Tata md je odusevio! Radi sve, mala je smirenija kod njega nego kod mene! Sa sinom je bilo drugacije i bojala sam se sto ce sada biti ali za svaku pohvalu je 👌Uz to sve ostalo radi, od sina do ciscenje, i juhe kuha. Da, ja skoro pa samo dojim i lezim 😅Ali na zalost sutra se vraca na posao 😐
Bosco napisala je neka cura na fejsu u grupi. Ajde ako ides danas na pregled provjeri pa javi :) meni je tek u srijedu pregled
Hvala vam cure :)
.
Plavo_nebo. Di si to vidjela? Odma sam muzu rekla, ali on je jako staložen, pa mi je samo rekao : dok bolnica ne veli, necemo se veselit 🙂 a znam da mu je to jedna od najvecih zelja. 🥰
.
Jasamja. Sretno! Ja isto sutra imam pregled ili ultrazvuk. I u dilemi sam oko brijanja 😅 neznam, meni se to cini uredno, al neznam dal bi trebalo bit ko bebina guza 🤣🤣 pardon ak netko ne voli ovakve teme 🤭
https://ibb.co/McSTxrL
Hvala vam cure :)
.
Plavo_nebo. Di si to vidjela? Odma sam muzu rekla, ali on je jako staložen, pa mi je samo rekao : dok bolnica ne veli, necemo se veselit 🙂 a znam da mu je to jedna od najvecih zelja. 🥰
.
Jasamja. Sretno! Ja isto sutra imam pregled ili ultrazvuk. I u dilemi sam oko brijanja 😅 neznam, meni se to cini uredno, al neznam dal bi trebalo bit ko bebina guza 🤣🤣 pardon ak netko ne voli ovakve teme 🤭
https://ibb.co/McSTxrL
Plavo_nebo, Bosco 🙏🙏🥳🥳🥳 samo da ostane tako za pratnju!😃😃
🌈💙👣🙏
Sretno danas na pregledima koje su na redu 🙏🤞🤞
Javite..
Mamice i bebice kad vidim slikice jedva čekam da i naša stigne da se čuvamo❤️
Idem danas opet u nabavku u ljekarnu, da muž ne mora poslije obavljati kupovinu.
Pitanje-koje tablete protiv bolova se smiju piti nakon carskog? (pitam zbog planiranog dojenja)
Idem danas opet u nabavku u ljekarnu, da muž ne mora poslije obavljati kupovinu.
Pitanje-koje tablete protiv bolova se smiju piti nakon carskog? (pitam zbog planiranog dojenja)
Mislim da samo Lupocet😏
Curke, kakve toplomjere kupiti za bebice? I treba lo to odmah ili pak moze pricekati? I treba li kupiti ista za temperaturu sad vec dok se beba nije rodila, ili moze pricekati?
Mina, hvala! Meni je Lupocet inace niškoristi, mogu ga poti kao tic tac bombone i ništa od njega 😂
Mina, hvala! Meni je Lupocet inace niškoristi, mogu ga poti kao tic tac bombone i ništa od njega 😂
Žao mi je.. Ja se sjećam nakon poroda prvog posto sam bila puno rezana bolilo je jako.. Nosile mi sestre samo Lupocet.. Istina mogla sam 1000 odjednom popiti.. Znam da nije bog zna šta.. Ali pošto smo krenuli sa dojenje nije bilo izbora. Možda je sad drugačije..
Nek se jave i cure sa novim iskustvom.
Evo
Sortiraj odgovore
Najstariji