Pitala sam doktora rekao je samo da cu mozda morati prije na ultrazvuk ako se nastavi, ajd sinoc sam nekako uspjela.. Ali disanjem kao na porodu..
Ana da znas bas sljive sam jela jer nisam razmisljala i sad se ova grci...
.
Demetria cestitam! Sve najbolje i brz oporavak!
Cura ili decko? 😍
Demetria cestitam od 💗, malenoj bezbrizno djetinjstvo a tebi brz oporavak. Po opisu mi se cini bas super porod i dobro splitsko iskustvo, nadam se da je i bilo tako 🙏🏼🙏🏼 ceka i mene opet Split pa sam bas prizeljkivala tvoj porod 💗
Svima ostalima kojima nisam cestitala jer imena slabo pamtim od srca zelim sve najbolje povodom dolaska bebice 💗
Demetria i curica jeeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 mamice cestitam jos jednom tebi, i tatici na princezici... stvarno brz porod, brz oporavak od savova, zelim da idete brzo kuci na mazenje. 😘😘😘😘😘
Demetria cestitam! Zelim vam puno srece mazenja i ljubavi i sto brzi oporavak! 😘🤗😊😍
Demetria čestitam od srca i želim ti što brži oporavak i puno puno uživanja i maženja sa curicom. 😍🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Demetrija cestitam od ❤, zelim ti brzi oporavak i malenoj puno srece i zdravlja🥰👶🎉
Demetria iskrene cestitke!😃🥰🌹 Malenoj zelim zdravlja, srece i lijepog djetinjstva💜 a tebi obzirom na sve u zadnje vrijeme, da se sto prije psihicki i fizicki oporavis!🤞🍀😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji