Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    06. Listopad 2020. 07:29

Pitala sam doktora rekao je samo da cu mozda morati prije na ultrazvuk ako se nastavi, ajd sinoc sam nekako uspjela.. Ali disanjem kao na porodu..
    Ana da znas bas sljive sam jela jer nisam razmisljala i sad se ova grci...

Demetria cestitam! Sve najbolje i brz oporavak!
    Cura ili decko? 😍

Shine
    06. Listopad 2020. 07:54

Demetria cestitam od 💗, malenoj bezbrizno djetinjstvo a tebi brz oporavak. Po opisu mi se cini bas super porod i dobro splitsko iskustvo, nadam se da je i bilo tako 🙏🏼🙏🏼 ceka i mene opet Split pa sam bas prizeljkivala tvoj porod 💗 

Svima ostalima kojima nisam cestitala jer imena slabo pamtim od srca zelim sve najbolje povodom dolaska bebice 💗

Marta14
    06. Listopad 2020. 08:04

Ok sad sam skuzila da je cura 😍🙈Cestitam! 

Napokon 2804
    06. Listopad 2020. 08:18

Demetria i curica jeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 mamice cestitam jos jednom tebi, i tatici na princezici... stvarno brz porod, brz oporavak od savova, zelim da idete brzo kuci na mazenje. 😘😘😘😘😘

plavo_nebo
    06. Listopad 2020. 08:22

Demetria cestitam na curici 🥳🤗 

06. Listopad 2020. 08:28

Demetria cestitam! Zelim vam puno srece mazenja i ljubavi i sto brzi oporavak! 😘🤗😊😍

nada23
    06. Listopad 2020. 08:49

Demetria čestitam od srca i želim ti što brži oporavak i puno puno uživanja i maženja sa curicom. 😍🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Dinosaurus
    06. Listopad 2020. 08:51

Demetria cestitkeee!! 💕🎉🎊

• ZuMama
    06. Listopad 2020. 09:03

Demetrija cestitam od ❤, zelim ti brzi oporavak i malenoj puno srece i zdravlja🥰👶🎉

• SmileA
    06. Listopad 2020. 09:31

Demetria iskrene cestitke!😃🥰🌹 Malenoj zelim zdravlja, srece i lijepog djetinjstva💜 a tebi obzirom na sve u zadnje vrijeme, da se sto prije psihicki i fizicki oporavis!🤞🍀😘

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.