Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    05. Listopad 2020. 23:10

Unakit. Slazem se da cu osjecat posljedice narednih par dana, jer me tek sad sve pocelo bolit, glava, ruka, cak i guza jer sam se i s njom lupila 😔

Demetria.  Cestitam vam od srca! Zelim vam svu srecu i najvaznije - zdravlje. Odmori se 💕🌷🌺

Bosco
    05. Listopad 2020. 23:11

Hvala cure na rijecima 🤗😘

jasamja
    05. Listopad 2020. 23:27

Bosco

Hvala cure na rijecima 🤗😘

Žao mi je zbog sudara 😔 sad odmaraj i pazi sebe i bebu ❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Mina 29
    05. Listopad 2020. 23:52

Demetria

U 20h je dosla našamala svjetlost … teška 3130g i 50cm velika.
    Javim se kad dođem sebi
    Neka netko drugi preuzme listu

Čestitke.. 🥳
    Brz oporavak mami a bebici sretno djetinjstvo ❤️
    Uživajte u ovim najsladim trenucima. 

Bosco čuvajte se.
    Drago mi je da ste ipak dobro koliko god zvuči grozno . Ali sad puno odmora.. 🙏❤️

samanta_98
    06. Listopad 2020. 01:56

Demetria čestitam! Želim ti brz oporavak, i puno puno lijep trenutaka s bebicom🥰😍

Pročitala sam da je netko imao sudar🥴.. Brz oporavak i samo smireno, bitno da je sve ok.. Iako psihički i fizički oporavak tek slijedi.. 

samanta_98
    06. Listopad 2020. 01:57

Tamam sam čitala sve i mali krenuo sa, nazovimo to zvukovi jer nije plakanje haha.. Presvlačenje pa dojenje i ja zaboravila pola toga 😁😂

Napokon 2804
    06. Listopad 2020. 03:09

Demetria nasa, čestitam vam, bebici sretnoo i bezbrižno djetinjstvo,  puno lijepih trenutaka, zdravlja, srece, ljubavi. Mamici brz oporavak. Saljem vam veliku pusu. 😘😘😘😘😘
    .
    Mi smo evo papali i sad nastavljamo spavati 

Demetria
    06. Listopad 2020. 04:44

Dok malena spava da natipkam.
    U petak sam završila zaprimljena u bolnicu zbog visokog tlaka. Jedan prst otvorena.
    Subota tlak bio ok, nedjelja opet visok.
    Ponedjeljak ujutro mi gledali plodnu vodu i rekli zbog tlaka i termina ostajete do daljnjega.
    U slučaju visokog tlaka morati će inducirati ili carski.
    Pitala sam za loptu i dobila ju.
    Kad su izmjerili tlak iza ručka i bio je ok kružila sam na lopti pola sata.
    Dojadilo mi i prebacim se na krevet kad me zaboli.
    Odem nekako do wc, opet bol i mislim si da bi se mogla onesvijestiti. Evo i sluzi/sukrvice i dosta tekućine.
    Vratim se u krevet opet bol...i onda je krenulo. To je bilo oko 16h. 
    Oko 18h pregled dva prsta samo i rekli nastavite na lopti. Ipak su me prištekali na ctg na krevetu. Nakon nekog vremena molila oko pol 19-19h da zovu doktoricu jer mi je već bilo jako teško i od nagona za piškiti i kakiti u trudu mi se tijelo jako grčilo.
    Probala sam disati i opuštati se na momente mi nije išlo 
    Došla da doktorica i rekla idemo direktno u rađaonu vidim glavicu, bravo za vas prvorotkinju.
    Sa trećeg kata na peti pa na treći pa tek u rađaonu. Umrla sam 
    Kad smo uspjeli doći u box, osoblje je sve pomalo pripremalo, a ja sam im samo između truda rekla ja ću roditi bez vas.
    Pogledali su i brzo reagirali jer je beba već krenula. Probala sam ih slušati za disanje, mogu reci da sam bila poslušna. Jedino me maska gušila.
    I u par trudova je u 20h dosla velika glasna ljubav 

Rezali su me i to sam oba puta osjetila jako toliko da mi poremetilo koncentraciju.

Ostalo napišem kad dođem sebi 

Pozdrav svim curama i samo hrabro

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    06. Listopad 2020. 06:45

Ajmee Bosco prestrasno, bitno da je sve okej🙏
    Pelene - da da tak i radim, volanceka prema van, jedino mozda ne zategnem dobro jer se bojim da ga tiska🙈
    Ana moj jos u gnjezdu spava i pokrijem ga dekicom i super je jer mi se ne okrene na leda kad spava. 
    Marta bas mi je zao da ti je lose, probaj mozda se konzultirati sa doktorom sto uzeti po tom pitanju😕
    Demetria draga cestitam ti od srca❤❤❤ zelim ti brzi oporavak a malenoj curici nek je sretan i dug zivot i djetinjstvo puno srece, ljubavi, zdravlja i veselja 🍀🐞🥳🤩❤❤❤ 

Demetria
    06. Listopad 2020. 07:19

Maramu za dojenje sam osvojila a ima ih i za kupiti nisu preskupe.
    Ja sam preko Facebooka od Andreja marame za dojenje

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.