco je bio tako mirna beba da mi je ovo sad pravi sok i test za zivce. 😳 Recite mi da je jos nekom tako i da vam nije svima beba cvice neko? 🤣
    Mimi moj stvarno sve pomaze i uz to jos radi od kuce. Ne kuka okolo ali kuka meni. Cesto da izjave koje mozes svatit tako da misli da puno vise odraduje od mene (sto je nekad i istina) i da ja ne radim dovoljno dobro itd. Nekad ga opomenem na to, on kaze da se zeza. Otupila sam vise na to. Jednostavno ignoriram.

Ninche9
    05. Listopad 2020. 13:03

Moj muz je malenu premotao sigurno vise puta nego ja, svaki dan ju uredi i obrise prije spavanja, pupak, kapi za oci to je sve njegovo al on to sam zeli i inzistira, a ja se posvecujem sinu koliko god mogu jer mu promjena ne pada lako i zelim da zna da ga volimo kao i prije. Nije lako razumjeti trogodisnjaka, a ne zelim da si stvori krivu sliku o situaciji. Trazi paznju na sve nacine.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.