Demetria, moja sućut i drži nam se! Mislimo na tebe ❤
Ivy, čestitam 😁😁
*
Super su slike trbuha (u kojima jesu i nisu bebe 😊). Moj je dosta još napuhan i ja trenutno jedem više nego u trudnoći, ali ne želim se previše time zamarat. Čim dobim dopuštenje, krećem vježbati - dotad ću se opustit
*
Promakanje pelena - događalo nam se jer je pelena bila premala. A za pišu nam je rečeno da uvijek mora biti namješten prema dolje pa tak i radimo
A nama rekli pisu gore stavljat.... znaci svatko svoje prica...
.
Tate ja sam u trenutku kad je izasao pocela plakat, a muz kaze sta sad places pa rodila si hahaha ali je cijelo vrijeme gledao u mene, nije mogao pogledat dole 😂😂😂 nonstop bi ga nosao, ljubio, kad spava dosadno mu je, bas sam iznenađena koliko je zapravo angažiran... pelene jos nije mijenjao to kaze boji se dok je ovako mali
Ivy, čestitam 😁😁
*
Super su slike trbuha (u kojima jesu i nisu bebe 😊). Moj je dosta još napuhan i ja trenutno jedem više nego u trudnoći, ali ne želim se previše time zamarat. Čim dobim dopuštenje, krećem vježbati - dotad ću se opustit
*
Promakanje pelena - događalo nam se jer je pelena bila premala. A za pišu nam je rečeno da uvijek mora biti namješten prema dolje pa tak i radimo
A nama rekli pisu gore stavljat…. znaci svatko svoje prica…
.
Tate ja sam u trenutku kad je izasao pocela plakat, a muz kaze sta sad places pa rodila si hahaha ali je cijelo vrijeme gledao u mene, nije mogao pogledat dole 😂😂😂 nonstop bi ga nosao, ljubio, kad spava dosadno mu je, bas sam iznenađena koliko je zapravo angažiran… pelene jos nije mijenjao to kaze boji se dok je ovako mali
A baš slatko od tate 🥰 Pomalo pa će naučiti i pelene mjenjati. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ivy, čestitam 😁😁
*
*
A nama rekli pisu gore stavljat…. znaci svatko svoje prica…
.
Tate ja sam u trenutku kad je izasao pocela plakat, a muz kaze sta sad places pa rodila si hahaha ali je cijelo vrijeme gledao u mene, nije mogao pogledat dole 😂😂😂 nonstop bi ga nosao, ljubio, kad spava dosadno mu je, bas sam iznenađena koliko je zapravo angažiran… pelene jos nije mijenjao to kaze boji se dok je ovako mali
Izgleda da da 😂, iako nitko mi nije objasnio zašto mora biti dolje
*
Tata - reagirao je kako sam i očekivala, odmah se zaljubio (kao i ja). Žao mi je što nije mogao biti s nama tijekom zlatnog sata, ali sve smo to nadoknadili. Ova prva tri tjedna više on radi nego ja oko dizanja, kupanja i prematanja da se ja mogu oporaviti i koncentrirat na dojenje. Od sutra je on opet na poslu, jako će nam faliti. Ništa neočekivano, dragi mi je i inače divan, a od početka trudnoće smo znali da ćemo oboje sve raditi oko bebe
Demetria. Moja sucut, bas mi je zao, posebno u ovom stadiju trudnoce. 😔
.
Cure s bebicama, trbusi su prekrasni za vidjet, a cure koje su rodile, izgledate super :) cudo je kako se tijelo vrati brzo u normalu i kako zna sta treba 🙂 ja cu stavit sliku cim ju odrezem, ima puno ljudi na slici 😅
.
Isla sam kod bratica vidjet bebicu ( zive kod mojih staraca u kuci), znaci cudo, ne mozes se nagledat i ne mogu vjerovat koliko je ona mala, a rodila se s 3,5 kg. Samo jede, spava i kaka. 🤗 Odma sam rekla: kad vidim kak joj je glava mala, odma mi je lakse 🤣🤣 ona je rodila u utorak na Svetom duhu, kaze da su super bili, zadovoljna je, po 3 cure u sobi, izasla je u subotu van jer je mala dobila temperaturu.
.
Probadanja u rodnici, bar kod mene, nisu znak otvaranja.. Mene to muci nekih 5 tjedana, s prekidima, ali tak je kod mene. 🤷♀️
https://ibb.co/BfSMjRJ evo slika.. Ak se kaj vidi opce, druge nemam 🤣 ovo nije moja cuga, ja sam na vodi bila :D
Demetria iskrena sucut 😔
Cure lipe su vam buse! Ali moram priznat da mi ne fali 😁
Tata ima vise zivaca od mene. Sve radi ka i sa sinom kad je bilo. Proba je cak i dat sisu ali mala nije bas bila odusevljena hahha 🤣👀
Evo i od nas jedna slikica 💕
https://ibb.co/s5ZbkmG
Kakve lijepe sličice 🤩😍🤩😍🤩
Gdi se mogu nabaviti takve špangice?
Bosco prekrasna si 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Dinosaurus koliko ljubavi u jednoj slici 😍😍😍😍😍😍😍😍
.
Joj jedva cekam da sve rodite da se sve mazite sa svojim bebicama 🥰
Da se i mi javimo.. jučer u 18:29 stigao nam je Maks 🙂 mali slatki zamotuljak sreće od 3350 grama i 51 cm 😊 ♥️
Sve pohvale babicama u radaoni u ob zabok!
Čestitam 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji